KÄRCHER Autósampon


8 390 Ft
  • Raktáron

Gyártó: KÄRCHER

Termékleírás

A KÄRCHER Autósampon az egyik leginkább megbízható és felhasználóbarát autómosó termék, amelynek segítségével járműve újra fényesebb és tisztább lesz, mint valaha. Ezt a terméket különösen azoknak ajánljuk, akik szeretik az egyszerű és hatékony módszereket, hiszen a KÄRCHER Autósampon használatával az autómosás egyszerű, gyors és eredményes.

Ez a termék nem csak az autó karosszériáján, de az ablakokon, tükörben, műanyag elemeken és a felnin is hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket. Rendkívül gazdaságosan használható, hiszen egyetlen 500 ml-es palack is elegendő akár 20 autó mosásához. Az autósampon pH-barát hatású, amely azt jelenti, hogy ápolja a felületeket, miközben eltávolítja a makacs szennyeződéseket, mint a bogármaradványokat, a fákábítókat, és az utakról származó egyéb szennyeződéseket.

A KÄRCHER Autósampon nem tartalmaz káros vegyi anyagokat, így biztonságosan használható az autók különböző felületein, és kiválóan bánik a zománcos és a lakkfelületekkel is. Vízzel való hígítása rendkívül egyszerű, és könnyen használható a KÄRCHER autómosó berendezésekkel is. Széles körű tulajdonságai miatt a KÄRCHER Autósampon egyike az autósamponok legjobbjainak, amelyeket a piac kínál. Ha keresel egy hatékony megoldást, amely gyorsan és könnyen eltávolítja az autó szennyeződéseit, akkor a KÄRCHER Autósampon a legjobb választás!

Tartozékok

Az alkatrészek és tartozékok nagyon fontosak a nyomtatók és szkennerek használatához, mivel ezek biztosítják az eszközök optimális teljesítményét. A tartozékok között megtalálhatók az eredeti és utángyártott tintapatronok, tonerek, papírok, fényszekrények, hengerfejek, valamint az adatkábelek, illetve ethernet-adapterek. A legtöbb ember azonban a tintapatronok és tonerek forrását keresi, és általában a megszokott boltokat veszi igénybe. Azonban egy megbízható online boltban sokkal könnyebb és gyorsabb a megfelelő alkatrészhez való hozzájutás, ráadásul általában sokkal nagyobb választékból lehet válogatni. Az online boltokban a keresési funkciók segítségével egyszerűen megtalálhatók a legmegfelelőbb tartozékok. Azonban, amikor az alkatrészekről van szó, általában az eredeti alkatrészek mellett az utángyártott termékek is megtalálhatók. Azoknak, akik csak a legjobb minőséget keresik, az eredeti alkatrészek a legjobb választások. Az eredeti alkatrészek általában megbízhatóak, mind a minőség, mind a teljesítmény szempontjából. Az eredeti tonerek általában magasabb oldalankénti nyomtatási költséget jelentenek, azonban a legjobb minőségűek és megbízhatóak, így akiknek fontos a minőség, azoknak érdemes ezt megfontolni. Az utángyártott alkatrészeket, például tintapatronokat és tonereket általában nagyon olcsón lehet megvásárolni, azonban a minőség és a megbízhatóság szempontjából nincs garantált eredmény. Az utángyártott termékek előnyei közé tartozik, hogy általában sokkal olcsóbbak, kazettákonként gyakrabban lehet cserélni őket, valamint esetenként magasabb oldalankénti nyomtatási költséget is jelenthetnek. A weboldalunkon megtalálhatóak mind az eredeti, mind az utángyártott alkatrészek, így mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb lehetőséget. Az online boltban egyszerűen és gyorsan megrendelhetők az alkatrészek, és azokat rövid időn belül biztonságosan kiszállítjuk az otthonába. Az alkatrészek széles választéka és az alacsony árak miatt sokan választják weboldalunkat, amikor nyomtató- vagy szkenner-tartozékokra van szükségük.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Milyen típusú járművekre használható a KÄRCHER autósampon?

A KÄRCHER autósampon minden típusú járműre használható, beleértve az autókat, teherautókat, motorkerékpárokat, hajókat és lakóautókat.


Szükséges-e hígítani a KÄRCHER autósampont?

Igen, a KÄRCHER autósampont mindig meg kell hígítani vízzel az előírásoknak megfelelően, így optimális tisztítási eredményt érhetünk el.


Milyen mennyiségű autósampont kell használni egy járműhöz?

Az szükséges autósampon mennyisége függ a jármű méretétől és a szennyeződéstől. Általában egy 25 ml autósampon elegendő egy közepes autó tisztításához.


Tisztítható-e a KÄRCHER autósampont használva az autómosóban?

Igen, a KÄRCHER autósampont használhatjuk autómosókban is, de mindig ügyeljünk az utasítások betartására és a megfelelő hígításra.


Károsítja-e a KÄRCHER autósampon a jármű festékét?

Nem, a KÄRCHER autósampon kifejezetten kíméletes az autó festékéhez, és nem okoz kárt a jármű felületén.


Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben