Szemetes autó


10 490 Ft
  • Raktáron

Gyártó: Teddies

Termékleírás

A szemetes autó egy rendkívül hasznos eszköz a hulladék gyűjtéséhez és szállításához. Ez a jármű egy általában szűk utakon és keskeny utcákon könnyedén navigálható teherautó, amely szabályozható súlyú és terjedelmű hulladékfajták szállítására alkalmas.

A szemetes autó fő eleme egy nagy, speciálisan kialakított szeméttartály, amely lehetővé teszi, hogy nagy mennyiségű hulladékot szállíthassunk minimális környezeti hatással. A tartály rendkívül ellenálló és szivárgásmentes, így biztonságos és megbízható módon tudjuk szállítani a szemetet.

Az autó előlapja úgy van kialakítva, hogy könnyen feltölthessük a tartályt, és a kabinban található irányítási rendszer segítségével a hulladék anyagát pontosan és hatékonyan szállíthatjuk. Az autó megbízhatóan működik minden körülmények között, és akár óriási mennyiségű szemétet is képes szállítani.

A szemetes autó széles körben elterjedt fenntarthatósági törekvések következtében, és egyre inkább elterjedt a városokban, valamint az ipari területeken. A szemetes autók elengedhetetlen eszközök a szennyezések csökkentésére, és a várható jövőben is továbbra is szükség lesz rájuk. Ha Ön is szeretné megvásárolni egy ilyen autót, keresse fel weboldalunkat, és tekintse meg kínálatunkat!

Játék autók

A Játék autók alkatéziséhez szóló weboldal megad minden információt, amire szükséged van a játékautók építéséhez. Az oldal az autókhoz tartozó alkatrészeket, kiegészítőket és praktikus tippeket kínál tulajdonosoknak és kreatív gyerekeknek egyaránt. Az oldal esztétikus, egyszerű és könnyen navigálható felülettel rendelkezik. A felhasználók számára kategóriák szerint rendezett alkatrészeket mutat be, amelyek az autó építésekor használhatóak. A felhasználók a szükséges alkatrészeket egyenesen az oldalról tudják megrendelni, a teljes folyamat pedig gyors és hatékony. Az oldal által inspirálódva a gyerekek megismerkednek az autók világával, megtanulják az autók részeit, és a szerelési folyamatot is. Az oldal által felajánlott alkatrészek és tippek lehetővé teszik számukra, hogy saját játékautóikat építsék, amelyeket büszkén használhatnak játékaikban, és amelyekbe majd a szülők is beleszeretnek. A weboldal fejlesztői figyelmet fordítottak arra is, hogy az oldal hasznos legyen a szülők számára is. Szükséges információkat nyújtanak az autók karbantartásáról és patinás külsőjének biztosításáról is, így a szülők gondoskodhatnak arról, hogy a játékautók évekig tartósak és szépek maradjanak. Ha valaki kreatív elfoglaltságot keres magának vagy a gyerekeinek, akkor a Játék autók alkatéziséhez szóló weboldal lehetőséget kínál az autó építésére, és az autókhoz tartozó alkatrészek beszerzésére is. Az oldal széles választékot kínál az alkatrészekből, és azon kívül is segít az autók karbantartásáról, így a gyerekek és szülők megtanulhatják, hogyan gondozzák játékaikat. Az oldal egyedülálló lehetőségeket kínál játékos formában, amelyek nem csak izgalmasak, de hasznosak is.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Milyen típusú hulladékot lehet szállítani a szemetes autóval?

A szemetes autó általában háztartási hulladékot szállít, de lehetőség van veszélyes hulladék és újrahasznosítható anyagok szállítására is, a helyi szabályozások figyelembevételével.


Milyen méretű szemetes tartályokat lehet használni a szemetes autóhoz?

Az egyes szemétgyűjtő szolgáltatók eltérő méretű tartályokat használnak a szemetes autóhoz. Általában 120-1100 literes konténerek állnak rendelkezésre.


Milyen gyakran jön a szemetes autó az adott területre?

A szemetes autók rendszerint hetente vagy kéthetente járnak az adott területre a hulladékgyűjtés céljából. Az időpontokat és az útvonalakat előre meghatározzák és nyilvánossá teszik.


Mik a biztonsági előírások a szemetes autó használatakor?

A szemetes autókat olyan személyek vezethetik, akik rendelkeznek a megfelelő jogosítvánnyal és képesítéssel. Az autóvezetőknek szigorú biztonsági előírásokat kell betartaniuk a munkavégzés során, például a jármű biztonságos használatát és a munkaterület biztonságos kezelését.


Hogyan lehet megrendelni a szemetes autót?

A szemetes autókat rendszerint a helyi szemétgyűjtő szolgáltatók bocsátják rendelkezésre. A hulladékkal kapcsolatos szolgáltatások igénybevételéhez általában előfizetésre van szükség, és az árak eltérőek lehetnek az egyes területeken.



Matchbox Action Drivers Úton játékkészlet Matchbox Action Drivers Úton játékkészlet

A boltba
Szemetes autó Szemetes autó

A boltba
Baba elemes rendőrautó Baba elemes rendőrautó

A boltba
Boom City Racers - Hot tamale! X kettős csomag, 1. sorozat Boom City Racers - Hot tamale! X kettős csomag, 1. sorozat

A boltba
Fisher Price Little People Barbie Kabrió hangokkal Fisher Price Little People Barbie Kabrió hangokkal

A boltba
Mancs őrjárat Big Trucks Jármű Marshal Mancs őrjárat Big Trucks Jármű Marshal

A boltba
Teamsterz rendőrségi pick-up Teamsterz rendőrségi pick-up

A boltba
Siku World - rakodókikötő mólóval és hajóval Siku World - rakodókikötő mólóval és hajóval

A boltba
Fém autókészlet, 4 db-os, 8 cm, belátós, dobozos Fém autókészlet, 4 db-os, 8 cm, belátós, dobozos

Fém autókészlet (Matchbox), 4 db-os, 8 cm, belátós, dobozos. Nincs olyan kisfiú, aki ne örülne egy autónak, főleg ha egyszerre négy darabot kap ajándékba. Legyen az bármilyen színű, alakú, méretű, a lényeg hogy autó legyen. Egy db autó kb 8-9 cm. Ha olcsó ajándékot keresel ismerős gyermeknek, vagy családtagnak, vagy a saját gyerkőceidnek, ideális választás ez a matchbox készlet, ebben a szettben ráadásul

A boltba
LENA: Truxx műanyag kukásautó - 29 cm LENA: Truxx műanyag kukásautó - 29 cm

Építkezésen, homokozóban is jó hasznát veheted a Truxx kukásautónak! A Truxx műanyag kukásautó erős, UV-álló anyagból készült, ami éveken át megőrzi a színét és ellenáll az időjárásnak. A kukásautó platóját fel lehet emelni, hogy ki tudd üríteni a tartályt. A vezetőülésben egy figurát találsz, aki az autót vezeti, a fülkét előre tudod hajtani, így lehet kivenni a sofőrt. A Truxx műanyag kukásautó méretei:

A boltba
Rendőrautó - elemes - dobozban - 48739 Rendőrautó - elemes - dobozban - 48739

Rendőrautó - elemes - dobozban Minőségi műanyag rendőrautó a kis rendészeknek! Ez az autó hosszas szórakozást nyújt bármely kisgyereknek aki szeret játszani az autókkal vagy érdeklődik a rendészetben. A kocsi jellegzetes hangja és fényei pedig garantáltan lekötik majd a kicsik figyelmét akár több órányi játék után is. A játék 3 db AG13-as gombelemmel működik amit a csomag tartalmaz. A rendőrautó

A boltba
Autó - tűzoltóautó felhúzható - 47707 Autó - tűzoltóautó felhúzható - 47707

Autó - tűzoltóautó felhúzható Felhúzható tűzoltó kisautó.

A boltba
Autó platformon - 82133 Autó platformon - 82133

Autó platformon A kisfiúk kedvenc játékai közé tartoznak az autók, szerezzen hát be pár szuper nagy méretű járgányt kedvező áron! A hosszas játék szinte garantált egy ilyen gazdagon díszített autóval. Dizájnos és egyedi ez a műanyag kocsi, tökéletes játék a kicsiknek. Eme autó pedig extra nagy szórakozást igér impozáns méretével! Az autó mérete: kb 21 x 12 cm. A csomagolás mérete: 25 x 15 cm. Az

A boltba
Clementoni bukfencező kisautó - Zöld Clementoni bukfencező kisautó - Zöld

A Baby Clementoni bukfencező kisautó vidám szórakozást biztosít gyermeke számára, már egészen pici kortól.Ha gyermeke fejlődése mellett fontos az Ön számára a környezet védelme is, akkor a Baby Clementoni bukfencező kisautó Önöknek találták ki. Mindamellett, hogy a billegő, bukfencező kisautó ösztönzi a gyermekek kíváncsiságát, a körültekintő tervezésnek köszönhetően fejleszti a kézügyességüket, és

A boltba
Tűzoltóautó lendkerekes Tűzoltóautó lendkerekes

Melyik kisfiú ne vágyna egy tűzoltóautóra? Ez a valósághű lendkerekes, létrás-kosaras tűzoltóautó biztosan örömet fog okozni kis tulajdonosának. Mérete: 40x14 cm. Tisztítás: Nedves ronggyal törölje le! Kerülje a karcosodást okozó szerek és eszközök használatát!

A boltba
Smoby Vroom Planet műanyag Kisautó szett 3db - Többféle Smoby Vroom Planet műanyag Kisautó szett 3db - Többféle

A Smoby Vroom Planet autók különböző témájúak, azaz a csomag tartalmazhat mentőautót, tűzoltóautót, rendőrautót, de munkagépeket vagy általános autókat is. Az autók serkentik a finommotorikus készségeket és a képzeletet, illetve a fantáziát. Arra ösztönzik a gyermeket, hogy képzeletük segítségével különböző történeteket játszanak el, miközben edzik az ujjakat és javítják a mozgások koordinációját.

A boltba
Volvo Teherautó - 45cm - piros-sárga Volvo Teherautó - 45cm - piros-sárga

Rakományokat szeretnél szállítani és te is rajongsz az óriási teherautókért? Akkor ez az óriás ponyvás teherautó csak Rád vár! Járműveddel homokot, kavicsot vagy akár kedvenc kis játékaidat is szállíthatod a játszótéren, a homokozótól a hintákig, aztán a hintáktól a csúszdáig és vissza. Ponyvája leszedhető, lenyitható platója segít a rakományok könnyebb kipakolásában. Masszív kerekei megkönnyítik a

A boltba
Hot Wheels: 2020 Jaguar F-Type 1/64 kisautó - Mattel Hot Wheels: 2020 Jaguar F-Type 1/64 kisautó - Mattel

A Jaguar cég F-Type sorozata egész fiatalnak mondható, hiszen alig néhány éve indította útjának a gyár. Ebben a 2020-as modellben egy a sportautókhoz méltó, öt literes V8-as motor gondoskodik a 450 lóerős teljesítményről, így a kocsi akár a versenypályákon is megállja a helyét. A Hot Wheels 1/64 méretű kisautói a megszokott minőségére a részletgazdag kidolgozás, és kiváló minőségű festés a garancia,

A boltba
Bburago Porsche 356B Coupe 1961 1:24 Bburago Porsche 356B Coupe 1961 1:24

Éld át az igazi Retro hangulatot és vidd el egy körre 1961-es Porschédat! A Bburago Porsche 356B Coupe 1961 1:24 méretaránnyal teljesen átadja az eredeti jármű kialakítását. A fehér jármű fémből öntött anyagból készült, így jól bírja a gyűrődést. Figyeld meg az autó modell belsejében lévő bőrülést és az apró részleteket, amellyek mind hozzáadnak a kocsi lenyűgöző megjelenéséhez. A retro hangulatú autó

A boltba
Kölyök őrjárat, fém modell Zuma Jungle Rescue Kölyök őrjárat, fém modell Zuma Jungle Rescue

A mentőakciók most gyorsabban haladnak, mint valaha a PAW Patrol True Metal járművekkel! Ezek a fém járművek 1:55-nél pontosan úgy néznek ki, mint a népszerű TV-sorozat PAW Patrol járművei. Az eredeti részletekkel és grafikákkal, munkakerekekkel és öntött fém anyagokkal a True Metal járművek készen állnak a gyors mentésre! Told a járművet a kezeddel, vagy indítsd előre a szélsebes kalandokhoz! Ebben

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben