Bover Fora A - kültéri fali lámpa fehér-bézs


513 152 Ft
  • Raktáron

A Fora A fali lámpa szintetikus fűzfavesszőből kézzel készített, hangulatos fénnyel és mediterrán hangulattal gazdagítja az éttermek és kávézók kültéri területeit, a magánteraszokat vagy akár a belső tereket. Egy polietilén ellipszisben található a két fényforrás, és megbízhatóan védi őket az időjárás viszontagságaitól IP65 védettséggel.

EAN: 8435493702810

Gyártó: Bover

Termékleírás

A Bover Fora A egy modern stílusú kültéri fali lámpa, amely a kerted vagy teraszod kiváló dísze lehet. Ez a stílusos lámpa a természetes színek elegáns kombinációját kínálja a fehér és bézs árnyalatokban, amelyek könnyedén illeszkednek bármilyen környezetbe.

A lámpa tartósságát és időtállóságát a kiváló minőségű anyagok, például a rozsdamentes acél és a szilikon segítik. Az ezekből az anyagokból készült lámpa nemcsak esztétikai szempontból vonzó, hanem képes ellenállni az időjárási viszonyoknak és más kültéri környezeti hatásoknak is.

A Bover Fora A fali lámpa energiatakarékos LED fényforrással van ellátva, amely garantálja az alacsony áramfogyasztást és a hosszú élettartamot. A kellemes, melegfehér fény különösen hangulatos és kellemes atmoszférát teremt, amely tökéletesen illeszkedik a kültéri helyszínekhez.

A Bover Fora A fali lámpa telepítése egyszerű és könnyű. Egy ház keretein belül, vagy akár a teraszfalra is felszerelhető, de akár kerti út vagy medence mellé is tökéletes kiegészítő lehet.

Teddd különlegessé otthonod kültéri területeit a Bover Fora A fali lámpával, és élvezd a harmóniát, amelyet ez a gyönyörűen tervezett lámpa hoz az életedbe. Legyen az egy hangulatos esti beszélgetés barátaiddal vagy esetleg egy romantikus vacsora pároddal - a Bover Fora A garantáltan fokozza az élvezeteket és emlékezetessé teszi a kültéri élményeidet.

A Fora A fali lámpa szintetikus fűzfavesszőből kézzel készített, hangulatos fénnyel és mediterrán hangulattal gazdagítja az éttermek és kávézók kültéri területeit, a magánteraszokat vagy akár a belső tereket. Egy polietilén ellipszisben található a két fényforrás, és megbízhatóan védi őket az időjárás viszontagságaitól IP65 védettséggel.

Kültéri fali lámpák

Kültéri fali lámpák alkatézise - praktikus útmutató a megfelelő árnyékolók kiválasztásához A kültéri fali lámpák az egyik legfontosabb eszközei a kültéri világításnak. Ezek nem csak funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betöltnek az otthon, vagy az üzlet homlokzatán. Ám nem egyszerű választani a megfelelő kültéri lámpát, hiszen számos típus és stílus közül lehet válogatni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontos információt a kültéri fali lámpák alkatézisével kapcsolatban, amelyek segíthetnek a helyes döntés meghozatalában. Az első fontos szempont a fényforrás típusa. A leggyakoribb fényforrás típusok közé tartozik az izzó, az energia takarékos fényforrás és a LED világítás. Az izzók hagyományosan a leghangulatosabbak, azonban a TV-reklámos frázist idézve, kevésbé gazdaságosak. Az energia takarékos és LED fényforrások viszont sokkal energiatakarékosabbak, hosszabb élettartamúak és környezetbarátabbak, amelyekkel jelentősen csökkenthetjük a számláinkat. A következő szempont az árnyékoló anyaga. Az árnyékolók lehetnek üvegből, fémekből vagy műanyagokból. Az üveg árnyékolók modern stílust kölcsönöznek a lámpáknak, ami többnyire passzol a minimál stílusú épületekhez. A műanyag árnyékoló különböző színekben érhető el, és elég meggyőző a tartóssága vonatkozásában. A fém árnyékolók egyre népszerűbbek és az asztalosok között is az egyik leghasználtabb anyaggá váltak. Végül, de nem utolsó sorban fontos szempont a kültéri fali lámpák mérete. A nagyobb lámpa túl fénnyel töltheti el az udvart vagy a teret, de az alulméretezett lámpák csak korlátozott mennyiségű fénnyel rendelkeznek. Az ideális méret egy kültéri lámpához attól függ, hogy hol szeretnénk elhelyezni és az árnyékoló méretétől is függ. Az alábbiakban megemlítettünk néhány fontos szempontot a kültéri fali lámpák megvásárlásához. Ezek a lámpák nem csak az épület homlokzatának megvilágítására szolgálnak, hanem egy olyan izgalmas kihívást jelentenek, amely lehetővé teszi az otthonunk, vagy az üzletünk stílusának kihangsúlyozását. A megfelelő kültéri fali lámpa létrehozhatja azt a hangulatot és környezetet, amelyet keresünk.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

LEDVANCE Endura Style Cylinder kültéri fali lámpa LEDVANCE Endura Style Cylinder kültéri fali lámpa

Az Endura Style Cylinder rozsdamentes acélból készült kültéri fali lámpa egy modern fényforrás a homlokzatra, amelynek fénye a speciális diffúzoron keresztül irányul. Polikarbonátból és rozsdamentes acélból készült, gyorsan és egyszerűen felszerelhető - csak fedett kültéri területekre alkalmas

A boltba
LED kültéri fali lámpa Monza Rays kerek ezüst 9cm LED kültéri fali lámpa Monza Rays kerek ezüst 9cm

A Monza közvetett LED-fényt bocsát ki, és hatékony fényjátékot varázsol a falra.

A boltba
Modena Square kültéri fali lámpa, szögletes, fehér Modena Square kültéri fali lámpa, szögletes, fehér

A szögletes Modena Square kültéri fali lámpatest bármilyen homlokzat dísze. Fénye lefelé széles sugárban, felfelé pedig keskenyebb szögben sugárzik.

A boltba
Kültéri fali lámpa Luxembourg tűzihorganyzott-IP54 Kültéri fali lámpa Luxembourg tűzihorganyzott-IP54

A Luxembourg kellemes környezeti fényt bocsát ki mind lefelé, mind előrefelé, és megfelelő világítási tárgy a klasszikus hatású kültérre. - Védelmi osztály IP54

A boltba
Lucande Lignus LED kültéri fali lámpa Lucande Lignus LED kültéri fali lámpa

A Lignus LED-es kültéri fali lámpatest a sötétszürke színű, feltűnő kerettel és a természetes fa megjelenésű dekoratív panellel nyűgöz le. Ebben a kialakításban a modern minimalizmus és a természetesség találkozik és egyesül, hogy egyedi megjelenést hozzon létre, amely a lámpatestet a kültéren igazi figyelemfelkeltővé teszi.

A boltba
Bover Fora A - kültéri fali lámpa grafit-barna Bover Fora A - kültéri fali lámpa grafit-barna

A Fora A fali lámpa szintetikus fűzfavesszőből kézzel készített, hangulatos fénnyel és mediterrán hangulattal gazdagítja az éttermek és kávézók kültéri területeit, a magánteraszokat vagy akár a belső tereket. Egy polietilén ellipszisben található a két fényforrás, és megbízhatóan védi őket az időjárás viszontagságaitól IP65 védettséggel.

A boltba
Kültéri fali lámpa St. Louis M Magasság 40 cm Kültéri fali lámpa St. Louis M Magasság 40 cm

A St. Louis kültéri fali lámpa klasszikus, lámpa formájú kialakítását a bronzszínű kivitel használt megjelenése teszi hitelessé, a kézzel fújt üveg pedig a kézzel készített fémkerettel kombinálva a magas minőséget képviseli.

A boltba
LED kültéri fali lámpa Bu-oh! fehér LED kültéri fali lámpa Bu-oh! fehér

Bu-oh! - Pontosan ezt a hatást kelti az öntött alumíniumból és polikarbonátból készült LED-es falilámpa, amikor a homlokzat középpontjába állítja a négy fénykibocsátó nyíláson keresztül a meleg fehér LED-fényt.

A boltba
FLOS In Vitro Wall fali lámpa, 2,700 K, antracit FLOS In Vitro Wall fali lámpa, 2,700 K, antracit

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Wall LED-es kültéri fali lámpateste diffúz fényt biztosít a kültéren a bejárat környékén vagy a ház körül. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórt bevonattal ellátott lámpatest felső lemezében a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe Starck tervezése

A boltba
Kültéri fali lámpa Adessora lámpa tengervíz-álló Kültéri fali lámpa Adessora lámpa tengervíz-álló

A tengervízálló, lámpa alakú Adessora kültéri fali lámpa tökéletesen illik az antik, mediterrán vagy rusztikus, vidéki stílusú homlokzatokhoz.

A boltba
Kültéri fali lámpa Puchberg, direkt, fehér-arany Kültéri fali lámpa Puchberg, direkt, fehér-arany

A Puchberg nemcsak a kültéri biztonságért felel, hanem nappali fényben is sokat kínál, nevezetesen a fehér-arany keret és a füstszürke lencsék vonzó megjelenését

A boltba
LED kültéri fali lámpa Akzent, fehér LED kültéri fali lámpa Akzent, fehér

Az Akzent szögletes LED-es kültéri fali lámpatest felfelé és lefelé változóan állítható fényszöggel rendelkezik. Itt a fényt az egyéni kívánságok szerint lehet beállítani, inkább trapéz alakú vagy szinte egyenes vonalú mind alul, mind felül. Az IP65-ös védelmi osztályú készülék kiválóan ellenáll az időjárásnak, és a tenger közelében is használható.

A boltba
Lucande Elwin fali 1 izzós szenzoros szenzoros Lucande Elwin fali 1 izzós szenzoros szenzoros

Az Elwin kültéri fali lámpa öntött alumíniumból készült, sötétszürke színű, átlátszó üvegbetétekkel. Modern és tetszetős kültéren, és egy érzékelő is beépítésre került

A boltba
ELC Toridonemesacél kültéri fali lámpa ELC Toridonemesacél kültéri fali lámpa

A Torido kültéri fali lámpa rozsdamentes acélból készült, és hengeres, átlátszó műanyagból készült ernyővel rendelkezik. Kiváló kiegészítője a modern kialakítású kültéri tereknek, és jó védelmi osztályának köszönhetően hosszú ideig használható

A boltba
Paulmann Bako kültéri falilámpa E14 körbe világít Paulmann Bako kültéri falilámpa E14 körbe világít

A Bako kültéri fali lámpa antracit színű alumínium házzal és kerek fejjel rendelkezik. Ez utóbbiba egy E14-es lámpa (nem tartozék) illeszkedik, amelynek fénye egy matt diffúzoron keresztül finoman sugárzik minden oldalra.

A boltba
Lámpa Seattle 8169 Lámpa Seattle 8169

A Lámpa Seattle 8169 egy elegáns és modern megjelenésű asztali lámpa, mely tökéletes kiegészítője lehet otthonodnak vagy irodádnak. A fekete fém talp és kerámia lámpabúra harmonikus kombinációja igazán stílusossá teszi ezt a lámpát. A Seattle 8169-es lámpa magassága állítható, így könnyedén szabályozhatod a világítás intenzitását és irányát. A LED-es fényforrásnak köszönhetően energiatakarékosan világíthatod

A boltba
Külső fali világítás Morris L 20,3 cm széles réz Külső fali világítás Morris L 20,3 cm széles réz

A Morris antik kivitelű kültéri fali lámpa alumíniumból készült, \"időjárásálló réz\" színárnyalatú, valamint maratott, irizáló és textúrázott üvegből készült, dekoratív lámpaformával rendelkezik, amely bármely homlokzat hatékony kiegészítője lehet

A boltba
Kültéri fali spotlámpa (Elva) Kültéri fali spotlámpa (Elva)

A boltba
Solar Street Light kültéri napelemes lámpa mozgásérzékelővel és f... Solar Street Light kültéri napelemes lámpa mozgásérzékelővel és f...

Egyszerű telepítés és használat: Könnyen felszerelhető, csak rögzítse a terméket csavarokkal a falra. Energiatakarékosság: Abs integrált ház, egyszerű telepítés és szétszerelés, könnyű súly, nagy fényerő, könnyen cserélhető, energiatakarékos. Fényforrás: Kiváló fényforrás hálószobájába vagy kertjébe. Stabil alap: Stabil alap nagy teljesítménnyel és egyszerű telepítéssel. Védelem: szoláris töltés, energiatakarékosság

A boltba
Meg LED újratölthető kültéri fali lámpa, homokszínű, Ø 15 cm Meg LED újratölthető kültéri fali lámpa, homokszínű, Ø 15 cm

A Meg LED-es fali lámpát kültéri használatra tervezték a fröccsenő víz elleni védelemnek köszönhetően. Hosszú élettartamú lítium akkumulátorral van felszerelve, és a beépített USB-C csatlakozón keresztül tölthető fel. A modern optika és a legújabb világítástechnika a Meg fali lámpát rugalmas fényforrássá teszi, amely lágy fényével hangulatos környezetet is teremt - beépített érintésvezérlésű dimme

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung CLT-R806K fekete
56 690 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Intex Aligátor játszótér
15 090 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
BOSCH Twist Speed Fúrószár fémhez 5.0mm
2 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Alza PG-540 XL fekete - Canon nyomtatókhoz
9 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Canon PFI-106PGY fotó szürke
28 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
3D színező készletek /Sci-Fi szórakoztatás
8 090 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
TREZETA-Argo WP black Fekete 42
31 890 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
AUTHORITY-MID-LIVINO blue Kék XXL
14 290 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék S
27 890 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Toddys Betty Blinky - 2 részes
4 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
LED függő lámpa Miram akkum., szab., sárga
47 015 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 26%
Pieces Női felső PCTIFFANY Regular Fit 17132739 Black M
4 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 50%
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben