Mennyezeti lámpa Cubic³ 3367 sárgaréz antik/tiszta


148 990 Ft
  • Raktáron

A Cubic³ 3367 kültéri mennyezeti lámpa keretének letisztult, szögletes kialakítását a benne lévő henger alakú, sárgarézből és üvegből készült lámpatest töri meg. A tengervízálló kialakításnak köszönhetően tengerparti épületekbe is alkalmas - Antikolt, kézzel felhordott sárgaréz kivitelben

EAN: 8021035015113

Gyártó: Moretti Luce

Termékleírás

A Cubic³ 3367 mennyezeti lámpa egy egyedülálló és elegáns kiegészítője lehet bármely otthonnak. Az antik sárgaréz külsejű, tiszta üvegdísszel ellátott lámpa modern és vintage stílusú enteriőrökben is megállja a helyét.

A lámpa izzója gyönyörű fényt sugároz ki, amely megnyugtató hangulatot teremt a helyiségben. A Cubic³ 3367 mennyezeti lámpa tervezése során kiemelt figyelmet fordítottak a részletekre, így minden részlete tökéletesen illeszkedik egymáshoz.

A lámpa könnyen telepíthető, és mivel a lámpatest rögzített, nincs szükség további részletekre. Az antik sárgaréz fedél nyílásán keresztül könnyen behelyezheted az izzót, így a lámpa használatra kész. A tiszta üvegdísz tisztítása és karbantartása sem igényel különösebb odafigyelést, amely tökéletes választás a szezonális dekorációkhoz is.

Ha valami egyedi és különleges kell a nappalid, hálószobád vagy a folyosóhoz, akkor ez a mennyezeti lámpa tökéletes választás. Praktikus és elegáns megjelenése miatt bárhol kiválóan mutat, még olyan helyeken is, ahol helyhiány van. A Cubic³ 3367 mennyezeti lámpa emellett tartós és minőségi anyagokból készült, hogy hosszú évekig szolgálhassa az otthonodat.

A lámpa antik sárgaréz/tiszta színvilága miatt sokoldalú és többféle stílussal kombinálható, így bátran ajánljuk minden olyan divatot követőnek, aki szerint az egyszerűség az igazi elegancia. Vásárold meg most a Cubic³ 3367 mennyezeti lámpát, amely általában pár napon belül elérhető készleten!

A Cubic³ 3367 kültéri mennyezeti lámpa keretének letisztult, szögletes kialakítását a benne lévő henger alakú, sárgarézből és üvegből készült lámpatest töri meg. A tengervízálló kialakításnak köszönhetően tengerparti épületekbe is alkalmas - Antikolt, kézzel felhordott sárgaréz kivitelben

Kültéri mennyezeti lámpák

A Kültéri mennyezeti lámpák alkatézisének weblapja a kültéri lámpák kategóriájába tartozó magas minőségű mennyezeti világítási megoldásokat kínálja. A kültéri mennyezeti lámpák rendkívül praktikusak és sokoldalúak, ráadásul esztétikus megjelenésükkel a kültéri területeket is feldobják. Tökéletesek az otthoni, üzleti és ipari épületek számára egyaránt, és a kiváló minőségű anyagokból és technológiákból készített lámpáik garantálják a hosszú élettartamot és a hatékony működést. Ezen a weboldalon megtalálhatóak a legsikeresebb és legnépszerűbb kültéri mennyezeti lámpák, amelyeket számos stílusban kínálnak. Az oldalon található leírások és képek segítségével könnyen valódi képet alkothat a kínálatról, és könnyen megtalálhatja a legideálisabb megoldást. A weboldal rendkívül felhasználóbarát és intuitív lett kialakítva, így akár az első látogatás során is könnyen megtalálja a keresett terméket. Az oldalunkon lehetősége nyílik a vásárlóknak a termékek közül az ideális lámpájuk kiválasztására és online megvásárlására is. A Kültéri mennyezeti lámpák alkatézisének oldala az egyedülálló élményt biztosító kültéri világítási megoldások egyik legértékesebb forrása. Ha a legjobb kültéri your megoldást keresi, ne keressen tovább, a weboldalunkon mindent megtalál!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Mennyire erős a mennyezeti lámpa Cubic³ 3367 antik sárgaréz/tiszta?

Az izzó típusától függően változó, de az E27 foglalatnak köszönhetően akár 60 wattos izzót is használhatunk benne.


Hány darab izzó tartozik hozzá?

Nem tartalmaz izzót.


Mekkora a lámpa mérete?

A lámpa mérete: 29 cm x 29 cm x 14,3 cm.


Mekkora a terhelhetősége?

A mennyezeti lámpa maximális terhelhetősége 60 wattos izzó.


Milyen színű a lámpa?

A lámpa antik sárgaréz és tiszta színű.



Kültéri lámpa Inglenook színes üveggel Kültéri lámpa Inglenook színes üveggel

Az Inglenook kültéri mennyezeti lámpa nagy figyelmet fordítottak a részletekre: zafírkék, borostyánszínű és krémszínű, kézzel készített üvegelemekből áll, és hihetetlen világítási hangulatot teremt.

A boltba
LED kültéri lámpa CMD 9026, Ø 25 cm LED kültéri lámpa CMD 9026, Ø 25 cm

A CMD 9026 modern LED-es kültéri lámpatest mennyezetre és falra is felszerelhető. A sötét alumíniummal és fehér polikarbonáttal ellátott kültéri lámpatest különösen a teraszon, a verandán vagy a ház bejáratánál mutat nagyon jó képet.

A boltba
LED kültéri lámpa Desdy, 24x24cm, fehér LED kültéri lámpa Desdy, 24x24cm, fehér

Funkcionális és könnyen tisztítható. Ez a legjobb módja annak, hogy leírjuk az alumíniumból és fehér polikarbonátból készült Desdy LED kültéri mennyezeti lámpatest egyszerű eleganciáját. Meleg fehér fény hatékonyan megvilágítja a házon kívüli összes fedett területet - 23 watt, 3000 Kelvin, 2300 lumen. Védelmi osztály IP54.

A boltba
FLOS In Vitro Ceiling mennyezeti lámpa 2700K fehér FLOS In Vitro Ceiling mennyezeti lámpa 2700K fehér

A FLOS dizájner lámpagyártó cég In Vitro Ceiling LED-es mennyezeti lámpateste vakításmentes fényt biztosít a bejárati területen vagy bármilyen fedett kültéri területen. Az öntött és extrudált alumíniumból készült, porszórtan bevonattal ellátott lámpatest mennyezeti lemezében a LED-ek egy opálos diffúzor mögött helyezkednek el, amelyet tiszta boroszilikát üvegből készült védőüveg vesz körül. Philippe

A boltba
Helestra Lot kültéri lámpa, IP65, fehér Helestra Lot kültéri lámpa, IP65, fehér

A Helestra Lot kültéri mennyezeti lámpája alumíniumból készült. Az árnyékoló átlátszó üvegből készült. IP65-ös védettségének köszönhetően (vízsugár elleni védelem) biztonságosan használható kültéren. De beltérben is, kompakt méretének köszönhetően univerzálisan használható.

A boltba
LEDmennyezeti spotlámpaSputnikIP65 Ø14,5cmantracit LEDmennyezeti spotlámpaSputnikIP65 Ø14,5cmantracit

A Sputnik LED-es felszíni mennyezeti spotlámpa nagyon robusztus, öntött alumíniumból készült, és az IP65-ös védettségi osztálynak köszönhetően kültéren és nedves helyiségekben is használható.

A boltba
LED lámpa Mimik 10 Tech Microprisma 3,000K LED lámpa Mimik 10 Tech Microprisma 3,000K

A Mimik 10 Ceiling Tech LED mennyezeti lámpatest hangulatos és biztonságos hangulatvilágítást biztosít beltérben, fedett bejáratok körül és garázsokban. - Ház: öntött alumínium, szürke poliészter porszórt bevonattal - diffúzor edzett síküvegből, belülről szitanyomással - mikroprizmával ellátott - szilikon tömítéssel ellátott - 230/240 V (50/60 HZ) biztonsági transzformátorral együtt - beépített optika:

A boltba
Philips Doris LED világítás IP54 2700K fehér Philips Doris LED világítás IP54 2700K fehér

A Philips Doris kerek LED-es mennyezeti lámpatest IP54-es védettségi osztályú, így gond nélkül felszerelhető kültérre is.

A boltba
Bover Nans PF/31 LED kültéri mennyezeti lámpa, barna Bover Nans PF/31 LED kültéri mennyezeti lámpa, barna

A Nans sorozat lámpáit Joana Bover, az azonos nevű barcelonai székhelyű cég alapítója tervezte. A tervezőnő a mediterrán életérzés könnyedségét szeretné közvetíteni a tervei által. A Nans mennyezeti lámpa árnyékolója fonott szövetből készült, amely szintetikus szálakból áll. Az IP54-es védettségi osztály megvédi a lámpát a nedvességtől és a portól, így gond nélkül használható kültéren, azaz pavilonokban,

A boltba
Bover Nans Sphere PF/60 LED kültéri mennyezeti lámpa barna színben Bover Nans Sphere PF/60 LED kültéri mennyezeti lámpa barna színben

A barcelonai székhelyű Bover dizájncég Made in Spain termékeivel a mediterrán életstílust testesíti meg. A Nans Sphere mennyezeti lámpát kültéri használatra tervezték, de beltéren is használható. A gömb alakú árnyékoló szintetikus szálból van szőve, különböző színű szálakkal összeszőve. A mennyezeti lámpa triac dimmelhető, a dimmer nem tartozék.

A boltba
FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HP PATINA LW1 FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HP PATINA LW1

A Liguria 1047HP patina LW1 függő kertilámpa egy elegáns és stílusos megoldás kerted vagy teraszod világítására. A kerti lámpa patinált felülete egyedi hangulatot teremt, mely tökéletesen illeszkedik a kerti környezetbe. A lámpa tartója könnyű fém anyagból készült, mely biztosítja a kiváló tartósságot és ellenáll az időjárási hatásoknak. A lámpa áttetsző üvegernyője pedig megfelelő mennyiségű fényt

A boltba
FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HB FEKETE LW1 FÜGGŐ KERTILÁMPA LIGURIA 1047HB FEKETE LW1

A Fügő kertilámpa Liguria 1047HB egy stílusos megoldás kerted vagy teraszod megvilágítására. A fekete színű lámpatest modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a környezetnek. A lámpa LW1-es izzóval működik, mely gyönyörű fényt sugároz és hozzájárul a hangulatos atmoszféra megteremtéséhez. A kertilámpa könnyen telepíthető és könnyen állítható a megfelelő szögbe, így optimális megvilágítást biztosítva.

A boltba
Mennyezet Victor 25 VO2132 PL1 Mennyezet Victor 25 VO2132 PL1

A Mennyezet Victor 25 VO2132 PL1 egy stílusos és modern mennyezetlámpa, mely kiválóan megvilágítja és díszíti otthonod vagy irodád belső tereit. A lámpa formatervezett, kiváló minőségű anyagokból készült, így hosszú élettartamot biztosítva. A fehér színű, egyszerű és letisztult design remekül illeszkedik bármilyen enteriőrbe. A lámpa izzója energiatakarékos és erős fényt biztosít, így ideális választás

A boltba
Légcsatorna lámpa Oval -7040T/P 25164 E27 IP54 10W 4500K Légcsatorna lámpa Oval -7040T/P 25164 E27 IP54 10W 4500K

A modern és elegáns Légcsatorna lámpa Oval -7040T/P a tökéletes választás otthoni vagy irodai világításhoz. Az IP54 védettséggel rendelkező lámpa ideális kültéri használatra is, és megfelelővé teszi az esztétikai és funkcionális igényeket egyaránt. A 10W teljesítményű E27 LED izzóval rendelkező lámpa kellemes és természetes fehér fényt sugároz (4500K), amely optimális látási körülményeket biztosít.

A boltba
LED kültéri mennyezeti lámpa Iphias 2, 21x21 cm, fekete LED kültéri mennyezeti lámpa Iphias 2, 21x21 cm, fekete

Az Iphias 2 LED-es kültéri mennyezeti lámpatest lekerekített sarkokkal ellátott, szögletes acélkeretből és lapos, szatírozott műanyag szórófejből áll. Ez utóbbi biztosítja a meleg fehér fény homogén szórását.

A boltba
MARSET Santorini kültéri mennyezeti lámpa, IP65, szürke MARSET Santorini kültéri mennyezeti lámpa, IP65, szürke

A Santorini kültéri mennyezeti lámpa porálló és a magas védelmi besorolásnak köszönhetően védett a vízsugárral szemben. Teste kézzel fújt és öntött üvegből készült. Az árnyékolók és a polikarbonát távtartó variálhatóan elhelyezhetők rajta. A rögzítéshez fém konzol szolgál. A Santorini E27-es izzóhoz készült (nem tartozék) - Design by Sputnik Estudio

A boltba
Philips Fresco süllyesztett lámpa Philips Fresco süllyesztett lámpa

A fekete színű, rozsdamentes acélból készült Fresco kerek süllyesztett lámpatest alkalmas kültéri használatra, például bejárati területeken vagy fedett teraszokon. GU10 izzó nem tartozék - A lámpafej 30°-kal elforgatható

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben