Bover Fora P - Kültéri lámpa, fehér-bézs


749 874 Ft
  • Raktáron

A kézzel, szintetikus fonott fűzfavesszőből készült, robusztus beton talapzattal ellátott Fora P állólámpa hangulatos fényárral és mediterrán hangulattal gazdagítja az éttermek és kávézók kültéri területeit, a magánteraszokat vagy akár a belső tereket. Egy polietilén ellipszisben található a két fényforrás, és megbízhatóan védi őket az időjárás viszontagságaitól IP66-os védettséggel.

EAN: 8435493708034

Gyártó: Bover

Termékleírás

A Bover Fora P kültéri lámpa tökéletes választás azoknak, akik elegáns és modern megjelenést szeretnének teremteni kertjükben vagy teraszukon. A lámpa fehér-bézs színe kiválóan illeszkedik a természetes környezetbe és egyensúlyt teremt az épület homlokzatának színeivel.

A Bover Fora P lámpa kialakítása és kivitelezése olyan, hogy ellenáll az időjárás viszontagságainak, mivel IP66-os vízállósági besorolású. Az alumínium váz és az üveglencse garantálja a helyi kellemetlen időjárásokkal szembeni ellenállóságot.

Az alacsony fogyasztású LED fényforrás által kibocsátott világítás kiváló minőségű és egyenletes eloszlású. A lámpa funkciójának köszönhetően megvilágíthatja az utat, vagy dekoratív célból is felhasználható. A lámpák közötti távolság és a világítási szög beállítása kényelmesen megoldható a tartalmazott kiegészítőkkel.

A Bover Fora P kültéri lámpa időtálló és minőségi design megoldás, mely kiválóan alkalmas a szabadtéri területek megvilágítására. Válassza a lámpa eleganciáját és kényelmes megoldásait, hogy kiemelje kertje és terasza szépségét és élvezhesse a kellemesebb estéket!

A kézzel, szintetikus fonott fűzfavesszőből készült, robusztus beton talapzattal ellátott Fora P állólámpa hangulatos fényárral és mediterrán hangulattal gazdagítja az éttermek és kávézók kültéri területeit, a magánteraszokat vagy akár a belső tereket. Egy polietilén ellipszisben található a két fényforrás, és megbízhatóan védi őket az időjárás viszontagságaitól IP66-os védettséggel.

Terasz világítás

A terasz világítás alkatrészei számos típusát, méretét és anyagát tartalmazzák, és azok mindegyike hozzájárul a terasz hangulatos és kényelmes kialakításához. A kültéri lámpák kategóriája az egyik legfontosabb részegysége a terasz kialakításának, mivel segítnek megvilágítani a teraszt és a környezetét, biztosítva a biztonságos használatot, és elősegítik a hangulat fokozását. Ebben a tekintetben, a megfelelő kültéri lámpa kiválasztása rendkívül fontos szerepet játszik a terasz életének egyik fontos összetevőjének biztosításához. Az általunk kínált kültéri lámpák széles választéka áll rendelkezésre, hogy az igényeknek megfelelően megfelelő lámpákat találjunk. A kínálatunkban szerepelnek a falon elhelyezhető vagy az állványhoz rögzíthető lámpák, és azok különböző magasságban és színekben elérhetők. Ezenkívül kiváló minőségű LED lámpák is kaphatók. Ha a terasz világítása nem csak a teraszt, hanem a környezetét is világítani szeretné, ajánljuk, hogy a lámpa magasságát is figyelembe vegye. Minél magasabbra van felhelyezve a terasz, annál nagyobb területet lehet világítani, és a lámpák használata még inkább praktikus lehet. Azonban, ha a terasz főként hangulatvilágításként használják, akkor fontos, hogy olyan lámpákat válasszon, amelyek különleges fényforrásokat kínálnak, például színváltó LED-eket, amelyek hangulatos és romantikus színeket adnak a terasznak. A terasz világítása számos szempontját kell figyelembe venni a helyszínnek megfelelően. Az általunk kínált kültéri lámpák kiváló minőségű anyagokból készültek, erős és tartós kialakításuk garantálja, hogy évekig megbízhatóan működnek. Összességében, a megfelelő lámpák kiválasztása és azok elhelyezése lehetővé teszi, hogy a terasz-élettől az igényeidnek megfelelő hangulati megvilágítást biztosítsuk. Ezek az összetevők biztosítják, hogy a teraszod kényelmes és kellemes légkört biztosítson akár baráti összejövetelek, akár egy romantikus étkezés vagy egy egyszerű lazító időszak idejére is.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
1. Milyen színű a Bover Fora P kültéri lámpa?

A Bover Fora P kültéri lámpa fehér-bézs színű.


2. Milyen anyagból készül a lámpa burkolata?

A lámpa burkolata rozsdamentes acélból készül.


3. Milyen típusú izzókat lehet használni a lámpában?

A lámpában E27 foglalatú LED izzókat lehet használni, maximum 25 Watt teljesítménnyel.


4. Milyen méretű a lámpa?

A lámpa méretei: magasság 19 cm, szélesség 10 cm és mélység 11 cm.


5. Kapható-e a lámpa más színben?

Igen, a lámpa elérhető más színekben is, például króm, oxidszürke és fekete színben.



Függő kertilámpa Nizza 8454 LW1 Függő kertilámpa Nizza 8454 LW1

-

A boltba
Fali kertilámpa Astrid K-MB-OGROD NF2803L6 KG1 Fali kertilámpa Astrid K-MB-OGROD NF2803L6 KG1

bármilyen kültéri környezet kétségkívül nagyobb hozzáadott értéket fog elérni, ha különféle kerti lámpákat telepítünk oda. Lehetnek különféle méretű állólámpák, de függő- vagy mennyezeti lámpák is - sok lehetőség lenyűgöző. A legérdekesebb lehetőségek a fali lámpák, mivel mind a kapun, mind a pavilonban, mind a bejárati ajtóban egyaránt alkalmasak. Ez a megoldás rendkívüli helymegtakarításokkal jár.

A boltba
Kerti lámpa 32005-2 Fekete LED IP44 KGD1 Kerti lámpa 32005-2 Fekete LED IP44 KGD1

Kültéri lámpa, műanyag fekete, műanyag átlátszó csak a LED-izzól, IP44, szélesség: 80, magasság 1600mm, nem tartalmaz izzót 2xGU10 5W 230V

A boltba
Drylight TL6 LED állólámpa kültérre Drylight TL6 LED állólámpa kültérre

Az elbűvölő Drylight TL6 LED állólámpa IP65 védettségének köszönhetően kültéri helyiségeket díszít, fényes fényt és tiszta luxust sugároz. Transzformátorral együtt.

A boltba
Stílusos Új Lucca állólámpa kültéri használatra, 59 cm Stílusos Új Lucca állólámpa kültéri használatra, 59 cm

Az ÚJ LUCCA alumínium állólámpa hangulatos légkört és kellemes megvilágítást teremt - földi tüskével együtt

A boltba
Bover Garota P/02 Kültéri lámpa barna Bover Garota P/02 Kültéri lámpa barna

A Garota P/02 kültéri állólámpa különösen hangulatosan gazdagítja a magán- és a kereskedelmi célú kültéri tereket, például kávézókat, éttermeket vagy magánteraszokat. A szintetikus fonásból kézzel tekert lámpaernyő a tengeri sün alakjára emlékeztet, és varázslatos fényhangulatot teremt, amikor a lámpát bekapcsolják. 300 cm-es tápkábellel.

A boltba
Teraszvilágítás Saigon IP65, magasság 120 cm, barna Teraszvilágítás Saigon IP65, magasság 120 cm, barna

A Saigon teraszvilágító lámpatest egyszerű kialakítású, és kellemes hangulatot teremt magán- vagy nyilvános helyiségekben. A Saigon alumíniumból és textilénszövetből készült, és IP65 védettséggel is rendelkezik, ami kültéri használatra alkalmas, robusztus lámpatestet tesz belőle. Tervezője a spanyol Nahtrang tervezőiroda volt.

A boltba
FLOS Utolsó rendelés LED lámpa hullámos IP55 zöld FLOS Utolsó rendelés LED lámpa hullámos IP55 zöld

A Last Order LED-es asztali lámpa egy fémfejből áll, amelybe a LED-es fényforrás van beépítve, valamint egy hengeres műanyag talpból, amely a kibocsátott fényt körös-körül elosztja. Az újratölthető akkumulátornak köszönhetően áramforrástól függetlenül is használható. Dimmer kapcsolóval rendelkezik, és IP55-ös védettségének köszönhetően kültéren is használható.

A boltba
Newgarden Pancho állólámpa, lime zöld Newgarden Pancho állólámpa, lime zöld

A mexikói kaktusz formájú, polietilénből készült Pancho állólámpa időjárás- és UV-álló, és a Newgarden szabadalmaztatott csöves világítási rendszerével van felszerelve, így az egész testet megvilágítja. Akár be-, akár kikapcsolva, a Pancho lime zöld színe a terasz vagy a nappali dekoratív tárgyává teszi. Egy 4 méteres kábellel van ellátva, Schuko dugóval.

A boltba
Newgarden Sisine LED-es függőlámpa újratölthető akkumulátorral Newgarden Sisine LED-es függőlámpa újratölthető akkumulátorral

A Sisine egy LED-es függőlámpa, amely az akkumulátoros működésnek köszönhetően bárhol használható telepítés vagy foglalat nélkül. Otthon vagy a vendéglátóiparban, egyetlen lámpatestként vagy a sorozat több lámpatestjével kombinálva, beltéren vagy kültéren - a Sisine függőlámpa mindenhol ékszer - távirányítóval együtt - újratölthető akkumulátorral 1 x 6.000 mAh - micro USB töltőkábellel együtt, adapter

A boltba
Paul Neuhaus Falter asztali lámpa kültéri használatra Paul Neuhaus Falter asztali lámpa kültéri használatra

A Falter egy kültéri használatra szánt asztali lámpa, amely hangulatos megvilágítást biztosít a teraszokon. Az antracit színű vaskereten lévő műanyag árnyékoló úgy néz ki, mintha pliszírozott szövetből készült volna. A lámpa 2 méteres kábellel és dugóval van felszerelve.

A boltba
Lucande LED kültéri lámpa Mirina, fekete, újratölthető akkumulátorral, Lucande LED kültéri lámpa Mirina, fekete, újratölthető akkumulátorral,

A Mirina LED-es kültéri lámpa USB-kábelen keresztül tölthető, és nem kötődik fix helyhez, hanem a kertben és a teraszon is használható. Érintésvezérlésű dimmerrel is fel van szerelve, így fokozatmentesen tompítható.

A boltba
Zafferano LED-es újratölthető asztali lámpa Sister Light rézszínű CCT Zafferano LED-es újratölthető asztali lámpa Sister Light rézszínű CCT

A Sister Light LED asztali lámpa számos kényelmes funkcióval rendelkezik. Újratölthető akkumulátorral működik, amely a mellékelt USB-kábelen keresztül bármikor újratölthető. A különböző funkciók az érintőkapcsolón keresztül szólíthatók meg és állíthatók be. Kezdetben a kezdeti fényerő mindig elmenthető- Dimmelési funkció- Fehér fény szabályozása- Asztali hívás

A boltba
Kenyér LED teraszvilágítás kábellel 180 cm magas Kenyér LED teraszvilágítás kábellel 180 cm magas

A Brot LED-es teraszvilágítás alumíniumból készült. Kiváló minőségű SMD LED-ek vannak beépítve, amelyek meleg fehér fényt bocsátanak ki. A lámpaernyők elforgathatók. A beépített LED-ek burkolata üvegből készült. A Brot IP65 védettségi osztályú, ezért kültéren is használható. A kábel hossza 180 cm. A földbe vagy homokba való rögzítéshez földtüske jár.

A boltba
MARSET Chispa LED elemes terasz IP44 kék MARSET Chispa LED elemes terasz IP44 kék

A műhelylámpatestként kialakított, robusztus felépítésű és IP44-es védelmi osztályú kültéri használatra alkalmas LED-es teraszlámpa Chispa bemutatkozik. A design Joan Gaspar tervei alapján készült. A Chispa polikarbonátból és polietilénből áll, és újratölthető akkumulátorral van felszerelve. Újratölthető USB-kábelen keresztül (tartozék). A tápegység nem tartozék. - álló vagy akasztásra (akasztóhorog

A boltba
LED állólámpa Kettle Tripod fa, ernyő 22cm LED állólámpa Kettle Tripod fa, ernyő 22cm

A háromlábú vázzal és polietilénből készült árnyékolóval ellátott Kettle LED állólámpa hatékony világítást varázsol a kertbe, az erkélyre és a legkülönbözőbb kereskedelmi létesítmények, például éttermek, sörkertek stb. kültéri területeire is, és mindezt a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően fényerősségtől függően akár 15 órán keresztül, autonóm módon teszi. Többszöri kapcsolással három

A boltba
LED asztali világítás Biarritz, IP54 akku CCT LED asztali világítás Biarritz, IP54 akku CCT

A Biarritz LED-es asztali lámpa teraszlámpaként is használható, és a vízzel tölthető matt üvegcsőnek köszönhetően virágvázaként is szolgál. A színhőmérséklet a kerek alumínium talp alatt található kapcsolóval kapcsolható és szabályozható, és egy forgatható gyűrű is található a fényerőszabályozáshoz.- Fokozatlanul szabályozható- A színhőmérséklet 3 fokozatban változtatható: 1800 K, 3000 K és 4000 K-

A boltba
LED álló világítás Pomezia, kültéri, USB, fekete LED álló világítás Pomezia, kültéri, USB, fekete

A Pomezia LED-es állólámpa modern dizájnnal és kivételes technológiával rendelkezik. A beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően mobilis, és USB töltőkábelen keresztül tölthető. Bekapcsolt állapotban fehér és színes fényszínek állíthatók be. Három különböző fényerősségre is tompítható. Különleges kiemelés: A Pomezia állólámpa több elemből áll, így három különböző magasságba szerelhető.- dimmelhető

A boltba
Napelemes lámpa függő Flue VO2845 Napelemes lámpa függő Flue VO2845

A Flue VO2845 napelemes lámpa egy modern és dekoratív kiegészítő minden kertbe vagy teraszra. A függő lámpa tökéletesen megvilágítja a környezetét éjjelente, miközben energiatakarékos és környezetbarát módon működik. A Napelemes lámpa könnyen telepíthető, és nem szükséges hozzá elektromos csatlakozás. Egyszerűen helyezze a napelemes panelt a napfényes helyre, és az napközben töltődik fel. Amikor sötétedik,

A boltba
PR Home Lystra LED asztali világítás, akku, IP44 PR Home Lystra LED asztali világítás, akku, IP44

Dekoratív LED-es Lystra teraszlámpa újratölthető akkumulátorral A Lystra egy beltéri és kültéri használatra alkalmas asztali lámpa (IP44), amely az újratölthető akkumulátorral ellátott felszerelésnek köszönhetően útközben is használható. A design egy régi olajlámpán alapul, fekete fémtesttel és füstszürke átlátszó üveggel. A lítium-ion akkumulátor USB-C aljzaton keresztül tölthető (a töltőkábel tartozék).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben