LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürke


10 490 Ft
  • Raktáron

Az Endura Flood Sensor LED kültéri fali reflektor beépített melegfehér LED-ekkel rendelkezik, amelyek 110° x 110°-os szimmetrikus sugárzási szöggel rendelkeznek a kültéri területek széleskörű megvilágításához - ideális parkolók és felhajtók, homlokzatok és építkezések megvilágításához. Az alumínium ház annyira robusztus, hogy -10 °C és 40 °C közötti környezeti hőmérsékletnek is ellenáll. Ezenkívül

EAN: 4058075292154

Gyártó: LEDVANCE

Termékleírás

A LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot egy kiváló minőségű kültéri világító berendezés, amely nagyszerű megoldást kínál azoknak, akik egy megbízható és hatékony megoldást keresnek az otthonuk vagy vállalkozásuk környékén lévő területek megvilágítására.

Ez a modern és stílusos spot világítás rendkívül tartós, kiváló minőségű anyagok felhasználásával készül, így a kültéri körülményeknek is ellenáll. A lapos és ultravékony kialakítás lehetővé teszi, hogy egyszerűen és diszkréten integrálja az épület, vagy a terasz falába.

Az Endura Flood LED kültéri spot kiválóan alkalmas a kültéri területek megvilágítására, például a kertben, az udvaron, vagy a garázs előtti úton. A tartósság és a megbízhatóság mellett, ez a spot nagyon hatékony, mivel nagy teljesítményű LED-eket tartalmaz, amelyek hosszú élettartamot biztosítanak.

Az Endura Flood LED kültéri spot biztonságos is, mivel rendelkezik egy beépített túlmelegedésvédelmi rendszerrel, amely megakadályozza a túlmelegedést és a leolvasztást.

Könnyen telepíthető, mivel tartalmazza az összes szükséges szerelési felszerelést. Az üzembe helyezése, és az irányítása is nagyon egyszerű, mivel az Endura Flood LED kültéri spot vezeték nélküli távirányítással működtethető.

Összességében az Endura Flood LED kültéri spot egy kiváló választás azoknak, akik szeretnék biztonságosabbá és szebbé tenni a környéküket és otthonukat, nagy megbízhatósággal és különleges design-nal. A LEDVANCE csapatával együtt dolgozva a legjobb megoldásokat kínálják valamennyi ügyfél számára.

Az Endura Flood Sensor LED kültéri fali reflektor beépített melegfehér LED-ekkel rendelkezik, amelyek 110° x 110°-os szimmetrikus sugárzási szöggel rendelkeznek a kültéri területek széleskörű megvilágításához - ideális parkolók és felhajtók, homlokzatok és építkezések megvilágításához. Az alumínium ház annyira robusztus, hogy -10 °C és 40 °C közötti környezeti hőmérsékletnek is ellenáll. Ezenkívül a beépített IR nappali fény- és mozgásérzékelő hatótávolsága akár 9 méter is lehet.

Kültéri spotlámpák

A kültéri spotlámpák alkatéziséhez szentelt weboldalunk azoknak a felhasználóknak nyújt segítséget, akik éppen kültéri világításuk fejlesztésén dolgoznak, vagy éppen újonnan telepítik a világításukat. Az oldalon részletes információkat találhatunk a különféle spotlámpák kiválasztásáról, és azok kezeléséről. Az oldal fő célja, hogy a látogatók megismerjék a kültéri spotlámpák széles választékát, különféle típusait, azok funkcióit és előnyeit, valamint megtudják, hogy melyik típus milyen környezetben és célra a legmegfelelőbb. Az oldalunk célja az, hogy a látogatók minél jobban megértése az ideális spotlámpa kiválasztásának folyamatát, és a választásukhoz megfelelő információkat találjanak. Az oldalon megtalálhatóak a fő típusok, mint például a mozgásérzékelős spotlámpák, az energiatakarékos LED spotok, a GU10 spotlámpák és a kertspotlámpák. Az oldalunkon minden típushoz található leírás, illetve képek, amelyek nagyban segítenek az eligazodásban. Emellett, az oldalunkon tájékoztató anyagok találhatóak, amelyek bemutatják, milyen lépéseket kell követni a kültéri spotlámpák sikeres és biztonságos telepítése érdekében. A technikai útmutatók az alkatrészek összeszerelését, a lámpa felszerelését és az áramforrások csatlakoztatását mutatják be teljes részletességgel. Végül, az oldalunkon olyan cikkeket is találhatnak a látogatók, amelyek arról szólnak, hogyan lehet az általunk megvásárolt spotlámpákat legjobban használni, hogy azok hatékonyan és tartósan működjenek. Az oldalunkon megtalálható tippek és tanácsok segítségével ön is könnyedén megtalálja a legjobb kültéri spotlámpát az otthonához, vagy bármelyik környezetbe, ahol világításra van szükség. Összefoglalva, az oldalunk a kültéri spotlámpák alkatézisére való összpontosításával remek segítséget nyújt azoknak, akik hatékony és összetett világítási rendszert kívánnak telepíteni. Az oldalunkon megtalálható tanácsokkal és információkkal lehetővé válik az ön számára, hogy a legjobb döntést hozza.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
NAME třída energetické účinnosti
VAL F
LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürke GYIK

LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürke GYIK

Milyen teljesítménnyel rendelkezik a LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürke?

A termék teljesítménye 20 watt.


Vízálló a LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürke?

Igen, a termék IP65 védelmet nyújt a nedvesség és por ellen, így vízálló, kültéri használatra alkalmas.


Mennyi ideig tart a LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürke élettartama?

Az élettartama akár 30 000 óra is lehet.


Van-e mozgásérzékelő a LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürkében?

Igen, a termékbe mozgásérzékelő modul lett beépítve, amely 180 fokos látószöget biztosít, és akár 12 méter távolságra is észleli a mozgást.


Van-e garancia a LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spot érz. szürkére?

Igen, az Endura Flood LED termékekre 3 év garanciát vállal a LEDVANCE.



LEDVANCE Endura Garden Flood 10W LED kültéri spot LEDVANCE Endura Garden Flood 10W LED kültéri spot

Az Endura Garden Flood LED földi tüskés spotlámpa háza alumíniumból, a szórófej pedig félig matt üvegből készült. A spotlámpa könnyen elhelyezhető a 2 méter hosszú, dugóval és praktikus földi tüskével ellátott kábelnek köszönhetően, és meleg fehér fényt bocsát ki.

A boltba
Poldina LED földbe sz. lámpa akkuval, fehér Poldina LED földbe sz. lámpa akkuval, fehér

A dekoratív és funkcionális Poldina LED-es földi tüskés lámpatest akcentusvilágításként kiemeli a virágcserepeket vagy virágágyásokat. A melegfehér fény akár 9 órán át is világít, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, a fényerő pedig az érintéses dimmer kapcsolónak köszönhetően szabályozható.

A boltba
LED kültéri fali spot Arc érzékelővel, fehér LED kültéri fali spot Arc érzékelővel, fehér

A fehér LED-es kültéri fali reflektor műanyagból készült. Az univerzális fehér LED-ekkel ellátott két világítófej egymástól függetlenül forgatható és elfordítható. - Védelmi osztály: IP54 - Érzékelési szög: 180° - Hatótávolság: 2-12 m - Bekapcsolási idő: 1 perc / 3 perc / 10 perc - Szürkületi küszöb: állítható

A boltba
LED kültéri spot Charlottenburg ezüst 20W 3 000K LED kültéri spot Charlottenburg ezüst 20W 3 000K

A lapos, modern kialakítású, ezüst színű Charlottenburg LED-es kültéri reflektor öntött alumíniumból, káprázásgátló szűrővel és biztonsági üvegből készült üvegdiffúzorral készült. Ütésálló (IK07), és alkalmas falra vagy belső sarokba történő felszerelésre magán-, köz- és kereskedelmi területeken. - extra hosszú tápkábellel (1 méter) - Hosszú élettartam, akár 40 000 óra.

A boltba
spot Charlottenburg érzékelő fekete 3 000K 10W spot Charlottenburg érzékelő fekete 3 000K 10W

A lapos, modern kialakítású, fekete LED-es kültéri Charlottenburg reflektor öntött alumíniumból, káprázásgátló szűrőből és biztonsági üvegből készült üvegszórásból áll. Ütésálló (IK05), és alkalmas falra vagy belső sarokba történő felszerelésre magán-, köz- és kereskedelmi területeken. A reflektorba épített IR mozgásérzékelő 90°-kal dönthető és 75°-kal elfordítható. A készüléket 2,5-3 méteres magasságban

A boltba
HUBBLE kültéri reflektor antracit HUBBLE kültéri reflektor antracit

A függőlegesen forgatható (90°) és elforgatható (350°) Hubble alkalmas kültéri területek célzott megvilágítására. A fényhatás variálásához két fényvisszaverő és egy napellenzős rögzítő tartozék kerül szállításra

A boltba
LED kültéri spot 1446LED, grafit, 30° LED kültéri spot 1446LED, grafit, 30°

Az 1446LED fényes LED-es kültéri reflektorral célzott megvilágítással fényakcentusok állíthatók az egész kültéri területen.

A boltba
Kültéri spot Tessa földi tüskével, ezüst Kültéri spot Tessa földi tüskével, ezüst

A Tessa a beépített földi tüske segítségével szilárdan rögzíthető a gyepben vagy az ültetési ágyásokban, és így fényt hoz a sötétségbe, ahol a hagyományos lámpák nehezen boldogulnak

A boltba
LED földi tüskés lámpa Slot, 50 cm LED földi tüskés lámpa Slot, 50 cm

Az alumíniumból készült fekete LED-es földi tüske Slot ellenáll a külső hatásoknak, és vizuálisan visszafogott dizájnnal rendelkezik. Az igazítható fej, amelynek LED-jei egy üvegburkolaton keresztül 25 °-os szögben bocsátják ki fényüket, lehetővé teszi a kültéri tárgyak célzott kiemelését.

A boltba
Felszíni spot Tommy kerek fekete 1 lámpa 10W CCT Felszíni spot Tommy kerek fekete 1 lámpa 10W CCT

Az egylámpás, forgatható LED-es kültéri reflektor Tommy a falra és a talajra is felszerelhető, felszíni talpazatával. A Tommy egy öntöttgyanta házból és egy matt polikarbonát diffúzorból áll, szilikon tömítésekkel. - Védelmi osztály: IP66 - Cserélhető GX53 lámpával (10 W, 1200 lm) - A lámpán lévő kapcsolóval választható fényszín: meleg fehér (3000 K), univerzális fehér (4000 K), nappali fény (6500

A boltba
LED-es földi tüskés lámpa Vízforraló árnyékolóval Ø 36 cm LED-es földi tüskés lámpa Vízforraló árnyékolóval Ø 36 cm

A Kettle LED földi tüskés lámpatest hatékony világítást varázsol a kertbe, méghozzá a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően fényerősségtől függően akár 15 órán keresztül önellátóan. A fényerő három fokozatban állítható be és ki többszöri be- és kikapcsolással. Az újratölthető akkumulátor a mellékelt mikro USB-kábelen keresztül tölthető. A lámpasorozat dizájnja a dán Says design stúdiótól

A boltba
STEINEL LS 300 LED kültéri spotlámpa, fehér STEINEL LS 300 LED kültéri spotlámpa, fehér

A nagy teljesítményű és energiatakarékos LS 300 M LED kültéri fali reflektor ideális udvarok és feljárók megvilágítására. Univerzális fehér fényt biztosít (4000 K), és vízszintesen 80°-ban, függőlegesen pedig 150°-ban állítható. A reflektor be- és kikapcsolása manuálisan történik egy kapcsolóval.

A boltba
STEINEL LED reflektor XLED PRO ONE Plus, antracit, érzékelővel STEINEL LED reflektor XLED PRO ONE Plus, antracit, érzékelővel

Az XLED Pro One Plus LED kültéri reflektor egy érzékelővel felszerelt, forgatható reflektor. Nagy területek fényes megvilágítására alkalmas - 240°-os infravörös érzékelő (10 m hatótávolság) - ütésállóság IK03 - környezeti hőmérséklet -20°C - 40°C - távirányító mellékelve - szerelési magasság max. 6 m

A boltba
Gilbert ösvény lámpa földelt tüskével Gilbert ösvény lámpa földelt tüskével

A Gilbert ösvényvilágító lámpatest praktikus talpszeggel van ellátva, amellyel a kültéri területen könnyen a talajba illeszthető. Minden utat és határt megvilágít, és biztonságosan megvilágít.

A boltba
Lindby Donnacha kültéri spot földi tüskével Lindby Donnacha kültéri spot földi tüskével

A Donnacha kültéri reflektor elegáns és stílusos. Alumíniumból és üvegből áll, és nyugodt fekete színben van tartva. IP65-ös védelmi osztályának köszönhetően tökéletesen felkészült a kertben.

A boltba
Prios Kamivan LED kültéri spot, leszúrótüske, 3db Prios Kamivan LED kültéri spot, leszúrótüske, 3db

A Kamivan LED-es kültéri reflektor 3 darabos készletben kapható. A reflektorok földelt tüskékkel és IP65 védettséggel rendelkeznek. Optimális a modern kültéri területekhez.

A boltba
LED kültéri spot Spy-2, 43,5 cm-es LED kültéri spot Spy-2, 43,5 cm-es

A robusztus LED kültéri spot Spy-2 alaplámpatestként lett kialakítva. A forgó állvány és a LED-ekkel és átlátszó üvegszórással ellátott forgó fej durva, sötétszürke színű alumíniumból készült.

A boltba
Megatron Gartia reflektor kültéri használatra Megatron Gartia reflektor kültéri használatra

Attól függően, hogy a Gartia kültéri reflektor hol kerül felhasználásra, a lámpát földelő tüskével vagy földelőlemezzel lehet felszerelni. Ideális a növények, dísztárgyak vagy bizonyos kerti területek megvilágítására. A fényforrás nem tartozék, és szabadon választható. - kábel (1,5 méter), kábelcsatlakozó, földelőtüske és alaplap - környezetbarát csomagolás műanyag nélkül

A boltba
Philips ProjectLine LED kültéri reflektor 3,000K 20W Philips ProjectLine LED kültéri reflektor 3,000K 20W

A robusztus ProjectLine Floodlight LED-es reflektor hatékony LED-ekkel van felszerelve, és egyenletes, nagy felületű megvilágítást biztosít kültéren. A készülékház fémből készült, és az IP65 védettségi és IK06 ütésállósági besorolásnak köszönhetően különösen robusztus, így még a -40° és 50° C közötti környezeti hőmérséklet sem befolyásolja. - Védettségi fok: IP65- Ütésállósági fok: IK06- Színvisszaadási

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben