Kocka alakú lábazat Light Nala s.szürke


69 990 Ft
  • Raktáron

A kocka alakú, átlátszó üveglapokkal ellátott lámpatesttel a Nala alaplámpa minden oldalról fényt bocsát a környezetbe.

EAN: 8421776144392

Gyártó: FARO BARCELONA

Termékleírás

A Kocka alakú lábazat Light Nala s.szürke az ideális kiegészítője bármilyen modern belső térnek. A lábazat egyedülálló kocka formája és könnyű, de erős anyaga miatt tökéletes választás bármilyen könnyű bútorhoz, például dohányzóasztalhoz, éjjeliszekrényhez vagy akár ülőkéhez.

A Light Nala lábazat stílusa széles körben elfogadott és megbízható a funkcionalitás és a formatervezés terén. A lábazatok ragyogó szürke színe ideális választás azok számára, akik egy könnyű, friss érzetet keresnek otthonukban.

Az Nala Light lábazatok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek tartós anyagok és könnyű karbantartani őket. A lábazatok tartósabbak, környezetbarátabbak és tartósabbak, mint a hagyományos fából készült lábak, így hosszú élettartamot biztosítanak a bútoroknak.

A termék csomagolása hozzájárul a minimális karbantartási igényekhez, és könnyen összeállítható. A lábak mérete 10 x 10 x 10 cm, és a csomag tartalmaz 4 darabot, elegendő egy bútorhoz. A könnyen meglehetősen, és gyorsan megoldható feladat, egy friss külsőt adhat bútoroknak, és új stílust sugallhat a helyiségnek.

A Kocka alakú lábazat Light Nala s.szürke a megfelelő választás bármilyen modern vagy minimalistikus háztartáshoz, így nem szabad kihagyni ezt a lehetőséget! Az Nala Light lábazatok ügyfüggő minőségi megoldást biztosítanak, így nyugodtan választhatjuk őket a bútoraink tartóelemének. Vegyük meg ezeket a minőségi lábakat, és frissítsük fel otthonunk stílusát könnyedén, egyszerűen és megbízhatóan szerelhetve fel!

A kocka alakú, átlátszó üveglapokkal ellátott lámpatesttel a Nala alaplámpa minden oldalról fényt bocsát a környezetbe.

Oszloplámpák

Az oszloplámpák a kültéri világítás egy nagyszerű módja a biztonságos, funkcionális és esztétikus megvilágítás biztosításához otthonában vagy kereskedelmi ingatlanjában. Ezen a weboldalon megtalálható a legújabb oszloplámpa alkatrészek széles választéka, amelyek elősegítik a lámpák megbízható és tartós működését. Itt mindenféle oszloplámpa alkatrész megtalálható a LED izzóktól a műanyag kupakokon át a fém talpakig. A hasznos és egyszerű keresőrendszer segítségével könnyen megtalálhatja az összes szükséges alkatrészt az Ön projekthez, akár a lámpa karját, akár az izzót cserélné ki. Az oszloplámpák kategóriájában találhatóak a modern, letisztult vonalvezetésű lámpatestek és az antik stílusúak is. Bármilyen stílusú házhoz találhat megfelelő oszloplámpát a különféle anyagok, mint a fa, a fémből készült változatok és még kovácsoltvas modellek is elérhetőek. Az oszloplámpák alkatrészeihez kapcsolódó információkat, specifikációkat és előnyöket minden egyes termék leírásában megtalálja. Ha segítségre van szüksége a kiválasztásban vagy a telepítési folyamatban, az ügyfélszolgálati csapatunk készséggel áll rendelkezésre. Válassza az oszloplámpákat e weboldalon, ahol megvan az Ön biztosítékai a minőségi termékekre és a gyors szállításra. Amikor minőségi alkatrészekkel dolgozik, biztos lehet abban, hogy a lámpák sokáig fognak működni és biztonságos környezetet teremtenek a családja és a munkatársai számára.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen mérete van a Kocka alakú lábazat Light Nala s.szürke terméknek?

A termék mérete 30 x 30 x 45 cm.


Milyen anyagból készült a lábazat?

A lábazat műanyagból készült.


Milyen színben érhető el a termék?

A termék szürke színben érhető el.


Maximális terhelhetősége mennyi?

A termék maximális terhelhetősége 100 kg.


Milyen típusú izzók használhatóak a lámpához?

A lámpához E27 foglalatú izzók használhatóak.



Boston talapzati lámpa, 45 cm magas, érzékelővel Boston talapzati lámpa, 45 cm magas, érzékelővel

A Boston egy tartós és robusztus, rozsdamentes acélból készült talapzatlámpa. Fényforrással szerelhető fel, és mozgásérzékelővel rendelkezik, amely vezérli a fényt.

A boltba
Ledvance Endura Style Crystal LED talapzati lámpa Ledvance Endura Style Crystal LED talapzati lámpa

Az Endura Style Crystal Crystal LED alaplámpatest egy modern lámpatest számos területre. Rozsdamentes acéltestből és egy átlátszó PMMA-ból készült diffúzorból áll, amelyen keresztül a meleg fehér fény körbesugárzik.

A boltba
Parma bázis lámpa, zöld Parma bázis lámpa, zöld

A Párma stílusos hangulatot teremt a kültéren.

A boltba
Garonne talapzati lámpa antracit színben Garonne talapzati lámpa antracit színben

Az antracit színű, öntött alumíniumból készült Garonne alaplámpa dekoratív fénytárgy. Az átlátszó üveggel való kombináció egy dekoratív világítási tárgyat tesz belőle, amely különösen szépen mutat egy izzószálas lámpával.

A boltba
Lucande Corban lábazati lámpa, ajtó, 2 foglalat, alumínium, G9 Lucande Corban lábazati lámpa, ajtó, 2 foglalat, alumínium, G9

A Corban alaplámpatest nemcsak a megfelelő megvilágítást biztosítja a kültéren, hanem áramellátást is. A karcsú lámpatest alumíniumból készült, és két aljzattal rendelkezik, amelyek a testben lévő burkolat mögött helyezkednek el. A felső végén egy diffúzor van süllyesztve, amely tompítja a G9 izzó fényét.

A boltba
Lucande Fiola lábazati lámpa, 40 cm Lucande Fiola lábazati lámpa, 40 cm

Modern kültéri világításként a Fiola alaplámpa elegendő fényt hoz a kertbe. Modern formájának és dekoratív megjelenésének köszönhetően napközben is különleges látványt nyújt

A boltba
LED talapzati lámpa Pavlos rozsda, mozgásérzékelő LED talapzati lámpa Pavlos rozsda, mozgásérzékelő

A Pavlos LED-es alaplámpa meglehetősen rusztikusan néz ki, ami természetesen nem utolsósorban az antik-rusztikus hatású rozsdabarna felületnek köszönhető. Beépített érzékelővel: érzékelési szög 90 fok, hatótávolság 5-7 méter, a fény időtartama 10 másodperctől 4 percig állítható

A boltba
Glenbeigh - tengervízálló bázis lámpa Glenbeigh - tengervízálló bázis lámpa

A robusztus és időjárásálló Glenbeigh alaplámpatest polimer műanyagból és polikarbonátból készült. IP44 védettségi osztályú és II. védelmi osztályú, és a partközeli időjárásnak is ellenáll. Legfeljebb 100 W-os izzókkal, LED-lámpákkal vagy energiatakarékos lámpákkal szerelhető (E27 foglalat - az izzók nem tartozék).

A boltba
LED talapzati lámpa Lotus alumíniumból készült LED talapzati lámpa Lotus alumíniumból készült

A modern Lotus LED alaplámpatest megbízhatóan megvilágít bármilyen kültéri területet. Az IP65 védettséggel és IK08 ütésállósággal a Lotus egy robusztus kültéri lámpatest, amelyet alig befolyásol a szél és az időjárás

A boltba
LANDHAUS 722 S talapzati lámpa LANDHAUS 722 S talapzati lámpa

Stílusos kültéri lámpatest vidéki házas kivitelben Kiváló minőség - MADE IN GERMANY IP44 védelmi osztály Alapzatra vagy földdarabra szereléshez 4001013 A kültéri lámpatestek gyártója nagy hagyományokkal rendelkezik - 1864 óta gyártanak kiváló minőségű fémárukat, és az 1950-es években a vállalat belépett a lámpatestek üzletágába. A következetesen magas minőség a gyártó védjegye - ez ma is ugyanúgy igaz,

A boltba
K7c lábazati lámpa, fekete K7c lábazati lámpa, fekete

A K7c talapzatlámpa nemcsak vonzó kialakítású, hanem kellemes fénnyel világítja meg a külterületet, és nagyobb biztonságot nyújt.

A boltba
Luuk lábazati lámpa zöld talppal Luuk lábazati lámpa zöld talppal

A Luuk antik dizájnnal és elegáns réz tetővel, mint dekoratív kiemeléssel nyűgöz le. A lámpatest ellenáll a szélsőséges időjárási körülményeknek is

A boltba
Quadro LED talapzati lámpa Quadro LED talapzati lámpa

Modern, purista megjelenés jellemzi a Quadro LED-es szegélylámpát, amely nemcsak arról gondoskodik, hogy az ingatlanon lévő botlásveszélyes helyeket lágy, meleg fehér fénnyel tegye láthatóvá, hanem nappal világítás nélkül is észrevétlenül integrálódik a kültérbe.

A boltba
Lucande LED alaplámpa Corban, 2 foglalat, alumínium Lucande LED alaplámpa Corban, 2 foglalat, alumínium

A Corban LED-es alaplámpatest nemcsak a kültéren biztosítja a megfelelő megvilágítást, hanem a hálózathoz való csatlakozást is. A lámpatest hengeres testébe két foglalat van beépítve, amely összesen legfeljebb 3 680 watt teljesítményű lámpával tölthető fel. A lámpatest felső végén lévő, állandóan beépített LED meleg fehér fényt biztosít.

A boltba
Lucande Elwin lámpabúra, szögletes, alu, 50 cm Lucande Elwin lámpabúra, szögletes, alu, 50 cm

Az Elwin egy öntött alumínium alaplámpatest sötétszürke színben, átlátszó üvegbetétekkel. Modernnek és vonzónak tűnik a kültéri területeken

A boltba
Tengerálló LED talapzati lámpa Mikrolot Anna E27 Tengerálló LED talapzati lámpa Mikrolot Anna E27

A lámpa alakú Mikrolot Anna talpas lámpatest hangulatos megvilágítást biztosít a klasszikus kialakítású ingatlanok számára. 6 W-os E-27 LED izzószálas izzóval. Made in Italy! - rozsda- és korrózióálló (tengervízálló) - ütésálló - UV-álló

A boltba
Mozgásérzékelős talapzati lámpa Belen LED-del Mozgásérzékelős talapzati lámpa Belen LED-del

A Belen egy alaplámpatest átlátszó, dekoratív buborékszerkezetű diffúzorral. A keret rozsdamentes acélból készült. Érzékelővel: 2-6 m hatótávolság, érzékelési szög 90°, a fény időtartama 5 s - 6 perc között állítható

A boltba
Lucande Tinna LED lábazati lámpa Lucande Tinna LED lábazati lámpa

A modern Tinna LED alaplámpa energiatakarékos és megbízható világítást biztosít a ház körül és a kertben. A magas IP65-ös védettségnek köszönhetően szinte bárhová felszerelhető, mivel a szél és az időjárás aligha tud kárt tenni benne.

A boltba
WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3.000K 20cm fekete WEVER & DUCRÉ Palos Round 1.0 3.000K 20cm fekete

A Palos Round 1.0 modern LED-es alaplámpatest alumínium testből áll, lapos kocka alakú szerelőlemezzel és elöl félkörívesen kiálló fejjel. A fej alsó része melegfehér LED-ekkel van felszerelve.- Védelmi osztály: IP65- Széles árvízi optika- Vezérlőegységgel együtt- Külső fázishangolású- Csavarozásra alkalmas szerelőlemezzel (a csavarok nem tartozék)

A boltba
Paulmann Timba lábazati lámpa fával, magasság 60 cm Paulmann Timba lábazati lámpa fával, magasság 60 cm

A Timba alaplámpatest fából és sötét fémből készült, és egy modern, egyenes vonalú lámpatest formája van. Egyenként vagy több lámpatestként elrendezve megvilágítja és díszíti a teraszokat vagy az utak szélét.

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben