1132-es ösvény lámpa gömb alakú ernyővel, fehér


53 490 Ft
  • Raktáron

Ezt az alumíniumból és akrilüvegből készült útvilágító lámpatestet a művészien formázott talp antik hatást kölcsönöz. A tetején egy gömb alakú, fehér árnyékoló trónol, amelynek opálos anyaga minden oldalról homogén fénykibocsátást biztosít.

EAN: 8033239031547

Gyártó: LCD

Termékleírás

Ezt az alumíniumból és akrilüvegből készült útvilágító lámpatestet a művészien formázott talp antik hatást kölcsönöz. A tetején egy gömb alakú, fehér árnyékoló trónol, amelynek opálos anyaga minden oldalról homogén fénykibocsátást biztosít.

Kerti lámpa

Azt mondják, hogy a megfelelő megvilágítás az otthonunknak egyik legfontosabb része. Ugyanez mondható el a kertünkről is. A kerti lámpák nem csak az esztétikai megjelenésükről híresek, hanem nagyon fontos szerepet töltenek be az éjszakai biztonságban is. A Kültéri lámpák kategóriájába tartozó kerti lámpák alkatézise még könnyebbé teszi a kiválasztást. Ha szeretnéd megtalálni a megfelelő kerti lámpát az otthonodhoz, akkor számos lehetőséged nyílik. A Kültéri lámpák kategóriájában számos különböző típusú és stílusú lámpa közül választhatsz. Előnyös, ha átgondolod a kerted méretét és azokat a területeket, amelyek kiegészítő megvilágítást igényelnek. Például a kerti utak széle vagy a terasz/balkon zónája. Az alkatrész keresővel megtalálhatod az összes szükséges alkatrészt, amit a kerti lámpádhoz szükséges. Ez azt jelenti, hogy különféle foglalattípusokra és kiszerelésekre szabhatod az alkatrészeket, hogy a megfelelő égőt és más lámpateszteket választhasd ki. Amikor a kerti lámpa alkatéziséről van szó, van néhány dologra, amelyekre figyelned kell. Például, tudnod kell, hogy milyen anyagból készült a lámpa, milyen méretű és milyen stílusú. Az alkatrész keresőben ezeket a kritériumokat is beállíthatod, így könnyebben megtalálod a számodra tökéletes kerti lámpát. Továbbá, nem szabad elfelejtened, hogy a biztonság is nagyon fontos szerepet játszik. Ha kerti lámpát választasz, győződj meg arról, hogy a lámpa megfelelően van földelve, és hogy az összes elektromos kötés biztonságosan van összekötve. Az alkatrész kereső lehetővé teszi, hogy válogass a különféle kerti lámpák közül és kiválaszthasd a számodra tökéletes darabot. Ha pedig bármilyen további kérdésed van, akkor állunk rendelkezésedre az érdeklődési területednek megfelelő témát illetően. Válassz egy minőségi kerti lámpát és élvezd az éjszakai kertészeti élményeidet, biztonságban és a megfelelő megvilágításban!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEDS-C4 Row LED ösvény lámpa betonból LEDS-C4 Row LED ösvény lámpa betonból

A cementből készült LED-es útvilágító lámpatest Row a Pro-Base rendszerrel ellátott alaplappal együtt kerül szállításra. Ez lehetővé teszi a Row gyors telepítését, és stabilabbá teszi azt. EKG-t is tartalmaz. - tengervízálló - 2 kábelkivezetéssel (egyszerűsített szerelés átmenő kábelezéssel) - beépített UV-védelem

A boltba
Peggy réz ösvény lámpa Peggy réz ösvény lámpa

A Peggy klasszikus kialakítású, és nagyon bájosnak tűnik a játékos hangsúlyokkal. Az opálfehér üveg fényesen, de vakítás nélkül világítja meg a környezetet.

A boltba
Lucande Tinna LED-es útvilágítás, 100 cm Lucande Tinna LED-es útvilágítás, 100 cm

A modern LED-es Tinna ösvényvilágítás energiatakarékos és megbízható világítást kínál a ház körül és a kertben. A magas IP65-ös védettségi fokozatnak köszönhetően szinte bárhová felszerelhető, mivel a szél és az időjárás aligha tehet kárt benne

A boltba
Lucande Secunda LED poller lámpa, magasság 80 cm Lucande Secunda LED poller lámpa, magasság 80 cm

A Secunda LED-es útvilágító lámpatestet modern design jellemzi. A lámpa antracit színű alumíniumból készült keretből és fehér, polietilénből készült diffúzorból áll. A beépített LED-ek fénye finoman sugárzik a környezetbe, és lágy, meleg fehér színnel biztosítja a jó tájékozódást a kültéren.

A boltba
Lucande Ferda ösvény lámpa PIR érzékelővel 100cm Lucande Ferda ösvény lámpa PIR érzékelővel 100cm

Modern kültéri világításként a Ferda útvilágítás modern dizájnt és megbízható megvilágítást kínál a sötétben. Alumíniumból készült. A beépített mozgásérzékelőnek köszönhetően a fény mindig akkor világít, amikor szükség van rá. Műszaki adatok PIR-érzékelő: - Lefedettségi szög 120° - Lefedettségi tartomány 6-10 m

A boltba
Arda -nemesacél ösvény lámpa Arda -nemesacél ösvény lámpa

Az Arda útvilágító lámpa rozsdamentes acélból és polikarbonát ernyőből készült. Gyönyörű és vakításmentes fényt biztosít a kültéren, és nem csak a modern hangulathoz illik

A boltba
nemesacél ösvény lámpa Selina nemesacél ösvény lámpa Selina

A Selina útvilágító lámpatest tökéletesen illeszkedik a modern otthoni környezetbe, és kellemes, vakításmentes fényt biztosít

A boltba
r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához r.acél ösvénylámpa Todd energiatakarékos lámpához

A Todd egy kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült útvilágító lámpatest, amely fehér műanyag diffúzorral vakításmentes megvilágítást biztosít magán- és kereskedelmi területeken egyaránt. Legfeljebb 20 W-os energiatakarékos lámpákkal szerelhető fel, és energiatakarékos fényforrás.

A boltba
LED ösvény lámpa Amelia E27 CCT-vel, fekete színű LED ösvény lámpa Amelia E27 CCT-vel, fekete színű

Az Amelia tengervízálló LED-es útvilágító lámpatest modern megjelenésével nyűgöz le, és minden ingatlan útjain mindenütt ragyogó megvilágítást biztosít. LED CCT izzóval (E27). - made in Italy

A boltba
Dekoratív ösvény lámpa SIL 161 Dekoratív ösvény lámpa SIL 161

Kiváló minőségű útvilágító lámpatest a rúd dekoratív kialakításával, design és minőség Made in Germany IP44 védelmi osztály Alapzatra vagy földdarabra szereléshez 4001013 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, a cég pedig az 1950-es években lépett be a lámpatestek gyártásába.

A boltba
169-es íves ívű ösvény lámpa, fekete 169-es íves ívű ösvény lámpa, fekete

Útvilágítás 169: gyönyörű ívlámpa - design és minőség made in Germany Az útvilágítás 169 harmonikus dizájnnal győz meg, amely az egész ingatlanban romantikus, modern jelleget kölcsönöz. IP44 védettségi osztályú. - alapzatra vagy földdarabra történő felszereléshez 4001013 A legmagasabb minőségi szabványok - Made in Germany A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokra tekinthet vissza - 1864 óta

A boltba
Classic Liverpool útvilágítás, fekete Classic Liverpool útvilágítás, fekete

Liverpool - az antik, hegyes motorháztetővel ellátott útvilágítás stílusos kialakításának köszönhetően a legkülönbözőbb kültéri területekhez illik.

A boltba
Philips Parterre - fekete LED ösvény lámpa Philips Parterre - fekete LED ösvény lámpa

Fekete, geometrikusan megformált alumínium házával a Parterre LED-es útvilágító lámpatest a levegőben lebegő fénykocka benyomását kelti.

A boltba
STEINEL LED ösvény lámpa GL 65, 3000 K STEINEL LED ösvény lámpa GL 65, 3000 K

Időtlen és stílusos kialakításának köszönhetően a GL 65 LED-es útvilágító lámpatest könnyedén integrálható a különböző környezetekbe, és például a bejárat vagy a terasz megvilágítására használható. A meleg fény hívogató légkört teremt.

A boltba
100 cm magas - LED ösvény lámpa Fenia 100 cm magas - LED ösvény lámpa Fenia

A Fenia LED-es útvilágító lámpatest alapformája kerek, és a fénysugár lefelé irányul. A lámpatest háza sötétszürke alumíniumból készült

A boltba
Lucande Timio ösvény lámpa, 60 cm Lucande Timio ösvény lámpa, 60 cm

A Timio ösvényvilágító lámpatest sötét megjelenésű. Különleges kialakításának köszönhetően magán- és kereskedelmi használatra egyaránt alkalmas. A szögletes lámpaernyő kíváncsi tekinteteket vonz, és mindenhol jó megvilágítást biztosít a kültéren.

A boltba
Wegelampe Tomita, nemesacél V2A tengervízálló 90cm Wegelampe Tomita, nemesacél V2A tengervízálló 90cm

A kerek Tomita ösvényfény rozsdamentes acélból (V2A) készült, és ellenáll a tengervíznek, így hosszú ideig élvezheti a fényt.

A boltba
LED irányjelző lámpa Litas, szögletes, s.szürke LED irányjelző lámpa Litas, szögletes, s.szürke

A Litas LED alaplámpatest kerek, hengeres házzal rendelkezik, és számos környezetbe alkalmas. Ott kellemes, lágy fényt biztosít, amely jól használható a tájékozódáshoz. IK08 ütésállósági osztály.

A boltba
Arcchio Lienna LED árbóc lámpa, magasság 90 cm Arcchio Lienna LED árbóc lámpa, magasság 90 cm

A Lienna LED-es poller lámpatest vékony és geometrikus lámpatesttel rendelkezik. Az IP65 védelmi besorolásnak köszönhetően tökéletesen felkészült a kültéri időjárási körülményekkel szemben, mivel porálló és védett a vízsugárral szemben.

A boltba
Telefunken Bristol LED ösvény világítás 57cm Telefunken Bristol LED ösvény világítás 57cm

A Bristol ösvényvilágító lámpatest fémtestből és műanyag diffúzorból áll. A körkörös világítás biztonságosan és egyenletesen világítja meg a ház körüli utakat és feljárókat.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben