STIGA-Snowskate Blue Kék


17 890 Ft
  • Raktáron

>

EAN: 7318681116068

Gyártó: STIGA

Termékleírás

A STIGA-Snowskate Blue Kék egy remek választás mindenki számára, aki szeretne szórakoztató és izgalmas időtöltést eltölteni a havas téli időszakban. Ez az innovatív játék egy kereszteződés a snowboard és a gördeszkázás között, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy élvezzék a havas hegyeket, anélkül hogy külön eszközöket kellene vásárolniuk.

A STIGA-Snowskate Blue Kék megbízható minőségű, erősített műanyagból készült, amely könnyedén ellenáll a havas időjárás viszontagságainak és az intenzív használatnak. A termék tervezése ergonómikus, könnyen kezelhető és manőverezhető, így bármilyen szintű felhasználó számára ideális.

Az STIGA-Snowskate Blue Kék kék színben pompázik, ami egyedivé teszi és vonzza a figyelmet. Az éles és precíz vonalak tovább növelik az eszköz stílusosságát és vonzerejét. A termék mérete és súlya is ideális, így könnyedén hordozható bárhová, hogy bármikor és bárhol élvezhessük a havas sportok nyújtotta élményeket.

Összességében az STIGA-Snowskate Blue Kék egy kiváló játék, amely remek lehetőséget nyújt minden életkorú személy számára, hogy élvezze a téli sportok adta izgalmakat és kihívásokat. A termék magas minősége és stílusos kialakítása, valamint könnyű kezelhetősége biztosítja, hogy mindig pozitív élményekkel térjünk haza a havas hegyekről.

>

Szánkó

A Szánkó alkatézisének weboldala tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik igazi stílusos megjelenést szeretnének elérni. A weboldal fókuszában a férfi ruházat kategória áll, amely számos remek lehetőséget kínál arra, hogy frissítse ruhatárát és a mindennapokban egyedi és divatos megjelenést biztosítson. A weboldal letisztult és felhasználóbarát designnal rendelkezik, amely megkönnyíti a termékek böngészését és a vásárlást. Az egyszerű kategóriákon belül könnyen megtalálhatjuk azokat a darabokat, amelyek a leginkább tetszenek nekünk. A kategóriák között megtalálhatók a pólók, ingek, nadrágok, zakók és kabátok, a legújabb trendeknek megfelelően. Az alapos termék leírások és fényképek segítségével könnyedén áttekinthetjük a rendelkezésre álló választékot. A fényképek szépen bemutatják az összes részletet és anyagot, hogy ne csak divatosan nézhessünk ki, de kényelmesen és minőségi anyagokban is érezhessük magunkat. Az oldalon található keresőmező segítségével gyorsan megtalálhatjuk a kívánt termékeket, vagy a választott márkák vagy méretek szerint is kereshetünk. Ha pedig inspirációra van szükségünk, a Szánkó alkatézisének blogja abban segít, hogy új ötleteket és stílusötleteket gyűjtsünk. Egyéb nagyszerű funkciók is elérhetőek a weboldalon, például a vásárlói értékelések elolvasása, amelyek segítségével megbizonyosodhatunk arról, hogy más vásárlók elégedettek voltak-e az adott termékkel. Ezenkívül az online ügyfélszolgálatnak köszönhetően könnyen feltehetünk kérdéseket, segítséget kérhetünk vagy további információkat kaphatunk. Az Szánkó alkatézisének weboldala modern és divatos férfi ruházatot kínál, amelyek tökéletes választások minden alkalomra. Bármilyen stílusba is szeretnénk öltözni, itt megtalálhatjuk a tökéletes darabokat. Ne habozzunk tovább, látogassunk el a weboldalra és frissítsük fel ruhatárunkat a legújabb trendeknek és stílusoknak megfelelően!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Szín Kék
Nem Unisex
Szezon ősz/tél
Kiemelt Legjobban eladott
Anyagösszetétel plast, sklenené vlákna
Sport Szánkózás
Season AW22-23
Seo Categories Hó gördeszka/sídeszka/műanyag snowboard
Druh športu Szánkózás
sub_activity sledging PSS
new_group sledge-HW
new_subgroup sledgeboard-HW SLG
eshop_dafault_category Kezdőlap | Sport | Szánkózás | Szánok és bobok | Szánkó
tovar_model Snowskate Blue
rc_nadkarty 761146###
dk_podkarty 547 STIGA
weight 0.200000
Zasoba 18
Hmotnosť 0.200000
Súly 0.200000
Milyen méretű a STIGA-Snowskate Blue Kék?

A STIGA-Snowskate Blue Kék 81 cm hosszú és 20 cm széles.


Milyen korosztálynak ajánlott a STIGA-Snowskate Blue Kék?

A STIGA-Snowskate Blue Kék kifejezetten a 6 éves vagy annál idősebb korosztálynak ajánlott.


Milyen anyagból készült a deszka?

A deszka erős és tartós műanyagból készült, amely hőmérsékleti változásokra is ellenáll.


Milyen súlyú személyek használhatják a STIGA-Snowskate Blue Kék-et?

A STIGA-Snowskate Blue Kék akár 100 kg-ig terhelhető, így kisebb és nagyobb súlyú személyek is használhatják.


Milyen felületekre lehet használni a STIGA-Snowskate Blue Kék-et?

A STIGA-Snowskate Blue Kék-et kifejezetten havas felületekre tervezték, így havas, síkos felületen érdemes használni.


Hogyan kell tisztítani és karbantartani a STIGA-Snowskate Blue Kék-et?

Az anyagból készült deszkák tisztítása és karbantartása rendkívül egyszerű. A deszkát általában csak enyhén meleg vízzel kell lemossuk és hagyni kell megszáradni. Bár a műanyag strapabíró, azért érdemes megakadályozni, hogy az UV-sugárzás vagy a hő károsítsa.



VT-SPORT-Horned Traditional 110 Barna VT-SPORT-Horned Traditional 110 Barna

VT-Sport márkájú szánok. A hagyományos kialakítású fa szánkók kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okoznak. A fából készült szánok 110 cm hosszúak és kiváló minőségű bükkfából készülnek. Fém csúszdák biztosítják a gyors utazást. Élvezheti a téli szórakozást gyermekeivel, ameddig csak akarja. A gyermekszánok kiváló minőségűek, és hagyományosan fém tartókkal alátámasztott tartószerkezettel rendelkeznek.

A boltba
VT-SPORT-Davos Traditional 90 Barna VT-SPORT-Davos Traditional 90 Barna

VT-Sport márkájú szánok. A klasszikus kivitelű fa szánok 90 cm hosszúak. A gyerekeknek szánt szánok kiváló minőségű bükkfából készülnek. Fém csúszdáik gyors utazást biztosítanak, és a téli szórakozást teljes mértékben élvezheti gyermekeivel. A gyermekszánok kiváló minőségűek. A tartószerkezetet hagyományosan fém támasztékok tartják. A gyerekszánokat vontatókötél nélkül szállítjuk. A szánszíjat külön

A boltba
VT-SPORT-Davos Colint 110 Barna VT-SPORT-Davos Colint 110 Barna

VT-Sport márkájú szánok. A klasszikus kialakítású fából készült szánkók kicsiknek és nagyoknak egyaránt örömet okoznak. A szán 110 cm hosszú és kiváló minőségű bükkfából készült. Fém csúszdák biztosítják a gyors utazást, és élvezheti a téli szórakozást gyermekeivel. A gyermekszánok kiváló minőségűek, és szabadalmaztatott tartószerkezettel rendelkeznek, híd formájában. Nagyon jól fogsz szórakozni velük.

A boltba
VT-SPORT-Davos foldable 110 Barna VT-SPORT-Davos foldable 110 Barna

VT-Sport márkájú szánok. A fa szánok kiváló minőségű bükkfából készülnek. 110 cm hosszúak, és azoknak a felnőtteknek és gyerekeknek készültek, akik szeretik a szánkózást és a téli szórakozást. A gyermekszánok kiváló minőségűek. A csomag tartalmaz egy vontatókötelet is, mellyel könnyedén felhúzhatod a faszánkót a dombra. A szán előnye a szabadalmaztatott VT-Sport összecsukható mechanizmus, melynek köszönhetően

A boltba
STIGA-Snowskate Green Zöld STIGA-Snowskate Green Zöld

>

A boltba
STIGA-Snowskate Blue Kék STIGA-Snowskate Blue Kék

>

A boltba
STIGA-Snowboard Wild Zöld STIGA-Snowboard Wild Zöld

>

A boltba
SULOV-Sledge - 67, yellow black, 110cm Keverd össze SULOV-Sledge - 67, yellow black, 110cm Keverd össze

Sulov szánkó. A fa szánok kiváló minőségű bükkfából készülnek. Nagyon jó szórakozást nyújtanak neked és a gyerekeknek. A gyerekszán kiváló minőségű textil vízálló csíkokkal szőtt ülőfelülete van sárga-fekete kombinációban. A Sulov szán ívelt markolattal rendelkezik, amelyet fém csapok tartják a helyén. A fa szánok fém csúszdákkal rendelkeznek, korróziógátló kezeléssel. Az ülés hossza 60 cm, maximális

A boltba
Szánkó müanyag A2047 FIRECOM - piros Szánkó müanyag A2047 FIRECOM - piros

Műanyag szán FIRECOM, amelytervezve volt a szabadidős sportolásra. Teherbírás 70 kg. Gyártva kizárolag piros színben. Modern sportszerű megjelenés megszabja a szánt, hogy gyorsabb legyen.A terhelhetőséghez képest tervezve nagyobb gyerekek számára. Kapható piros színben, lásd fénykép.

A boltba
Heveder szánkóra Heveder szánkóra

szánkó pót heveder, műszaki okokból nem lehet választani egy adott színt vagy terméktípust; teljes hossz: 2,5 m

A boltba
Szánkó A2042-MO 125 cm - kék Szánkó A2042-MO 125 cm - kék

Fából készült szánkó, textil ülőrésszel fém csúszótalpakkal. tradicionálís termék amit sok éves tapasztalattal rendelkező cseh vagy slovák gyártók készítenek. Ezzel bíztosítva van a termék minősége és állandósága.   Müszaki adatok: hossz: 120 - 125 cm  ülés mérete: 81 x 30 cm  ülöke: kék teherbírás: kb. 120 kg heveder: nem   Csomag tartalma: 1 x szánkó a húzó kötél nem a termék része

A boltba
Szánkó A2041-MO 110 cm - kék Szánkó A2041-MO 110 cm - kék

Kék gyerek szánkó Müszaki adatok: textilből készült ulőrész fém húzó talpakkal hossz 105 - 110 cm alkalmas rekreációs sportoláshoz tradicionális termék, sok éves gyakorlattal rendelkező cseh vagy slovák gyártóktól. a húzókötél nem a termék része max. teherbírás 90 kg Kapható kék ülőrésszel, lásd fotó

A boltba
Kis műanyag szánkó 70 cm Kis műanyag szánkó 70 cm

Ergonomikus műanyag üléssel, magas háttámlával és megbízható hárompontos biztonsági övrendszerrel rendelkeznek. Fogantyúval ellátott zsinórral vannak felszerelve. Technikai okokból nem lehet konkrét színt vagy típust választani, a megrendeléshez a készlet erejéig véletlenszerű változatot rendelünk a készlet erejéig. Termék részletek: Anyag: műanyag. méret: 50 x 70 cm (szélesség x magasság) súly:

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben