CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér


2 690 Ft
  • Raktáron

>

EAN: 3222763508006

Gyártó: CORNILLEAU

Termékleírás

A CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér egy nagyszerű lehetőség mindazoknak, akik szeretnek időt tölteni a szabadban, és szeretik a pingpongozást. Ez a labda megfelel minden szempontból az igényes játékosoknak a kültéri játék során.

Az Outdoor Ultradurable Fehér labda az új, fejlett technológiájának köszönhetően rendkívül tartós és megbízható. Az elődréhez képest szilárdabb, kicsit nehezebb, frikciójában stílusosabb, ami a játék akadálymentes folytatását teszi lehetővé még szélsőséges időjárásban is.

Ez a fehér színű labda kiváló minőséget képvisel, rendkívül sima felületű minta, így könnyű és pontos játékot biztosít. A különleges mag és a speciális felületi technológiák együttesen biztosítják, hogy a CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér egy megbízható és tartós pingponglabda.

A CORNILLEAU csapata úgy tervezi, hogy a labda megbízható és tartósan működjön. Ez a labda kiválóan alkalmas minden pingpongozó számára, aki szeretné növelni a játék élményét, és élvezni a szabadban eltöltött élményeket.

Fedezd fel a CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér összes előnyét, és élvezd ki a remek lehetőséget az egész családdal!

>

Labdák

A weboldalunk, a Labdák alkatéziséhez, a Puzzle kategóriához tartozik, és kifejezetten azoknak szól, akik szeretnék felfedezni a labdák világát egy kreatív és interaktív módon. Célunk, hogy megismertessük a látogatókat a labdák különböző típusaival, formáival, anyagával és színével, miközben fejlesztjük a logikai és térbeli gondolkodásukat. Az oldalunkra ellátogatva egyszerű és könnyen kezelhető felület fogadja a látogatókat. Itt számtalan érdekes és szórakoztató feladatot találnak, amelyek megteszik az első lépéseket a labdák alkatézisében. Egyedülálló és kreatív puzzle játékokkal várjuk a látogatókat, amelyek segítségével különböző labda modelleket hozhatnak létre. A feladatok különböző nehézségi szinteken állnak rendelkezésre, lehetőséget adva mind a kezdőknek, mind a haladóknak a kihívások elfogadására. Az oldalunkon az interaktív vizualitás és a részletgazdag grafika a fókuszban áll. Az animált labdák és hátterek élvezetes élményt nyújtanak a felhasználóknak, miközben arra ösztönzik őket, hogy tovább felfedezzék a különféle modellek és lehetőségek világát. A Labdák alkatéziséhez tartozó weboldal célja az, hogy inspirációt nyújtson az embereknek a labdák különféle formáinak és kombinációinak felfedezéséhez. Úgy gondoljuk, hogy a labdák nemcsak játékszerek, hanem kreatív eszközök is lehetnek a képzelőerő és a gondolkodás fejlesztésére. Ezért olyan interaktív tevékenységeket és játékokat ajánlunk, amelyek segítségével a felhasználók maguk is részesei lehetnek ennek a folyamatnak. Az oldalunk megfelelő választás mind az egyéneknek, mind a tanároknak, akik szeretnék feldobni a tanóráikat, vagy szórakoztató és kreatív módon szeretnék támogatni a tanulóikat a labdák alkatézisén keresztül. A Labdák alkatéziséhez tartozó weboldalunk a labdák szerelmeseinek teret ad arra, hogy kifejezzék kreativitásukat és fedezzék fel a labdák sokoldalúságát. Az oldalunk látogatásával újra és újra felfedezhetjük a labdák világát az általunk kínált puzzle játékok által. Örömmel várjuk mindazokat, akik szeretnék kipróbálni magukat a labdákkal kapcsolatos kihívásokban, és megtapasztalni az alkatészis világának varázsát.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Szín Fehér
Nem Unisex
Szezon egész évben
Kiemelt Black Friday
Anyagösszetétel syntetický materiál
Sport Asztali tenisz
Season AW23-24
Seo Categories Asztalitenisz labdák
Druh športu Asztali tenisz
sub_activity tabletennis PTG
new_group ball-HW
new_subgroup ball-HW BAL
eshop_dafault_category Kezdőlap | Sport | Asztali tenisz | Labdák | Labdák
tovar_model P-Ball Outdoor Ultradurable
rc_nadkarty 761165###
dk_podkarty 350800
weight 0.250000
Zasoba 110
Milyen típusú CORNILLEAU labda az Outdoor Ultradurable Fehér?

A CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér egy pingpong labda.


Mi a labda mérete?

A CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér labda 40mm átmérőjű.


Milyen színű a labda?

A CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér labda fehér színű.


Mi a labda anyaga?

A CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér labda poliuretán anyagból készült, amely nagyon tartós és ellenálló a szélsőséges időjárási viszonyokkal szemben is.


Milyen körülmények között használható a labda?

A CORNILLEAU-P-Ball Outdoor Ultradurable Fehér labda kültéri használatra készült, és ellenálló a napfénynek, az esőnek és a szélnek is.


Mennyi ideig tart a labda élettartama?

Az Outdoor Ultradurable Fehér labda nagyon tartós, és hosszú élettartammal rendelkezik. Azonban az élettartamot befolyásolja a használat módja és a körülmények is.


Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben