Artemide Slicing LED ösvénylámpa, magasság 85 cm


833 780 Ft
  • Raktáron

A Bjarke Ingels Group által tervezett és az Artemide által gyártott Slicing LED-es útvilágítást az alumínium lamellákból készült hengeres test által biztosított kellemes fény jellemzi. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki jó színvisszaadással. IP65 védelmi osztály.

EAN: 8052993095992

Gyártó: Artemide

Termékleírás

Az Artemide Slicing LED ösvénylámpa a kiváló minőségű világítás és modern stílus kombinációja. Ez az energiahatékony lámpa tökéletes választás kültéri területek, például kertek, teraszok vagy sétautak megvilágításához.

A lámpa magassága 85 cm, ami ideális méretet biztosít a megfelelő megvilágításhoz és az esztétikus megjelenéshez. A kerekekkel ellátott lámpa könnyedén mozgatható, így könnyen átrendezheti a kert vagy terasz területét.

Az Artemide Slicing LED ösvénylámpa modern és elegáns megjelenése garantáltan feldobja bármely kültéri tér hangulatát. A minimalista design és az alumíniumból készült test egyaránt vonzó és időtlen, amely hosszú éveken át szolgálni fogja Önt.

A lámpa teljesítményét az energiahatékony LED-technológia biztosítja, amely kiváló minőségű fényt és alacsony energiafogyasztást kínál. Ez a környezetbarát megoldás csökkenti az energiaszámlákat, miközben korlátozza a környezeti terhelést.

Az Artemide Slicing LED ösvénylámpa könnyen telepíthető és karbantartható. A tartós anyagoknak és a rozsdamentes acélból készült alapnak köszönhetően a lámpa ellenáll az időjárás viszontagságainak.

Ha modern és elegáns megoldást keres, amely hangulatos és funkcionális megvilágítást biztosít kültéri teraszán vagy kertjében, az Artemide Slicing LED ösvénylámpa ideális választás lehet. Magassága 85 cm és környezetbarát működése garantálja, hogy Ön éveken át élvezheti ezt a lenyűgöző lámpát.

A Bjarke Ingels Group által tervezett és az Artemide által gyártott Slicing LED-es útvilágítást az alumínium lamellákból készült hengeres test által biztosított kellemes fény jellemzi. A beépített LED-ek meleg fehér fényt bocsátanak ki jó színvisszaadással. IP65 védelmi osztály.

Kerti lámpa

Azt mondják, hogy a megfelelő megvilágítás az otthonunknak egyik legfontosabb része. Ugyanez mondható el a kertünkről is. A kerti lámpák nem csak az esztétikai megjelenésükről híresek, hanem nagyon fontos szerepet töltenek be az éjszakai biztonságban is. A Kültéri lámpák kategóriájába tartozó kerti lámpák alkatézise még könnyebbé teszi a kiválasztást. Ha szeretnéd megtalálni a megfelelő kerti lámpát az otthonodhoz, akkor számos lehetőséged nyílik. A Kültéri lámpák kategóriájában számos különböző típusú és stílusú lámpa közül választhatsz. Előnyös, ha átgondolod a kerted méretét és azokat a területeket, amelyek kiegészítő megvilágítást igényelnek. Például a kerti utak széle vagy a terasz/balkon zónája. Az alkatrész keresővel megtalálhatod az összes szükséges alkatrészt, amit a kerti lámpádhoz szükséges. Ez azt jelenti, hogy különféle foglalattípusokra és kiszerelésekre szabhatod az alkatrészeket, hogy a megfelelő égőt és más lámpateszteket választhasd ki. Amikor a kerti lámpa alkatéziséről van szó, van néhány dologra, amelyekre figyelned kell. Például, tudnod kell, hogy milyen anyagból készült a lámpa, milyen méretű és milyen stílusú. Az alkatrész keresőben ezeket a kritériumokat is beállíthatod, így könnyebben megtalálod a számodra tökéletes kerti lámpát. Továbbá, nem szabad elfelejtened, hogy a biztonság is nagyon fontos szerepet játszik. Ha kerti lámpát választasz, győződj meg arról, hogy a lámpa megfelelően van földelve, és hogy az összes elektromos kötés biztonságosan van összekötve. Az alkatrész kereső lehetővé teszi, hogy válogass a különféle kerti lámpák közül és kiválaszthasd a számodra tökéletes darabot. Ha pedig bármilyen további kérdésed van, akkor állunk rendelkezésedre az érdeklődési területednek megfelelő témát illetően. Válassz egy minőségi kerti lámpát és élvezd az éjszakai kertészeti élményeidet, biztonságban és a megfelelő megvilágításban!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEDVANCE Endura Style Cylinder LED ösvény lámpa LEDVANCE Endura Style Cylinder LED ösvény lámpa

A speciális fényvezetésnek köszönhetően a rozsdamentes acélból és polikarbonátból készült Endura Style Cylinder LED-es útvilágítás vakításmentes, közvetett megvilágítást biztosít, és ideális az utak vagy teraszok mentén történő telepítéshez.

A boltba
Ledvance Endura Classic Cascade Cascade útvonalvilágítás világos Ledvance Endura Classic Cascade Cascade útvonalvilágítás világos

Az Endura Classic Cascade útvilágítás sötétszürke alumíniumból (RAL 7016) és hengeres üvegből készült, amely szabadon lefelé függesztve van a kereten, így a fény minden irányba sugározhat. Különösen vonzóan mutat izzólámpával, számos épületstílushoz illik, és széleskörű fényeloszlásának köszönhetően nagy területet világít meg.

A boltba
Massa keskeny LED ösvény lámpa Massa keskeny LED ösvény lámpa

Az antracitszínűre lakkozott alumíniumból és tiszta akrilüvegből készült, 100 cm magas Massa LED-es útvilágító lámpatest biztosítja az utak optimális megvilágítását.

A boltba
Zambezi ösvény lámpa szürkületérzékelővel 60cm Zambezi ösvény lámpa szürkületérzékelővel 60cm

A Sambesi ösvényvilágító lámpát egyszerű, keret alakú lámpatest formájában, öntött alumíniumból tervezték, átlátszó akril árnyékolóval. Különösen szépen mutat, ha egy szálas lámpával van felszerelve.

A boltba
Ösvény lámpa Daphne Ösvény lámpa Daphne

A Daphne ösvénylámpa egy viszonylag időtlen kültéri fényforrás, amely sokféle környezetbe illik. A fényforrás feletti átlátszó diffúzor robusztus polikarbonátból készült

A boltba
Lorik - LED-es útvilágítás rugalmas fejjel Lorik - LED-es útvilágítás rugalmas fejjel

A Lorik szükség szerint elforgatható, és energiatakarékos fényerőt biztosít kültéren. Egyenes kialakításának köszönhetően a Lorik tökéletesen illeszkedik a modern környezetbe.

A boltba
Lanea ösvény lámpa nemesacélból LED-ekkel Lanea ösvény lámpa nemesacélból LED-ekkel

A Lanea egy stílusos, modern világítási tárgyat képvisel kültéri használatra, amely magas energiahatékonysággal is képes inspirálni, és meleg fehéren világít

A boltba
LED ösvény lámpa Plim LED ösvény lámpa Plim

A Plim modern LED-es ösvényvilágítás megbízhatóan megvilágítja a teraszt és a kertet. A formás kialakítás egyszerű, mégis abszolút divatos. - Védelmi osztály IP65 - Ütésállóság IK08

A boltba
FLOS Pointbreak Bollard 2, 2 700K szürke 90cm FLOS Pointbreak Bollard 2, 2 700K szürke 90cm

A Pointbreak Bollard 2 LED-es útvilágító lámpatest alumíniumból és polikarbonátból készült, kiváló minőségű kültéri lámpatest, amely aszimmetrikus fényeloszlást eredményez. A felületkezelése és az UV-álló diffúzor robusztus elemmé teszi a kültéri használatra, amely ellenáll az időjárás viszontagságainak. Meleg fehér fénye lefelé sugárzik, és teljesen vakításmentes. Közvetlenül a talajra van telepí

A boltba
STEINEL LED ösvény lámpa GL 65, 3000 K STEINEL LED ösvény lámpa GL 65, 3000 K

Időtlen és stílusos kialakításának köszönhetően a GL 65 LED-es útvilágító lámpatest könnyedén integrálható a különböző környezetekbe, és például a bejárat vagy a terasz megvilágítására használható. A meleg fény hívogató légkört teremt.

A boltba
LED-es útvilágítás OOL-50018, alumínium, magasság 80 cm LED-es útvilágítás OOL-50018, alumínium, magasság 80 cm

A LED-es útvilágító lámpatest tartós és időjárásálló alumíniumból készült, és egy fehér, kocka alakú műanyag elemmel is rendelkezik, amely szóróként minden oldalról sugározza a meleg fényt a környezetbe. Az egyenes vonalvezetésű, időtlen formatervezésnek és a fekete-fehér színösszeállításnak köszönhetően az útvilágító lámpatest könnyedén illeszkedik a különböző környezetekbe, és például a felhajtót

A boltba
Lucande Timio ösvény lámpa, 80 cm Lucande Timio ösvény lámpa, 80 cm

A Timio ösvényvilágító lámpatest sötét megjelenésű. Különleges kialakításának köszönhetően magán- és kereskedelmi használatra egyaránt alkalmas. A szögletes lámpaernyő kíváncsi tekinteteket vonz, és mindenhol jó megvilágítást biztosít a kültéren.

A boltba
Lindby Kallie LED ösvénylámpa érzékelővel Lindby Kallie LED ösvénylámpa érzékelővel

A Kallie LED-es ösvényvilágítás nagyszerű kiegészítője a kültéri területnek. A készülék alumínium házzal rendelkezik, és IP54-es védettségi besorolással rendelkezik, amely megvédi a por és a fröccsenő víz ellen. A lámpatest emellett praktikus mozgásérzékelővel is rendelkezik. - Érzékelési szög 100° - Érzékelési tartomány 4-6m - IP54 - Meleg fehér fény

A boltba
Arcchio Kirito LED árbóc lámpa, magasság 90 cm Arcchio Kirito LED árbóc lámpa, magasság 90 cm

A Kirito LED-es poller lámpatest IP65-ös védettségének köszönhetően tökéletesen alkalmas kültéri használatra. Porálló és védett a vízsugárral szemben.

A boltba
Timm LED ösvény lámpa mozgásérzékelővel, 100 cm Timm LED ösvény lámpa mozgásérzékelővel, 100 cm

A Timm egy LED-es útvilágító lámpatest alumíniumból készült, grafitszürke színben. A lámpatest LED-jei állandóan telepítve vannak. Beépített mozgásérzékelő.

A boltba
Artemide Granito 60 ösvény lámpa, rozsda Artemide Granito 60 ösvény lámpa, rozsda

A Granito útvilágító lámpatest cortenacélból készült, és a kocka alakú test mindkét oldalán szabálytalan függőleges fényrésszel rendelkezik, így a lámpa (nem tartozék) által kibocsátott fény mind a négy irányba világít. Elektronikus előtéttel együtt. - Védelmi osztály: IP65 - Ütésállóság: IK10 - Csavarok rozsdamentes AISI 316 acélból - Tervezte Ernesto Gismondi - Gyártja: Artemide

A boltba
Lucande Taskalin LED ösvény lámpa, egy izzós 90 cm Lucande Taskalin LED ösvény lámpa, egy izzós 90 cm

A Taskalin LED-es ösvényvilágító lámpatest karcsú kialakítású, amely csodálatosan illeszkedik a modern környezetbe. Alumíniumból készült, és fa hatású panellel díszített. Jó védelmi osztályának köszönhetően optimálisan alkalmas hosszú távú kültéri használatra. A melegfehér fényt vakítás nélkül bocsátja ki lefelé, és a lámpafej dőlésszöge szükség esetén állítható.

A boltba
Dekoratív ösvény lámpa Kiana Dekoratív ösvény lámpa Kiana

Kiana egy kissé eltérő megjelenéssel inspirál azzal a bizonyos valamivel. A gömb alakú opálüveg tompított fényt teremt, amely a sötétben eligazodást biztosít és utat mutat.

A boltba
Luceplan Flia ösvény lámpa, háromizzós, on/off Luceplan Flia ösvény lámpa, háromizzós, on/off

A Flia LED-es útvilágító lámpatest egy különösen filigrán modell, amely három karcsú, szénszálból készült lámpatestkarból és három alumíniumból készült kis lámpafejből áll. Ezt a rendkívüli kültéri lámpát Alessandro Zambelli tervezte a Luceplan számára

A boltba
Ösvény világítás Heros, IP44 Ösvény világítás Heros, IP44

A Heros ösvényvilágító lámpatest kerete alumíniumból készült, és antracit színűre lakkozott. A polikarbonátból készült külső árnyékoló átlátszó, belül pedig egy fehér, bordázott diffúzor is található, amely káprázatmentes megvilágítást biztosít, és különleges jelleget kölcsönöz a Herosnak. Ez a lámpa fröccsenő víz ellen védett, és helyet biztosít egy E27-es izzó számára (nem tartozék).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Bosch AdvancedGrind 18
78 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
La Proromance Folding Table G10B
13 350 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Bo Jungle B-Light & Music Koala Csörgő
4 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
BOSCH Rebar Cutter SDS-plus O16x120/300mm
15 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
FISKARS oszcilláló sprinkler On/Off
13 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Baby Art My Baby Touch Double Pastel
11 190 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Canon CLI-65GY szürke
8 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Small Foot Járóka - Elefánt
39 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Világegyetem készlet
7 690 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
Pandora Ezüst karkötő bronz csattal 580702 17 cm
31 460 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Canon Red Label Prestige A4 80g
12 890 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Westinghouse Rozzano LED fali lámpa, dimmelhető
46 990 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
LED ösvény lámpa Lirka, s.szürke, 1 izzós
35 490 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
VeGA VE34062
30 290 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
COQUI-Cody sea blue/white Kék 44
10 590 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
Product Images
Kedvezmény 31%
Dstreet Vonzó zöld kapucnis pulóver
16 300 Ft
Az ár frissült 06.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben