Hot Wheels City Color Shifters Akció autómosó


19 690 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Mattel

Termékleírás

Hot Wheels City Color Shifters Akció autómosó - éld át a valóságos autómosás élményét a fürge és lendületes Hot Wheels autóddal! A Hot Wheels City Color Shifters Akció autómosó játékszett környezete egy igazi, vibráló város, mely magával ragadóan valósághű élményt nyújt minden kis versenyző számára. A játék az újabbak közé tartozik, és lenyűgözően szórakoztató és látványos, ugyanakkor rendkívül okos és keresztmetszetre fejlesztett tárggyá is cselekszik.

A játék lényege a személyre szabható autómosó, amely az eltérő színű és minőségű autókkal együtt elég felemelő és állandóan változó szórakozás! A hot Wheels autóink színe megváltozik, amint beiktatjuk őket az autómosóba, és a játék nagyon soknyire attól függ, hogy milyen színű autóval vagyunk a legfőbb versenyzők. Minél több autót használunk, annál izgalmasabb a játék.

A csomagban található autómosó szintén nagyon érdekes, és a szimbolikus és műszaki elemek egyaránt képviseltetik magukat. A részletes kialakításnak köszönhetően a játék újabb élményeket nyújt, azonban a megismételhető és kihívást jelentő kivitelezés miatt minden egyes játékra készülj fel.

Az autómosó cselekvései eltérőek, a nyomtató, a tűzcsap és a csúszda segítségével az autók végrehajtják a kellő feladatot és kifejtik az ajtók. Az autómosó játék leheletnyi interaktivitást ezt lehetővé teszi, és a színváltozó autók meglepetés és szórakoztató megjelenését okozza mindenki számára.

A Hot Wheels City Color Shifters Akció autómosó játék mindenkinek tökéletes ajándék lehet, aki rajong a versenyzős játékokért és élményeikért. A játék ár-érték arányban lenyűgöző, minden gyermek számára elérhető, de valószínűleg azon kívül is szerezhetünk vele feledhetetlen élményeket. Az autómosó kategóriába tartozó játékok egyik legjobbja, amely időtlen élményeket kínál és segít fejleszteni a gyermekek képzelőerejét és látványosabb szemléletmódját!

Autó- és versenypályák

Az Autó- és versenypályák alkatéziséhoz weboldal egy olyan online platform, amely a versenyzéssel és autókkal kapcsolatos játékokat és eszközöket kínálja a baba-mama kategóriába tartozó szülőknek és gyermekeknek. Az oldal látogatói széles választékkal találkozhatnak az oldalon, amely tartalmazza az autós játékokhoz szükséges kiegészítőket, mint autópálya, autómatricák, autómodellek és egyéb autóverseny témájú dekorációk. Az oldalon elérhetőek olyan autó- és versenypályák is, amelyek képesek fejleszteni a gyermek kézügyességét, kreativitását és esztétikai érzékét. Az oldal további előnye, hogy azoknak a szülőknek is segít, akiknek a gyermeke szeretne autóversenyzőként indulni. Az oldalon elérhetőek olyan szakértők, akik segítenek az autóversenyzés alapjainak megismerésében. A szakértők tanácsadást nyújtanak a versenyfelkészülés és a biztonságos vezetés témakörében, így a szülők biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik biztonságban gurulnak a pályán. Az oldal letisztult felülete és felhasználóbarát felépítése lehetőséget biztosít a könnyed és zökkenőmentes keresésre, válogatásra és vásárlásra. A felhasználók az oldalon keresztül érhetik el a legújabb autó- és versenypályák divatját és eszközeit. A termékek árai kedvezőek, így akár a kezdő szintű játékosok is számíthatnak arra, hogy megfelelő felszereléseket vásárolhatnak. Akár az autók, akár a versenyek szerelmesei, az Autó- és versenypályák alkatéziséhoz weboldala biztosítani tudja a megfelelő eszközöket és tanácsokat a sikeres autós karrier kezdetéhez. A tartalommagas szintje és az elérhető szolgáltatások széles választékával a weboldal valóban az autó- és versenypályázás szerelmeseinek szól és segíti őket céljaik elérésében.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Mire lehet használni a Hot Wheels City Color Shifters Akció autómosót?

Az autómosó segítségével tisztíthatod autóidat és egyúttal szórakoztató élményt is nyújthat a Hot Wheels rajongóknak, hiszen a színes víz hatására a járművek megváltoztathatják színüket.


Mely autók alkalmasak a Color Shifters hatásra?

A Color Shifters hatás csak azoknál a Hot Wheels autóknál érvényesül, amelyek a speciális festést tartalmazzák. Ezek a festékek hőérzékenyek és az autó áthaladása közben változtatják a színüket.


Hogyan működik a Color Shifters hatás?

A Color Shifters hatást a speciális, hőre érzékeny festéknek köszönheti, amelyek a víz hőmérsékletének megváltozásakor hideg és meleg színeket mutatnak. Az autó belemegy az autómosóba, ahol spriccelni kezdenek rá hideg vagy meleg vizet, így az autó megváltoztathatja a színét.


Válaszol-e a Color Shifters hatás már meglévő Hot Wheels autókra is?

Nem, a Color Shifters hatás csak azoknál az autóknál érvényesül, amelyeknél már az alapfestésbe beépítették a speciális, hőre érzékeny festéket.


Mennyi vízre van szükségem az autómosáshoz?

A pontos vízmennyiség változó lehet, de általában egy közepes méretű kannára van szükség. Az autómosó csomag tartalmaz egy spray palackot, amellyel lehetővé teszi az egyszerű öntözést a vízzel.


Sérülhet-e az autó festése az autómosó használata során?

Nem, az autómosó széles fúvókái és részei arra terveztek, hogy óvjanak az autó felületét és biztonsággal tisztítsák meg azt. Az autómosó szintén kíméli az autó matricáit és címkéit.


Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben