BEGA 77263K3 ösvény lámpa kerek grafit 3 000Klent


148 990 Ft
  • Raktáron

Az öntött alumíniumból készült 77263K3 LED-es útvilágító lámpatest egyenletes, vakításmentes megvilágítást biztosít. A lámpatestet a földbe betonozott földdarabbal szállítjuk. A lámpatestet ezután egy kábelcsatlakozóval csatlakoztatják, rácsatlakoztatják az alapdarabra és a helyére csavarozzák. IP65.

EAN: 4044017211628

Gyártó: BEGA

Termékleírás

Bemutatjuk Önöknek a BEGA 77263K3 ösvény lámpa kerek grafit 3 000Klent, amely biztosítja az utak, kertek és teraszok megfelelő világítását. Ezt a modern és stílusos kerti lámpát német precizitással és minőségi anyagok felhasználásával készítették.

Ez a lámpa kerek grafit színben kapható, amely egyszerű és időtlen design-t ad a környezetnek. A BEGA 77263K3 ösvény lámpa 3 000Klent LED-n alapuló technológiával rendelkezik, amely rendkívül energiatakarékos, így hosszú élettartamú és környezetbarát megoldást jelent.

Ez a lámpa nagyszerűen alkalmas az éjszakai világítás megoldására, és a biztonságos mozgást is elősegíti az utak mentén, kertekben és parkokban. A lámpa vízálló, a környezeti hatásoknak ellenálló anyagokból készült, amelyek kiváló minőségűek és tartósak.

Összességében a BEGA 77263K3 ösvény lámpa egy kiváló minőségű és modern kerti lámpa, amely megfelel a legújabb világítási igényeknek. A lámpa egyszerűen telepíthető, időtálló és biztonságos megoldást kínál az utak és kertek éjszakai megvilágítására. Így hatékonyan javíthatja otthona vagy irodája környezetének biztonságát és vonzerejét.

Az öntött alumíniumból készült 77263K3 LED-es útvilágító lámpatest egyenletes, vakításmentes megvilágítást biztosít. A lámpatestet a földbe betonozott földdarabbal szállítjuk. A lámpatestet ezután egy kábelcsatlakozóval csatlakoztatják, rácsatlakoztatják az alapdarabra és a helyére csavarozzák. IP65.

Kerti lámpa

Azt mondják, hogy a megfelelő megvilágítás az otthonunknak egyik legfontosabb része. Ugyanez mondható el a kertünkről is. A kerti lámpák nem csak az esztétikai megjelenésükről híresek, hanem nagyon fontos szerepet töltenek be az éjszakai biztonságban is. A Kültéri lámpák kategóriájába tartozó kerti lámpák alkatézise még könnyebbé teszi a kiválasztást. Ha szeretnéd megtalálni a megfelelő kerti lámpát az otthonodhoz, akkor számos lehetőséged nyílik. A Kültéri lámpák kategóriájában számos különböző típusú és stílusú lámpa közül választhatsz. Előnyös, ha átgondolod a kerted méretét és azokat a területeket, amelyek kiegészítő megvilágítást igényelnek. Például a kerti utak széle vagy a terasz/balkon zónája. Az alkatrész keresővel megtalálhatod az összes szükséges alkatrészt, amit a kerti lámpádhoz szükséges. Ez azt jelenti, hogy különféle foglalattípusokra és kiszerelésekre szabhatod az alkatrészeket, hogy a megfelelő égőt és más lámpateszteket választhasd ki. Amikor a kerti lámpa alkatéziséről van szó, van néhány dologra, amelyekre figyelned kell. Például, tudnod kell, hogy milyen anyagból készült a lámpa, milyen méretű és milyen stílusú. Az alkatrész keresőben ezeket a kritériumokat is beállíthatod, így könnyebben megtalálod a számodra tökéletes kerti lámpát. Továbbá, nem szabad elfelejtened, hogy a biztonság is nagyon fontos szerepet játszik. Ha kerti lámpát választasz, győződj meg arról, hogy a lámpa megfelelően van földelve, és hogy az összes elektromos kötés biztonságosan van összekötve. Az alkatrész kereső lehetővé teszi, hogy válogass a különféle kerti lámpák közül és kiválaszthasd a számodra tökéletes darabot. Ha pedig bármilyen további kérdésed van, akkor állunk rendelkezésedre az érdeklődési területednek megfelelő témát illetően. Válassz egy minőségi kerti lámpát és élvezd az éjszakai kertészeti élményeidet, biztonságban és a megfelelő megvilágításban!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
1. Milyen színhőmérsékletű fényt bocsát ki a BEGA 77263K3 ösvény lámpa kerek grafit 3 000Klent?

A lámpa 3 000 kelvin színhőmérsékletű meleg fehér fényt bocsát ki.


2. Milyen alapanyagból készült a lámpa?

A lámpa grafit színű, kerek forma és alumíniumból készült.


3. Mekkora területre alkalmas a lámpa?

A lámpa kialakítása alkalmas ösvényvilágításra, így egy átlagos kertben vagy parkban is megfelelő lehet.


4. Milyen teljesítménnyel rendelkezik a lámpa?

A lámpa teljesítménye 11 watt.


5. Van-e garancia a termékre?

A gyártó cég általában 5 év garanciát biztosít a lámpára.



Candela fényút, 80 cm, érzékelő nélkül Candela fényút, 80 cm, érzékelő nélkül

A Candela útvilágítás stílusos lámpa kültéri használatra. Finom matt fekete színben kapható, és alumíniumból készült. Meglehetősen diszkrét kialakítása könnyedén illeszkedik a terasz hangulatába.

A boltba
Qubo - LED útvilágító lámpa egyenes formában Qubo - LED útvilágító lámpa egyenes formában

A Qubo egy egyenes vonalvezetésű LED-es ösvényvilágító lámpatest, amelynek fehér diffúzorát a keret fém konzoljai védetten veszik körül, ami robusztus megjelenést kölcsönöz neki.

A boltba
Sokoldalú, 3 LED-es útvilágításból álló Amalfi sokoldalú készlet Sokoldalú, 3 LED-es útvilágításból álló Amalfi sokoldalú készlet

Amalfi - Ezek a 3 LED-es ösvényfények könnyen felszerelhetők egy földi tüskével, és stílusos megvilágítást biztosítanak.

A boltba
Szögletes kialakítású Elm ösvény lámpa Szögletes kialakítású Elm ösvény lámpa

Az alumíniumból készült, fekete színűre lakkozott, szögletes kialakítású Elm ösvényvilágítás átlátszó diffúzorral van ellátva, amelyen keresztül gyönyörű hatást keltve sugározza a fényt. Belsejében egy E27-es foglalat található, amely minden típusú izzóval felszerelhető (az izzó nem tartozék).

A boltba
Grafit LED ösvény lámpa Timm, 100 cm Grafit LED ösvény lámpa Timm, 100 cm

A Timm LED-es útvilágítás grafitszürke alumíniumból készült. A LED-ek állandóan a lámpatestbe vannak beépítve.

A boltba
LED ösvény lámpa Fenia mozgásérzékelővel, 60 cm LED ösvény lámpa Fenia mozgásérzékelővel, 60 cm

A Fenia LED-es útvilágító lámpatest alapformája kerek, és a fénysugár lefelé irányul. A lámpatest háza sötétszürke alumíniumból készült. Beépített érzékelő. Érzékelési szög 120°, hatótávolság 6-10 m, a fény időtartama állítható (8 s - 10 perc).

A boltba
Lanea mozgásérzékelős LED ösvény lámpa 60cm-es Lanea mozgásérzékelős LED ösvény lámpa 60cm-es

A Lanea egy stílusos, modern világítási tárgyat képvisel a kültérre, amely magas energiahatékonysággal is inspirálhat, és meleg fehéren világít. Mozgásérzékelővel együtt.

A boltba
Egger York LED-es útvilágítás, szürke, 65 cm Egger York LED-es útvilágítás, szürke, 65 cm

A York LED-es útvilágítás egy olyan útvilágítás, amelynek háza öntött alumíniumból készült, kiváló minőségű üveg megjelenéssel. Beépített meghajtóval és IP54-es védettséggel rendelkezik. A fény a négy oldalán lévő nyílásokon keresztül mind a négy irányba sugárzik.

A boltba
FLOS In Vitro poller 3, 2,700 K 90 cm terrakotta FLOS In Vitro poller 3, 2,700 K 90 cm terrakotta

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Bollard LED-es útvilágító lámpája diffúz fényt biztosít a talajnak a kültéri területeken. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórt bevonattal ellátott lámpatest felső lemezében a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe Starck tervezése

A boltba
Liara tengervízálló fehér Liara tengervízálló fehér

Innovatív kialakításával a Liara ösvényvilágítás tökéletesen illeszkedik a modern ingatlanok kialakításába - IP43 - tengervízálló

A boltba
Ösvény lámpa Cubic³ 3371 antik sárgaréz/tiszta Ösvény lámpa Cubic³ 3371 antik sárgaréz/tiszta

A Cubic³ 3371 útvilágító lámpatest keretének letisztultan strukturált, szögletes kialakítását a belülről sárgarézből és üvegből készült hengeres lámpatest lágyítja. A tengervízálló kialakításnak köszönhetően alkalmas a tengerparthoz közeli kültéri telepítésekre is. - antik, kézzel felhordott sárgaréz kivitel

A boltba
Philips Parterre - fekete LED ösvény lámpa Philips Parterre - fekete LED ösvény lámpa

Fekete, geometrikusan megformált alumínium házával a Parterre LED-es útvilágító lámpatest a levegőben lebegő fénykocka benyomását kelti.

A boltba
LED ösvény lámpa Fery antracit színben, 80 cm LED ösvény lámpa Fery antracit színben, 80 cm

A Fery LED-es útvilágító lámpatest antracit színű öntött alumíniumból készült, és minden oldalra sugározza a fényt, így nagyon hatékony fénymintázatot hoz létre.

A boltba
Arcchio Dakari LED ösvénylámpa, intellig. szab. Arcchio Dakari LED ösvénylámpa, intellig. szab.

A Dakari LED-es útvilágítás alumíniumból készült, sötétszürke színben. Az intelligens lámpatest fényereje és fényszíne WiFi vagy Tuya App segítségével állítható. Memóriafunkcióval is rendelkezik.

A boltba
Lucande Timio ösvény lámpa, 60 cm Lucande Timio ösvény lámpa, 60 cm

A Timio ösvényvilágító lámpatest sötét megjelenésű. Különleges kialakításának köszönhetően magán- és kereskedelmi használatra egyaránt alkalmas. A szögletes lámpaernyő kíváncsi tekinteteket vonz, és mindenhol jó megvilágítást biztosít a kültéren.

A boltba
Philips myGarden Bridge ösvény világítás antracit Philips myGarden Bridge ösvény világítás antracit

A Bridge egy egyszerű kialakítású, fröccsöntött alumíniumból és műanyagból készült fehér diffúzorból készült útvonalvilágító lámpatest, amely E27-es foglalattal rendelkezik, amelybe tetszőleges izzót (max. 42 W) lehet szerelni.

A boltba
1321-es ösvényvilágítás opálüveggel grafit magasság 95 cm 1321-es ösvényvilágítás opálüveggel grafit magasság 95 cm

Az öntött alumíniumból készült talppal ellátott henger alakú lámpa opálfehér üvegszórással van ellátva, amelyen keresztül a behelyezett izzó (nem tartozék) fénye egyenletesen és vakításmentesen sugárzik minden irányba.

A boltba
Útvilágítás 1041 öntött alumíniumból, lécekkel, magasság 100 cm Útvilágítás 1041 öntött alumíniumból, lécekkel, magasság 100 cm

Az 1041/1042 alaplámpatest öntött alumíniumból készült, és a polikarbonátból készült szórófej körüli lamellákkal van ellátva, amelyek a fényt lefelé irányítják, és így biztosítják a vakításmentes megvilágítást.

A boltba
Lindby Luitgard LED-es útvilágítás alumíniumból 80cm Lindby Luitgard LED-es útvilágítás alumíniumból 80cm

A Luitgrad LED-es útvilágítás alumíniumból készült, minimalista kialakítású. A lámpatest téglalap alakú. A tetején állandóan beépített LED-ek vannak, amelyek meleg fehér fényt generálnak.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben