4F-HYBRID MENS JACKET KUMH060-20S-DEEP BLACK Fekete L


23 890 Ft
  • Raktáron

4F márkájú férfi kabát. A trekking kabát könnyű felépítésű. A trekking kabát erőssége a DWR kidolgozási technológia, amely biztosítja a vízállóságot. Az erdei kabát előnye a Primaloft kompressziós szintetikus töltet, amely jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.Termék leírás:könnyű, csomagolható szerkezet rugalmas anyagbólalsó része elasztikus szegéllyel, belül szilikon fólia van bevonvarugalmas

EAN: 5903609292089

Gyártó: 4F

Termékleírás

4F márkájú férfi kabát. A trekking kabát könnyű felépítésű. A trekking kabát erőssége a DWR kidolgozási technológia, amely biztosítja a vízállóságot. Az erdei kabát előnye a Primaloft kompressziós szintetikus töltet, amely jó szigetelő tulajdonságokkal rendelkezik.Termék leírás:könnyű, csomagolható szerkezet rugalmas anyagbólalsó része elasztikus szegéllyel, belül szilikon fólia van bevonvarugalmas szegély a mandzsettánkét cipzárral záródó oldalzsebintegrált, háromrészes motorháztetőa fő cipzár belső szélálló szárny borítja (a gallérnál)a cipzár felső vége szövettel van bevonva, hogy megvédje az állátaz impregnált panelek Primaloft ® Black Eco töltettel garantálják a hideg elleni védelmeta kabát belsejében a jobb oldalon található egy használati utasítás, amely többek között az elérhetőségeket és a morze kódú SOS jelet tartalmazza.

Kabátok

Az alkatézis során elengedhetetlen az igazán jó minőségű kabát, amelyek megfelelnek az alkalmazkodóképesség, a tartósság és a stílus szempontjainak egyaránt. Az Kabátok alkatézisének weboldala a legjobb kabátokkal szolgál azoknak a látogatóknak, akik az alkatézisüket épp elkezdték. Az oldal nagy hangsúlyt fektet a minőségi termékekre, amelyek az összes szempontot kielégítik, és amelyek megfelelnek az alkalmazkodóképesség igényének. Az oldal által nyújtott termékek tartósságuk miatt hosszú távú befektetést jelentenek és nemcsak az alkatézis, hanem más életviteli tevékenységek alkalmával is felhasználhatók. Az oldal széles kínálatában szerepelnek a legmegfelelőbb kabátok az alkatézist kezdő, fiatal korosztálynak szóló modellektől a formálisabb vékonykabátokon át a még ünnepélyesebb eseményekre való galléros kabátokig. Az oldal különös hangsúlyt fektet arra, hogy valamennyi terméke stílusos legyen, így a látogatók biztosak lehetnek benne, hogy az általuk választott kabátokban nem csak kényelmesek lesznek, de divatosak is. Az oldal az árakban is különösen kedvező, így az alkatéziséhez éppen csak elkezdő látogatók is könnyedén találnak megfelelőt a weboldalon kínált termékek között. Az oldal kiváló csapatával és a látogatók elégedettségén alapuló ügyfélszolgálatával már több évtizede megbízható kereskedő az alkatézis kellékek terén. Végezetül, az Kabátok alkatézisének weboldala nemcsak a kiváló kabátok széles választékát kínálja, de szakértői csapattal is rendelkezik, akik a látogatókat minden kérdésre válasszal szolgálnak, így garantálja, hogy az látogatók kielégítő vásárlást tesznek és elégedettek lesznek a weboldalon kínált termékekkel.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Szín Fekete
Méret L
Nem Férfi
Szezon ősz/tél
Kiemelt Hűségárak
Anyagösszetétel 100% polyester
Sport Túrázás
Technology 4F - DWR Finishing
Technology 4F - Black Eco Primaloft
Technology 4F - Ultra light
Vízállóság (mm) waterproof
Légáteresztő (g/m2/24h) breathability
material material
Season AW22-23
Seo Categories Férfi túrakabát
Druh športu Túrázás
sub_activity trekking PCO
new_group toplayer-AP
new_subgroup jacket-AP TLR
eshop_dafault_category Kezdőlap | Sport | Túrázás | túraruhák | Túradzsekik és -mellények | Túradzsekik
tovar_model HYBRID MENS JACKET KUMH060-20S-DEEP BLACK
rc_nadkarty 778193###
dk_podkarty H4Z22-KUMH060-20S
weight 0.400000
Zasoba 26

Urban Classics Ladies Basic Pullover black Urban Classics Ladies Basic Pullover black

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
Urban Classics Ladies Mixed Pull Over Jacket whitesandfruity Urban Classics Ladies Mixed Pull Over Jacket whitesandfruity

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
ONLY Női kabát ONLJESSICA Regular Fit 15208402 Black S ONLY Női kabát ONLJESSICA Regular Fit 15208402 Black S

A boltba
Steppelt kabátját \ Steppelt kabátját "Windsor"

Angol szabás, szélálló, fedett cipzárral. Állógallér, elegáns gombos záródás, cipzáras zsebek. Hossza kb. 85 cm. Mosógépben mosható 30°C-on.

A boltba
ONLY Női kabát ONLSIF Regular Fit 15292803 Black XS ONLY Női kabát ONLSIF Regular Fit 15292803 Black XS

A boltba
Női, hosszú, bézs mellény Női, hosszú, bézs mellény

Női, hosszú, bézs mellény, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Női téli parka, zöld színben Női téli parka, zöld színben

Női téli parka, zöld színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Fekete női farmerkabát Fekete női farmerkabát

Női klasszikus farmerdzseki fekete színben, lyukakkal, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divatirányzatok szerint tervezve.

A boltba
Sötétkék, férfi téli kabát Sötétkék, férfi téli kabát

Férfi steppelt téli kabát, sötétkék színben, kapucnival, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Hosszú, kétoldalú kabát, szürke színben Hosszú, kétoldalú kabát, szürke színben

Hosszú, kétoldalú kabát, szürke színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Steppelt férfi mellény kapucni nélkül, bordó színben Steppelt férfi mellény kapucni nélkül, bordó színben

Steppelt férfi mellény kapucni nélkül, bordó színben, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Férfi átmeneti kabát, fekete színben, kapucni nélkül Férfi átmeneti kabát, fekete színben, kapucni nélkül

Férfi átmeneti kabát, fekete színben, kapucni nélkül, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Fekete, hosszú téli kabát Fekete, hosszú téli kabát

Fekete, hosszú téli kabát, kiváló minőségű anyagból és a legújabb divattrendek szerint tervezve.

A boltba
Férfi kabát, fényvisszaverő elemekkel, sárga színben Férfi kabát, fényvisszaverő elemekkel, sárga színben

Férfi kabát, fényvisszaverő elemekkel, sárga színben, kiváló minőségű anyagból, a legújabb divatirányzatok szerint tervezve.

A boltba
Blúz ARDON®2STRONG piros-szürke | H9603/56 Blúz ARDON®2STRONG piros-szürke | H9603/56

overál kiváló minőségű keverék anyagból, gallérral, tökéletes illeszkedés, kontrasztos paszomány, cipzáras záródással, állítható ujjak szélessége és szegélye, két mellzseb, két alsó farzseb, hely céges logó nyomtatására, fényvisszaverő csíkok, anyag: 80% poliészter, 20% pamut, 235 g/m², szín: vörös-szürke, méret: 46-66.

A boltba
Blúz ARDON®URBAN  sötétkék | H6478/XXS Blúz ARDON®URBAN sötétkék | H6478/XXS

URBAN overál, nagyszerű illeszkedés az ergonomikusan kialakított, karcsú szabásnak köszönhetően, nagy szakító- és szakadásállóság a vászonszövésnek köszönhetően, szellőzőnyílások a hónaljban, kontrasztos, fordított cipzárak és eredeti gumi a sarok megerősítésére, gombokkal ellátott tépőzáras patenttal fedett fő cipzár, rengeteg praktikus zseb, CORDURA®-val megerősített ceruzazseb a bal ujjon, fényvisszaverő

A boltba
ARDON®YORK télikabát fekete-szürke | H2192/M ARDON®YORK télikabát fekete-szürke | H2192/M

férfi téli szigetelt kabát levehető kapucnival, a szegély lefelé húzható stopperrel, a mandzsetta rugalmas és tépőzárral húzható le, anyaga: 100% poliészter, PVC bevonattal, bélés anyaga: fleece 100% poliészter 180 g/m2 poliészter 210T-vel kombinálva, színe: fekete-szürke, mérete: M - XXXL.

A boltba
Softshell kabát ARDON®VISION fekete-narancs | H9172/S Softshell kabát ARDON®VISION fekete-narancs | H9172/S

softshell dzseki kiváló hőszabályozó tulajdonságokkal az ElasticTech® active technológiának köszönhetően, szélálló, légáteresztő, könnyű, gyűrődésmentes, dekoratív nyomtatással, belső szegélyvonó, alkalmazkodik a munkahelyi mozgáshoz, mellkasi cipzáras zseb, 2 alsó cipzáras zseb, anyag: szabvány: EN ISO 13688:2013 - védőruházat, általános követelmények, szín: fekete-narancs, méretek: XS - 5XL.

A boltba
ARDON®HYBRID kabát fekete | H5952/S ARDON®HYBRID kabát fekete | H5952/S

férfi téli bomberdzseki állógallérral, hőszigetelt fleece, speciális kezeléssel az anyag puhaságának és puhaságának biztosítása érdekében, érdekes szabás, hangsúlyos gallérral és felső ujjakkal a karcsú sziluett érdekében, dizájnvarrás az elülső paszományon és az ujjakon, anyagkombináció, cipzáras záródás, formázó varrások elöl és hátul, mellkasi cipzáras zseb, 2 alsó cipzáras zseb, bordás kötés az

A boltba
ARDON®NYPAXX® kötött kabát kék | H5994/4XL ARDON®NYPAXX® kötött kabát kék | H5994/4XL

Férfi ARDON®NYPAXX® kabát, steppelt 3 rétegű elülső és hátsó rész és könnyű kötött ujjak kombinációjával, a kabát rendkívül ergonomikus és funkcionális szabással rendelkezik, amely elősegíti a mozgásszabadságot, a kötött és steppelt anyagok kombinációja megfelelő rugalmasságot és légáteresztő képességet biztosít, a szigetelt részek kellemes, könnyű anyagból készültek, párnázottsággal, amely megtartja

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Bosch AdvancedGrind 18
78 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
La Proromance Folding Table G10B
13 350 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Bo Jungle B-Light & Music Koala Csörgő
4 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
BOSCH Rebar Cutter SDS-plus O16x120/300mm
15 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
FISKARS oszcilláló sprinkler On/Off
13 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Baby Art My Baby Touch Double Pastel
11 190 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Canon CLI-65GY szürke
8 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Small Foot Járóka - Elefánt
39 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Világegyetem készlet
7 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Pandora Ezüst karkötő bronz csattal 580702 17 cm
31 460 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Canon Red Label Prestige A4 80g
12 890 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Westinghouse Rozzano LED fali lámpa, dimmelhető
46 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED ösvény lámpa Lirka, s.szürke, 1 izzós
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VeGA VE34062
30 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
COQUI-Cody sea blue/white Kék 44
10 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Kedvezmény 31%
Dstreet Vonzó zöld kapucnis pulóver
16 300 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben