Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú


18 990 Ft
  • Raktáron

A Maelis rozsdaszínű lakkozott, és nagyon jól illik a rusztikus stílushoz ezzel az antik érintéssel.

EAN: 6291105704564

Gyártó: Lindby

Termékleírás

Ha egy kültéri fali lámpát keresel, amely nem csak praktikus, hanem dizájnos kiegészítője is lehet otthonod kültéri tereinek, akkor az Maelis félkör alakú kültéri fali lámpa lehet a tökéletes választás számodra.

Ez a lámpa magas minőségű alumíniumból készült, amely időjárás- és rozsdamentességet biztosít. A modern design és a félkör alak lágy vonalai kiválóan illeszkednek az otthonod stílusához, és a falra szerelve egy igazán elegáns és praktikus megoldást nyújtanak.

A lámpa különösen hatékony LED izzókkal van felszerelve, amelyek rendkívül energiatakarékosak, így a fogyasztás alacsony lesz. Az Maelis fali lámpa kivételes fényereje az optimális megvilágítást biztosítja, hogy biztonságosan és kényelmesen mozoghass a teraszon vagy más kültéri tereidben.

A lámpa kialakítása biztosítja, hogy a fény a kívánt irányban irányuljon, így nem veszíted el a kerted szépségét, miközben biztonságban érzed magad. A lámpatest IP44 minősítéssel rendelkezik, amely megóvja az eső vagy szél okozta károktól.

Az Maelis félkör alakú kültéri fali lámpa egyedülálló kombinációja a praktikumnak és az esztétikának, és ideális választás mindenki számára, aki stílusosan szeretné világítani az otthonának kültéri tereit. Ha szeretnél kényelmesen és biztonságban élvezni a kültéri életet, válaszd az Maelis fali lámpát!

A Maelis rozsdaszínű lakkozott, és nagyon jól illik a rusztikus stílushoz ezzel az antik érintéssel.

Kültéri fali lámpák

Kültéri fali lámpák alkatézise - praktikus útmutató a megfelelő árnyékolók kiválasztásához A kültéri fali lámpák az egyik legfontosabb eszközei a kültéri világításnak. Ezek nem csak funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betöltnek az otthon, vagy az üzlet homlokzatán. Ám nem egyszerű választani a megfelelő kültéri lámpát, hiszen számos típus és stílus közül lehet válogatni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontos információt a kültéri fali lámpák alkatézisével kapcsolatban, amelyek segíthetnek a helyes döntés meghozatalában. Az első fontos szempont a fényforrás típusa. A leggyakoribb fényforrás típusok közé tartozik az izzó, az energia takarékos fényforrás és a LED világítás. Az izzók hagyományosan a leghangulatosabbak, azonban a TV-reklámos frázist idézve, kevésbé gazdaságosak. Az energia takarékos és LED fényforrások viszont sokkal energiatakarékosabbak, hosszabb élettartamúak és környezetbarátabbak, amelyekkel jelentősen csökkenthetjük a számláinkat. A következő szempont az árnyékoló anyaga. Az árnyékolók lehetnek üvegből, fémekből vagy műanyagokból. Az üveg árnyékolók modern stílust kölcsönöznek a lámpáknak, ami többnyire passzol a minimál stílusú épületekhez. A műanyag árnyékoló különböző színekben érhető el, és elég meggyőző a tartóssága vonatkozásában. A fém árnyékolók egyre népszerűbbek és az asztalosok között is az egyik leghasználtabb anyaggá váltak. Végül, de nem utolsó sorban fontos szempont a kültéri fali lámpák mérete. A nagyobb lámpa túl fénnyel töltheti el az udvart vagy a teret, de az alulméretezett lámpák csak korlátozott mennyiségű fénnyel rendelkeznek. Az ideális méret egy kültéri lámpához attól függ, hogy hol szeretnénk elhelyezni és az árnyékoló méretétől is függ. Az alábbiakban megemlítettünk néhány fontos szempontot a kültéri fali lámpák megvásárlásához. Ezek a lámpák nem csak az épület homlokzatának megvilágítására szolgálnak, hanem egy olyan izgalmas kihívást jelentenek, amely lehetővé teszi az otthonunk, vagy az üzletünk stílusának kihangsúlyozását. A megfelelő kültéri fali lámpa létrehozhatja azt a hangulatot és környezetet, amelyet keresünk.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen anyagból készül a Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék?

A Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék rozsdamentes acélból készül.


Mekkora a Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék mérete?

A Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék méretei 24 cm x 11 cm x 7,5 cm.


Milyen fényforrással használható a Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék?

A Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék E27 foglalatú fényforrással használható.


Milyen védelmi osztályú a Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék?

A Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termék IP44 védelmi osztályú, tehát víz- és porálló.


Van-e garancia a Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termékre?

Igen, a Kültéri fali lámpa Maelis, félkör alakú termékre 2 év garancia vonatkozik.



Fali Kertilámpa Roma 8409 K1 Fali Kertilámpa Roma 8409 K1

-

A boltba
Kültéri falilámpa WexfordWX1 mozgásérzékelő nélkül Kültéri falilámpa WexfordWX1 mozgásérzékelő nélkül

A Wexford nagyon tartós és kiváló minőségű. A négy korong egyes üvegeit kézzel helyezték be

A boltba
Helestra Siri 44 L kültéri fali lámpa fel/le fehér Helestra Siri 44 L kültéri fali lámpa fel/le fehér

A Siri 44-L LED kültéri fali lámpatest meleg fehér fényét felfelé és lefelé sugározza. A sorozat többi lámpatestéhez hasonlóan alumíniumból készült, egyszerű, modern kocka alakú. - Védelmi osztály: IP54

A boltba
Kültéri falilámpa Parma, Lantern Standing zöld Kültéri falilámpa Parma, Lantern Standing zöld

A Parma nosztalgikus hangulatot varázsol a kültérre.

A boltba
Blokhus kültéri fali lámpa rézből Blokhus kültéri fali lámpa rézből

A Blokhus a ráerősített gyűrűs lamellának köszönhetően nagyon dekoratív hatású, és az időjárásálló réz anyagnak köszönhetően hosszú ideig tartó dísze a különböző kialakítású kültéri tereknek. - Védelmi osztály IP 44

A boltba
Kültéri fali lámpa Bergen, acél Kültéri fali lámpa Bergen, acél

A Bergen energiatakarékos, a felhasznált anyagnak köszönhetően nagyon tartós, és tetszetős külsejével sok építészeti stílushoz illeszkedik.

A boltba
LED kültéri fali lámpa Thames II, titán színű LED kültéri fali lámpa Thames II, titán színű

Az öntött alumíniumból készült Thames II LED-es kültéri fali lámpatest különösen keskeny formában, kis vetülettel jelenik meg. Teljes szélességében meleg fehér fényt bocsát ki felfelé és lefelé, és gyönyörű fényhatást kelt bármely falon.

A boltba
LED kültéri fali lámpa Alexey, IP65, s.szürke LED kültéri fali lámpa Alexey, IP65, s.szürke

A LED-es kültéri fali lámpa Alexey modern külsővel és magas IP65-ös védettségi osztályával győz meg. A műanyag ház tengervízálló. IK06

A boltba
nemesacél kültéri fali lámpaNadiaLED-ekkel nemesacél kültéri fali lámpaNadiaLED-ekkel

A Nadia kültéri fali lámpával a fény felfelé és lefelé is világít, a design pedig kellemesen diszkrét és időtlen

A boltba
Kültéri fali lámpa Norfolk NR1 Kültéri fali lámpa Norfolk NR1

A Norfolk NR1 egy lámpa formájú kültéri fali lámpa, amely stílusos vidéki házi hangulatot áraszt. Minden üvegtábla öt különálló részből áll, amelyeket kézzel ólomüvegeztek.

A boltba
Kültéri fali lámpa 671, fekete, mozgásérzékelővel Kültéri fali lámpa 671, fekete, mozgásérzékelővel

Kiváló minőségű kültéri fali lámpa 671 made in Germany - mozgásérzékelővel felszerelve Ez az időtlenül modern kültéri lámpa kellemesen hívogató fényt és biztonságot nyújt bármely kültéri területen. Stílusos vidéki házi dizájnjával nappal is dekoratív látványt nyújt. Beépített mozgásérzékelővel: - Névleges feszültség 230V/50Hz, max. kapcsolási teljesítmény 1000 W, fogyasztás kb. 1,5W - Érzékelési tartomány:

A boltba
LOOM DESIGN Frey LED-es fali lámpa IP65 1x6W fehér LOOM DESIGN Frey LED-es fali lámpa IP65 1x6W fehér

A Frey modern LED-es fali lámpatest alumínium testtel rendelkezik, amely hátul kocka alakú, elöl pedig henger alakú. A beépített LED meleg fehér fénye 100°-os szögben, egy átlátszó üveglencsén keresztül lefelé sugárzik, élesen meghatározott fénykúpot hozva létre a falon. Alkalmas belső terekbe, fürdőszobákba és kültérre. - Védelmi osztály: IP65

A boltba
Kültéri fali lámpa Adessora lámpa tengervíz-álló Kültéri fali lámpa Adessora lámpa tengervíz-álló

A tengervízálló, lámpa alakú Adessora kültéri fali lámpa tökéletesen illik az antik, mediterrán vagy rusztikus, vidéki stílusú homlokzatokhoz.

A boltba
LED kültéri fali lámpa Greta, fel/le, fehér LED kültéri fali lámpa Greta, fel/le, fehér

A Greta LED kültéri fali lámpatest falitányérja és árnyékolója robusztus öntött alumíniumból, a fényforrás burkolata biztonsági üvegből készült. Az IP54-es védettséggel ellátott, felfelé és lefelé is világító fali lámpatest a teljes kültéren használható.

A boltba
LucandeFlorka LED kültéri fali lámpa, akasztókosár LucandeFlorka LED kültéri fali lámpa, akasztókosár

A Florka modern LED-es kültéri fali lámpa stílusos kiegészítője a kültéri világításnak. Abszolút csúcspont a formatervbe integrált cement ültetőedény, amely egyszerre hangsúlyozza a lámpatest dekoratív és funkcionális jellegét.

A boltba
Kültéri fali lámpa Matrix sötét sárgaréz Kültéri fali lámpa Matrix sötét sárgaréz

Az Aludra kültéri fali lámpa kompakt kialakítású. A modell alumíniumból készült, és finom lamellákkal rendelkezik, amelyeken keresztül a fény minden irányba világít az alsó részen. A design Dániából származik, Jacob Jensen művész alkotása.

A boltba
Lucande kültéri fali lámpa Ferda, 3 darabos szett, függő, sötétszürke Lucande kültéri fali lámpa Ferda, 3 darabos szett, függő, sötétszürke

A modern Ferda kültéri fali lámpa alumínium házzal és átlátszó üvegszórással rendelkezik. Itt 3 darabos szettben kapható.

A boltba
KERTILÁMPA Forest S 03601G U10 C CZUJ K1 KERTILÁMPA Forest S 03601G U10 C CZUJ K1

Kültéri hermetikus kerti lámpa PIR mozgásérzékelővel öntött alumíniumból és üvegből. A grafit homlokzati lámpatestet az IP44 megnövelt tömítettsége miatt az épületben kívüli beépítésre tervezték. A kijelölt fényforrás egy legfeljebb 35 W teljesítményű GU10 fénycső és egy GU10 izzólámpa. Az épület homlokzatára vagy a kerítés körüli falra szerelik, és elsősorban az elkerülő út világításának fő célja,

A boltba
Fali lámpa Paris VO1968 Fekete KG1 Fali lámpa Paris VO1968 Fekete KG1

A boltba
Szolár lámpa Box Mini 307644 2,2W 6400K IP44 Szolár lámpa Box Mini 307644 2,2W 6400K IP44

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung CLT-R806K fekete
56 690 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Intex Aligátor játszótér
15 090 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
BOSCH Twist Speed Fúrószár fémhez 5.0mm
2 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Alza PG-540 XL fekete - Canon nyomtatókhoz
9 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Canon PFI-106PGY fotó szürke
28 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
3D színező készletek /Sci-Fi szórakoztatás
8 090 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
TREZETA-Argo WP black Fekete 42
31 890 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
AUTHORITY-MID-LIVINO blue Kék XXL
14 290 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék S
27 890 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Toddys Betty Blinky - 2 részes
4 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
LED függő lámpa Miram akkum., szab., sárga
47 015 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 26%
Pieces Női felső PCTIFFANY Regular Fit 17132739 Black M
4 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 50%
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben