FLOS In Vitro Suspension, 2,700 K, világoszöld


697 315 Ft
  • Raktáron

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Suspension LED-es függesztett lámpateste vakításmentes fényt biztosít a bejárati területen vagy bármilyen fedett kültéri területen. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórt bevonattal ellátott lámpatest felső részén a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe Starck

EAN: 8059607535509

Gyártó: FLOS

Termékleírás

A FLOS In Vitro Suspension egy mesterségesen tervezett és gyártott világoszöld függőlámpa, amely rendkívül stílusos és elegáns megjelenést kölcsönöz bármely belső térnek. A termék alapjául szolgáló koncepció az organikus formák magával ragadó megjelenését ötvözi a modern technológia előnyeivel.

Az In Vitro Suspension lámpában található világoszöld szín egyszerre ad kellemes és nyugtató hangulatot a helyiségnek. Az árnyalat a természet színeit idézi, így a termék természetközeli megjelenést kölcsönöz a térnek. A lágy világoszöld szín minden látogatót lenyűgöz majd, és egyedi atmoszférát teremt a helyiségben.

A lámpa kialakítása exkluzív és lenyűgöző. Az organikus mintákat inspirációként használó, elegáns formák tökéletes harmóniában találkoznak a modern, minimalista stílussal. A függőlámpa egyedülálló tervezése és kidolgozása hozzájárul ahhoz, hogy a helyiség kiemelkedjen az átlagosnál és különleges hangulatot árasszon.

A FLOS In Vitro Suspension lámpa magas minőségű anyagokból készült, ami hosszú élettartamot és tartósságot biztosít. A kristálytiszta üveg és a rozsdamentes acél alapanyagok elegáns és modern megjelenést kölcsönöznek a terméknek. A könnyű súlya és a kompakt mérete lehetővé teszik, hogy bármilyen belső térbe beilleszthető legyen.

Az In Vitro Suspension függőlámpa 2,700 Kelvin fénysugárzóval rendelkezik, amely kellemes és meleg fényt biztosít. Ez a hőmérséklet a természetes napsütéshez hasonló hangulatot varázsol a helyiségbe, így a lámpa alkalmazkodik a bioritmusunkhoz és jobb közérzetet biztosít. Ezzel a lámpával a természetes fény hatását hozhatod el otthonodba vagy munkahelyedre, fokozva a termelékenységet és kényelmet.

A FLOS In Vitro Suspension minden tekintetet a teret átlátszóan világító és varázslatosan világoszöld fény köti le. Ez a lámpa kiemeli a helyiség stílusát, eleganciáját és egyediségét. A lenyűgöző megjelenés mellett a termék kiváló minősége és megbízhatósága miatt egy hosszú távú és tartós befektetést jelent.

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Suspension LED-es függesztett lámpateste vakításmentes fényt biztosít a bejárati területen vagy bármilyen fedett kültéri területen. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórt bevonattal ellátott lámpatest felső részén a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe Starck tervezése

Kulteri függőlámpák

A weboldalunk az alkatézisére fókuszáló kültéri függőlámpák széles választékát kínálja a vásárlóknak. Az alkatézisé rövid leírásával kezdve, bemutatjuk a termékek különleges jellemzőit, amelyek kiemelik azokat a más lámpáktól. Az alkatézisé fogalmát átfogóan magyarázzuk el, hogy a vásárlók teljes körűen megismerkedjenek a termékekkel. Bemutatjuk az alkatézisé történetét, a hagyományos és modern függőlámpák közötti különbségeket, valamint a környezettudatos és energiatakarékos elemeket, amelyekkel a lámpák rendelkeznek. A weboldal tartalmazza a választható színeket és mintákat, amelyekkel a lámpákat egyedivé tehetik az enteriőrben. Részletes információkat és képeket is bemutatunk a termékekről, hogy a vásárlók pontosan tudják, mire számíthatnak. Az alkatézis központú kültéri függőlámpáink kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek időtállóak és ellenállóak az időjárási körülményekkel szemben. A weboldalon különféle méretek állnak rendelkezésre, hogy minden vásárló megtalálja a számára legmegfelelőbb méretet. A termékek árai, illetve a rendelhető mennyiség és szállítási idő is megtalálható a weboldalon. A pontos információk segítségével a vásárlók könnyedén dönthetnek a megfelelő lámpa mellett. A weboldalunk könnyen navigálható, intuitív felülettel rendelkezik, hogy a felhasználók gyorsan megtalálják a kívánt termékeket és információkat. Az ügyfélszolgálat telefonszáma és email címe is hozzáférhető, hogy a vásárlók bármilyen kérdésükre választ kaphassanak. Válassza weboldalunkat, ha minőségi, modern és alkatézisre fókuszáló kültéri függőlámpákat szeretne vásárolni. Ne hagyja ki az egyedi tervezésű lámpáinkat, amelyek stílusosságot és egyediséget visznek otthonába vagy kertjébe.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

By Rydéns Maison kültéri függőlámpa By Rydéns Maison kültéri függőlámpa

Egy fedett verandán, egy előtető alatt vagy egy pavilonban a Maison függőlámpa dekoratív világítási megoldás. A fény hatékonyan esik át a fém lámpaernyő mintázatán, és szép fénymintát rajzol a környezetbe. 5 m kábellel és dugóval.

A boltba
Lyndon kültéri függőlámpa üveg búrával Lyndon kültéri függőlámpa üveg búrával

A Lyndon függesztett lámpatest letisztult, világos szerkezetű kialakításával nyűgöz le, amely könnyedén kombinálható számos környezettel. Tiszta, enyhén strukturált üveggel felszerelve. - Védelmi osztály IP44

A boltba
FLOS In Vitro Suspension, 2,700 K, fehér FLOS In Vitro Suspension, 2,700 K, fehér

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Suspension LED-es függesztett lámpateste vakításmentes fényt biztosít a bejárati területen vagy bármilyen fedett kültéri területen. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórt bevonattal ellátott lámpatest felső részén a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe Starck

A boltba
Silindar 3358 függőlámpa, antik sárgaréz/opál Silindar 3358 függőlámpa, antik sárgaréz/opál

A Silindar 3358 kültéri függőlámpa sárgaréz vázból és hengeres üvegárnyékolóból áll, amely körbesugározza a fényt. A sárgaréz antikolása kézzel történik, ezért a lámpatestek között enyhe színeltérések fordulhatnak elő. - tengerparti területeken való használatra alkalmas

A boltba
6 izzós LED kültéri csillár Drylight S6 6 izzós LED kültéri csillár Drylight S6

Ez a nagyszerű Drylight S6 LED csillár az IP65 védelmi osztályú felszerelésnek köszönhetően díszíti a kültéri területet, és fényes fényt, valamint tiszta luxust sugároz. Transzformátor mellékelve.

A boltba
Martinelli Luce Polo kültéri függőlámpa Ø48cm feh. Martinelli Luce Polo kültéri függőlámpa Ø48cm feh.

A kültéri használatra szánt Polo függőlámpa öntött gyantából és alumíniumból készült, lapos ernyővel ellátott szerkezetből áll. A lefelé néző E27-es foglalat egy homokfúvott üvegből készült diffúzorban helyezkedik el. Ez utóbbit rozsdamentes acélból készült ketrec védi. - Elio Martinelli tervezte - védelmi osztály: IP54 - 350 cm hosszú acélkábellel a felfüggesztéshez és 400 cm hosszú csatlakozókáb

A boltba
MartinelliLuceCiulifruli kültéri függőlámpa, piros MartinelliLuceCiulifruli kültéri függőlámpa, piros

A Ciulifruli kültéri függőlámpa egy harang alakú polietilén ernyőből áll, E27-es foglalattal és dugaszolható kábellel. Kreatívan kiegészíthető egy hozzá illő diffúzorral. Az izzó és a diffúzor külön megvásárolható. Megjegyzés: A használandó izzó a választott diffúzortól függ. - Tervezés: Atelier(s) Alfonso Femia és Emiliana Martinelli építész - védelmi osztály: IP65 - 500 cm hosszú, narancssárga kábellel,

A boltba
PR Home Alva függőlámpa szürke Ø 50 cm kábel 2,5m PR Home Alva függőlámpa szürke Ø 50 cm kábel 2,5m

Az Alva kültéri függőlámpa dekoratív formájú, akrilból készült ernyővel rendelkezik, amelynek kerete horganyzott acélból készült. Esztétikus megjelenésével, valamint kellemes fényével a beltéri terek hangulatos kényelmét hozza el az erkélyekre és teraszokra. IP44-es védelemmel a por és a fröccsenő víz behatolása ellen.

A boltba
Lindby Elinda függőlámpa kültéri Lindby Elinda függőlámpa kültéri

A dekoratív Elinda kültéri függőlámpa kreatív kialakításával nyűgöz le. Alumíniumból készült, sötétszürke kivitelben. A fókuszpontot opálfehér üveg védi, ami szintén hozzájárul a lámpatest különleges karakteréhez.

A boltba
PR Home lógó világítás Hue kültéri, homok PR Home lógó világítás Hue kültéri, homok

A Hue függőlámpa mesterséges rattanból készült, amely különösen ellenálló a széllel és az időjárással szemben. A fonott szerkezet közvetlenül az otthonába hozza a természetet! A lámpa csodálatosan illik a télikertbe vagy a teraszra, és földhözragadt hangulatot biztosít. A fekete kábel kb. 2,5 m hosszú, és kültéri használatra alkalmas. A függőlámpa E27-es foglalattal rendelkezik.

A boltba
Bover Nans S/16 LED kültéri függőlámpa, barna Bover Nans S/16 LED kültéri függőlámpa, barna

Nans a barcelonai Bover ház modellje. Az alapító Joana Bover maga tervezte ezt a kültéri használatra szánt lámpasorozatot, és sokak otthonába elhozza otthona, Barcelona és a Földközi-tenger hangulatát.

A boltba
Bover Nans S/16 LED kültéri függőlámpa, bézs színben Bover Nans S/16 LED kültéri függőlámpa, bézs színben

Nans a barcelonai Bover ház modellje. Az alapító Joana Bover maga tervezte ezt a kültéri használatra szánt lámpasorozatot, és sokak otthonába elhozza otthona, Barcelona és a Földközi-tenger hangulatát.

A boltba
Bover Nans S/16/H LED lógó világítás dugóval piros Bover Nans S/16/H LED lógó világítás dugóval piros

A Nans S/16/H modell egy nagyon különleges függesztett lámpatest, mivel a tápcsatlakozáshoz nincs szükség mennyezeti kivezetésre. Dugóval ellátott tápvezetékkel rendelkezik, és bárhol, bármilyen konnektor közelében felakasztható. Ezzel a függőlámpával különösen kifinomult és stílusos módon lehet megvilágítani a kültéri területet - akár a teraszon, akár az erkélyen, akár fedett vagy nyitott helyen.

A boltba
Bover Nans Sphere S/80 LED kültéri függőlámpa bézs színben Bover Nans Sphere S/80 LED kültéri függőlámpa bézs színben

A barcelonai székhelyű Bover dizájncég Made in Spain termékeivel a mediterrán életstílust testesíti meg. A Nans Sphere függőlámpát kültéri használatra tervezték, de beltérben is használható. A gömb alakú ernyő szintetikus szálból van szőve, melybe különböző színű szálak vannak beleszőve. A függőlámpa triac dimmelhető, a dimmer nem tartozék.

A boltba
FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HP PATINA LW1 FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HP PATINA LW1

A Liguria 1047HP patina LW1 függő kertilámpa egy elegáns és stílusos megoldás kerted vagy teraszod világítására. A kerti lámpa patinált felülete egyedi hangulatot teremt, mely tökéletesen illeszkedik a kerti környezetbe. A lámpa tartója könnyű fém anyagból készült, mely biztosítja a kiváló tartósságot és ellenáll az időjárási hatásoknak. A lámpa áttetsző üvegernyője pedig megfelelő mennyiségű fényt

A boltba
FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HB FEKETE LW1 FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HB FEKETE LW1

A Fügő kertilámpa Liguria 1047HB egy stílusos megoldás kerted vagy teraszod megvilágítására. A fekete színű lámpatest modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a környezetnek. A lámpa LW1-es izzóval működik, mely gyönyörű fényt sugároz és hozzájárul a hangulatos atmoszféra megteremtéséhez. A kertilámpa könnyen telepíthető és könnyen állítható a megfelelő szögbe, így optimális megvilágítást biztosítva.

A boltba
Lampa Paris VO1973 Fekete LW1 Lampa Paris VO1973 Fekete LW1

A boltba
Lindby Eleia LED kültéri függőlámpa, újratölthető elemmel Lindby Eleia LED kültéri függőlámpa, újratölthető elemmel

Az Eleia LED-es függőlámpa tökéletes a teraszra. Műanyagból készült és elemmel működik - 3,7 V-os Li-ion akkumulátorral - USB-C kábellel együtt

A boltba
Lámpa DEO LED 1W Lámpa DEO LED 1W

A Lámpa DEO LED 1W egy stílusos és energiatakarékos megoldás otthoni vagy irodai világításhoz. Az 1 wattos LED égő kiválóan alkalmas olvasáshoz vagy hangulatvilágításhoz is. A modern design és a fényerőszabályzási lehetőség a tökéletes választás bármilyen belső térhez. A DEO LED lámpa hosszú élettartammal rendelkezik, így hosszú időn keresztül élvezheted a hatékony és hangulatos világítást. Ráadásul

A boltba
Easy Light Bloom függeszték újratölthető akkumulátorral IP65 Ø120cm Easy Light Bloom függeszték újratölthető akkumulátorral IP65 Ø120cm

A Carpyen Easy Light márkájú Bloom LED-es függőlámpa Spanyolországban készül, és rugalmas textilárnyékolóval rendelkezik. Újratölthető akkumulátorral is rendelkezik, és USB-kábelen keresztül tölthető. IP65 védelmi osztályú, kültéri használatra, pl. teraszon, erkélyen, kerti pavilonban vagy kempingben. - távirányítóval együtt a fényerőszabályozáshoz

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

OKI 44059166 toner, magenta
66 290 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Spirit Lucky otthon
21 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Outdoorchef Diamond 420 grillrács, öntöttvas
35 090 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Weber Mázas pizzakő 30 x 44 cm
26 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Konyhaszekrény Campari SPP6 fehér fényű BB
108 815 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
KAYLAND-ALPHA WS GTX SAND Barna 40
37 790 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
VANS-UA SK8-HI pig suede tawny port Piros 38
33 890 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
LED lámpa 7875, mennyezeti kültéri fekete
52 191 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Gazdaságos kültéri fali lámpa Nibe horganyzott
31 990 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Artemide Antarktikós LED Design lámpa 3 000K
105 368 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Jellystone Designs hintázó pingvin menta
8 490 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Pulóver ARDON®BREEFFIDRY melange kék | H9764/M
15 250 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Pulóver ARDON®M003 szürke-piros | H5950/L
16 045 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
Product Images
Kedvezmény 43%
Inny Modern fekete pulóver cipzárral B1649
12 450 Ft
Az ár frissült 02.06.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben