LED földi tüskefény Slot, 20 cm


60 490 Ft
  • Raktáron

Az alumíniumból készült fekete LED-es földi tüske Slot ellenáll a külső hatásoknak, és vizuálisan visszafogott dizájnnal rendelkezik. Az igazítható fej, amelynek LED-jei 25°-os szögben bocsátják ki fényüket egy üvegburkolaton keresztül, lehetővé teszi a kültéri tárgyak célzott kiemelését.

EAN: 8421776167476

Gyártó: FARO BARCELONA

Termékleírás

A LED földi tüskéfény Slot egy újgenerációs világítási megoldás, amely tökéletesen alkalmas kültéri térben történő világításra. A kiváló minőségű burkolat és a környezetbarát LED-es lámpák biztosítják a hosszú élettartamot, a megbízhatóságot és a magas színvonalú világítást.

Ez a LED-es földi tüskéfény ideális a kert, az erkély vagy az udvar világítására. A LED-ek magas fénykibocsátása és az alacsony energiafogyasztás azt jelenti, hogy a költséghatékony és fenntartható megoldások kategóriájába tartozik. Az ütésálló burkolat és a vízálló kialakítás azt is jelenti, hogy a Slot LED földi tüskéfény akár éveken át is kiváló teljesítményt nyújthat, még az extrém kültéri körülmények között is.

Ez a LED földi tüskéfény egy könnyen telepíthető világítási megoldás, amelyet a földre kell erősíteni. A 20 cm-es méret lehetővé teszi, hogy diszkréten illeszkedjen a területbe, és ízlésesen kiegészítse otthona kültéri környezetét.

A LED földi tüskéfény Slot rendkívül sokoldalú és ideális azok számára, akik fenntartható, gazdaságos és minőségi világítási megoldásokat keresnek. Próbálja ki és élvezze a színvonalas környezeti világítást!

Az alumíniumból készült fekete LED-es földi tüske Slot ellenáll a külső hatásoknak, és vizuálisan visszafogott dizájnnal rendelkezik. Az igazítható fej, amelynek LED-jei 25°-os szögben bocsátják ki fényüket egy üvegburkolaton keresztül, lehetővé teszi a kültéri tárgyak célzott kiemelését.

Cövek fények

A Cövek fények alkatézisének weboldala a kültéri lámpák kategóriájába tartozik. Ez a weboldal azoknak szól, akik szeretnének egyedi és stílusos világítást kialakítani kertjükben vagy teraszukon. A Cövek fények alkatézisének weboldala több mint száz különféle kültéri lámpát kínál az ügyfeleknek, hogy segítsenek megteremteni a tökéletes hangulatot a szabadban. Az oldalon könnyen navigálható kezelőfelület található, ahol az ügyfelek könnyen böngészhetnek a különböző típusú lámpák között. A legújabb trendeknek és stílusoknak megfelelően a weboldalon sokféle stílusú lámpát találhatunk. Legyen szó modern, ipari vagy éppen klasszikus stílusról, itt mindenki megtalálhatja a megfelelő lámpát az otthonának. A Cövek fények alkatézisének weboldala természetes és minőségi anyagokból készült lámpákat kínál. A lámpák tartósak és időjárásállóak, így könnyedén alkalmazhatók a kültéri térben. Ezenkívül a weboldal részletes leírásokat és műszaki adatokat is tartalmaz minden lámpáról, hogy az ügyfelek tájékozottan választhassanak. A Cövek fények alkatézisének weboldala lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy online rendeléseket adjanak le és egyszerűen megvásárolják a kívánt lámpákat. A weboldal biztosítja a vásárlóknak a biztonságos és kényelmes fizetési lehetőségeket, valamint a gyors szállítást és a vevőszolgálati támogatást. A weboldalon továbbá inspirációt is találhatnak az ügyfelek. Különböző kerti design ötleteket és stílustanácsokat osztanak meg, hogy segítsenek az ügyfeleknek kiválasztani és optimálisan elhelyezni a kertjükbe vagy teraszukra a legmegfelelőbb lámpákat. Összességében a Cövek fények alkatézisének weboldala tökéletes választást jelent mindenki számára, aki kültéri világítási megoldásokat keres. A sokféle stílusú és minőségi lámpák kínálata mellett a weboldal inspirációt és szakértelmet nyújt az ügyfeleknek. Fedezze fel a Cövek fények alkatézisét, és tegye a kültéri térét még szebbé és hangulatosabbá az egyedi világítással!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen hosszú a termék?

A termék 20 cm hosszú.


Milyen típusú LED lámpák vannak a tüskékben?

A tüskékben SMD típusú LED lámpák vannak.


Mennyire időtálló a termék?

A LED tüskék rendkívül időtállóak és hosszú élettartamuk van.


Milyen felhasználási területekre ajánlott a termék?

A termék széles körben használható beltéri vagy kültéri dekorációkhoz, világító táblákhoz vagy különféle díszítési projektekhez.


Szükséges-e külső tápegység a működéshez?

Igen, a termék működéséhez külső tápegység szükséges.


Milyen garanciális feltételek vonatkoznak a termékre?

A termékre egy év garancia vonatkozik a vásárlás napjától számítva.



Terra LED földi tüskés spotlámpa színszűrővel együtt Terra LED földi tüskés spotlámpa színszűrővel együtt

A Terra LED-es földi tüskés spotlámpa, amely forgatható és elforgatható, valamint narancssárga és zöld színszűrővel van ellátva, ideális a kültéri tárgyak megvilágítására és vizuális kiemelésére. Tartalmazza a 200 cm-es dugaszolható kábelt és a fali konzolt.

A boltba
Földi tüske spotlámpa 400168 rozsdamentes acélból készült Földi tüske spotlámpa 400168 rozsdamentes acélból készült

A földi tüskés reflektor csodálatosan megvilágítja a kiemelendő tárgyakat vagy akár egy tavat, bokrokat és fákat. A fényfej elforgatható, így a fény bármilyen irányba irányítható. A földi tüske a szállítási terjedelem részét képezi.

A boltba
Lecce LED leszúrható lámpa, fekete Lecce LED leszúrható lámpa, fekete

A Lecce LED-es földi tüskés lámpatest alumíniumból és akrilból készült, egyszerű fekete színben. A kerek fej elforgatható az egyéni beállításhoz.

A boltba
LED földi tüskés reflektor Andria 230 V, 9 W LED földi tüskés reflektor Andria 230 V, 9 W

Az Andria LED-es földi tüskés reflektor állítható zoommal (közel/távol - 18°-60°) 5 m hosszú dugaszolható kábellel van felszerelve. Egyszerűen bedugja a talajba, és a meleg fehér fény megvilágítja a homlokzatot vagy az ingatlan kiválasztott területeit - IP54-es védettségi fokozatú

A boltba
STEINEL Spot Garden kültéri spot földi tüske STEINEL Spot Garden kültéri spot földi tüske

A Spot Garden LED reflektorral a telkek fényesen és biztonságosan megvilágíthatók, és a különleges területek, például a dekoratív növénycsoportok ideálisan kiemelhetők, mivel a reflektor feje 90°-ban elforgatható. Robusztus alumíniumból készült elegáns kialakítás. Robusztus földtüskével ellátott, ezért könnyen elhelyezhető. - gU10 LED izzóval (cserélhető) - hálózati kábellel (2,5 m) és dugóval egy

A boltba
LED kültéri spotlámpa Kingston földi tüskével, RGBW LED kültéri spotlámpa Kingston földi tüskével, RGBW

A modern Kingston LED-es kültéri reflektor földi tüskével rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy a kertben bárhol elhelyezhető legyen. A mellékelt távirányítónak köszönhetően a fény színe a színes fény és a fehér fény között a meleg fehértől a nappali fehérig terjedő spektrumban változtatható, és tompítható is.

A boltba
Kültéri spot Tessa földi tüskével, ezüst Kültéri spot Tessa földi tüskével, ezüst

A Tessa a beépített földi tüske segítségével szilárdan rögzíthető a gyepben vagy az ültetési ágyásokban, és így fényt hoz a sötétségbe, ahol a hagyományos lámpák nehezen boldogulnak

A boltba
LED kültéri spot Anton földi tüskével LED kültéri spot Anton földi tüskével

A sötétszürke, nagy teljesítményű Anton LED kültéri reflektor a kültéren található legkülönbözőbb tárgyak vagy területek megvilágítására használható. A 21 cm hosszú tüskének köszönhetően könnyen behelyezhető a burkolatlan felületekre, a 3 m hosszú kábel pedig széles hatósugarat tesz lehetővé. A reflektor ütésálló (IK 06) és tengervízálló. A sugárzási szög 40°.

A boltba
LED napelemes lámpa Flame Mini 3db-os LED napelemes lámpa Flame Mini 3db-os

A Flame Mini LED-es napelemes lámpát 3 darabos, praktikus készletben szállítjuk, és például a kertben a gyepen, a teraszon vagy az erkélyen használható. Mivel a Flame Mini napenergiával működik, a lámpa rugalmasan elhelyezhető. A lánghatású, meleg fény jó hangulatot teremt, amely elidőzésre hív. A szürkületérzékelő automatikusan bekapcsolja a lámpát sötétedéskor.- szürkületérzékelővel együtt- a fény

A boltba
Egger Atlantis beépíthető lábazat Egger Atlantis beépíthető lábazat

A felszíni talapzat az Atlantis kültéri reflektor szilárd felületre vagy falra történő felszereléséhez használható.

A boltba
Spit spot Tommy-EL kerek fekete/mázas 2x10W CCT Spit spot Tommy-EL kerek fekete/mázas 2x10W CCT

A Tommy-EL LED-es földi tüskés lámpatest két kerek, forgatható lámpafejjel robusztus, UV- és korrózióálló. Két GX53 LED-lámpával van felszerelve, amelyek a hátoldalon található kapcsolókkal három fényszínre (meleg fehér, univerzális fehér és nappali fény) kapcsolhatók. - Védelmi osztály: IP66

A boltba
LED földi tüskés lámpa Amelia CCT-vel, fekete LED földi tüskés lámpa Amelia CCT-vel, fekete

Az Amelia tengervízálló LED-es földi tüskés lámpatest modern megjelenésével nyűgöz le, és az ingatlan minden területén mindenütt ragyogó megvilágítást biztosít. LED izzóval (E27) CCT-vel. - made in Italy

A boltba
Chopa LED földi tüskés lámpa, állítható magasságú reflektor Chopa LED földi tüskés lámpa, állítható magasságú reflektor

A Chopa földtüske matt fekete alumíniumból készült, és a magasságban állítható fej egy rúdra van erősítve. A LED-es reflektor elforgatható és elfordítható, hogy a kert egyes területeit kiemelje.

A boltba
Paulmann Flarea LED-es földi tüskés lámpa, magasság 40 cm Paulmann Flarea LED-es földi tüskés lámpa, magasság 40 cm

A rozsdamentes alumíniumból és műanyagból készült fekete, henger alakú LED-es földi tüskés lámpatest Flarea meleg fehér fényt bocsát ki körös-körül. Rugalmasan használható a burkolatlan területeken. - Védelmi osztály: IP65 - beleértve a tápkábelt IP44-es földelt dugóval

A boltba
Faro LED leszúrható lámpa, IP65 Faro LED leszúrható lámpa, IP65

A Faro LED-es földi tüskés lámpatest karcsú és minimalista kialakítású. Az alumíniumtestet egy földbe helyezett tüske segítségével rögzítik a talajban, ami nagyfokú rugalmasságot biztosít az elhelyezés tekintetében. A felső végén opálos diffúzor biztosítja a megfelelő fényeloszlást mindenütt.

A boltba
Karman Pois Spike állólámpa, IP65 3.000K 93cm Karman Pois Spike állólámpa, IP65 3.000K 93cm

A Karman Pois LED tüskés lámpa meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek kellemes és hangulatos fényt bocsátanak ki. A fehér lámpaernyő műgyantából, a váz pedig fekete lakkozott alumíniumból készült. A design Matteo Ugolinitől származik. Az IP65-ös védelmi osztálynak köszönhetően a lámpatest porálló házzal és sugárirányú vízvédelemmel rendelkezik az erős eső ellen. Exkluzív tápegység

A boltba
Paulmann 94731 LED földtüskés reflektor Paulmann 94731 LED földtüskés reflektor

A 94731-es LED-es földi tüskés reflektor rovarbarát megvilágítást bocsát ki, meleg, 2200 K színhőmérsékletű fényével. A fény a rovarok számára látható tartományon kívül esik, így a rovarokat nem vonzza a mesterséges fényforrás. Ez a fény kívül esik a rovarok számára látható tartományon, így a rovarokat nem vonzza a mesterséges fényforrás. A reflektor felszíni spotlámpaként is felszerelhető, földi tüske

A boltba
Lucande kültéri reflektor Galina, 4 darabos szett, földbe helyezett tüske, Lucande kültéri reflektor Galina, 4 darabos szett, földbe helyezett tüske,

A Galina kültéri spotlámpa földi tüskével vagy anélkül is felszerelhető, és a fényfej tetszés szerint irányítható, így a tárgyak megvilágítása kifejezetten a kívánt módon történhet. Itt 4 darabos készletben kapható.

A boltba
Lindby Heath LED földnyárs világítás, 4-es, fekete Lindby Heath LED földnyárs világítás, 4-es, fekete

A Heath földsarkantyús világításkészlet négy LED-es spotlámpából, egy négyutas dugaszolószalagból, egy csatlakozókábellel ellátott meghajtóból (kontúrdugó), négy földsarkantyúból és négy földsarkantyúból áll. Így a praktikus szett egyszerűen csatlakoztatható egy meglévő kültéri aljzathoz, nem kell csatlakoztatni. A reflektorok a kerek alaplemezekkel a talajhoz rögzíthetők, vagy a földtüskékkel a talajba

A boltba
Egger Atlantis 75 LED-es kültéri reflektor földi tüskével Egger Atlantis 75 LED-es kültéri reflektor földi tüskével

A kisméretű Atlantis 75 LED-es kültéri reflektor ideális a legkülönbözőbb kültéri tárgyak megvilágítására. Forgatható és elforgatható, és egy 250 cm hosszú, nyitott végű csatlakozókábellel és földelőtüskével van ellátva. A beépített, melegfehér LED-ek 25°-os szögben sugározzák a fényt, és különösen jó színvisszaadás jellemzi őket (Ra>90).

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben