Theben theLeda B30L LED kültéri spot, fehér


38 990 Ft
  • Raktáron

ALeda B30L kültéri LED-es reflektor 360 fokban elforgatható fejjel rendelkezik, és ideális az ingatlan kiválasztott területeinek célzott megvilágítására. - falra vagy mennyezetre szerelhető - Környezeti hőmérséklet: - 20 °C-tól 40 °C-ig - Védelmi osztály: IP65

EAN: 4003468101438

Gyártó: Theben

Termékleírás

Theben theLeda B30L LED kültéri spot - a modern kertvilágítás megtestesülése

Ha azon gondolkodsz, hogyan adhatnál egy új életet kertednek vagy teraszodnak, a Theben theLeda B30L LED kültéri spot garantáltan megújítja szabadidős területedet és segít abban, hogy a külső terek is ugyanolyan stílusosak és hangulatosak legyenek, mint belső helyiségeid. A kompakt és stílusos kialakítás mellett az LED-es spot erős fényt bocsát ki, és kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek lehetővé teszik, hogy éveken át élvezd a termék előnyeit.

A Theben theLeda B30L LED kültéri spot fehér színével tökéletesen illik a modern környezetbe, nem csupán kiváló megjelenésséget nyújt, hanem hatékony és biztonságos is. Az IP65 védettségi szint gondoskodik arról, hogy a kültéri spot ellenálló legyen az időjárásnak és a külső környezet ártalmainak, így biztosítva a magas minőségű és tartósságát.

Az energiatakarékos LED-es technológia, amelyben a Theben theLeda B30L LED kültéri spot részesül, az innovációnak köszönhetően rendkívül alacsony energiafogyasztást jelent, miközben megbízhatóan és hatékonyan világítja meg a különböző kültéri területeket. Az elülső lencse beállítása lehetővé teszi, hogy a világítást pontosan úgy állítsuk be, ahogy szeretnénk, akár egy durva vagy finomabb fókusszal.

Így hát, ha szeretnéd átalakítani kerted és teraszod, vagy csak egész egyszerűen csak egy díszes világítást vinnél be az életbe, a Theben theLeda B30L LED kültéri spot remek választás lesz Önnek. Próbáld ki ma, és élvezd a világítás minőségének különösen éjszaka megtestesült hangulatos erejét.

ALeda B30L kültéri LED-es reflektor 360 fokban elforgatható fejjel rendelkezik, és ideális az ingatlan kiválasztott területeinek célzott megvilágítására. - falra vagy mennyezetre szerelhető - Környezeti hőmérséklet: - 20 °C-tól 40 °C-ig - Védelmi osztály: IP65

Kültéri spotlámpák

A kültéri spotlámpák alkatéziséhez szentelt weboldalunk azoknak a felhasználóknak nyújt segítséget, akik éppen kültéri világításuk fejlesztésén dolgoznak, vagy éppen újonnan telepítik a világításukat. Az oldalon részletes információkat találhatunk a különféle spotlámpák kiválasztásáról, és azok kezeléséről. Az oldal fő célja, hogy a látogatók megismerjék a kültéri spotlámpák széles választékát, különféle típusait, azok funkcióit és előnyeit, valamint megtudják, hogy melyik típus milyen környezetben és célra a legmegfelelőbb. Az oldalunk célja az, hogy a látogatók minél jobban megértése az ideális spotlámpa kiválasztásának folyamatát, és a választásukhoz megfelelő információkat találjanak. Az oldalon megtalálhatóak a fő típusok, mint például a mozgásérzékelős spotlámpák, az energiatakarékos LED spotok, a GU10 spotlámpák és a kertspotlámpák. Az oldalunkon minden típushoz található leírás, illetve képek, amelyek nagyban segítenek az eligazodásban. Emellett, az oldalunkon tájékoztató anyagok találhatóak, amelyek bemutatják, milyen lépéseket kell követni a kültéri spotlámpák sikeres és biztonságos telepítése érdekében. A technikai útmutatók az alkatrészek összeszerelését, a lámpa felszerelését és az áramforrások csatlakoztatását mutatják be teljes részletességgel. Végül, az oldalunkon olyan cikkeket is találhatnak a látogatók, amelyek arról szólnak, hogyan lehet az általunk megvásárolt spotlámpákat legjobban használni, hogy azok hatékonyan és tartósan működjenek. Az oldalunkon megtalálható tippek és tanácsok segítségével ön is könnyedén megtalálja a legjobb kültéri spotlámpát az otthonához, vagy bármelyik környezetbe, ahol világításra van szükség. Összefoglalva, az oldalunk a kültéri spotlámpák alkatézisére való összpontosításával remek segítséget nyújt azoknak, akik hatékony és összetett világítási rendszert kívánnak telepíteni. Az oldalunkon megtalálható tanácsokkal és információkkal lehetővé válik az ön számára, hogy a legjobb döntést hozza.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Milyen típusú LED világítás van a Theben theLeda B30L kültéri spotban?

A Theben theLeda B30L kültéri spotban high power LED világítás található.


Milyen anyagból készült a Theben theLeda B30L kültéri spot?

A Theben theLeda B30L kültéri spot öntött alumíniumból készült, amely rendkívül tartós és időjárásálló anyag.


Milyen színben kapható a Theben theLeda B30L kültéri spot?

A Theben theLeda B30L kültéri spot fehérben kapható.


Van-e mozgásérzékelő funkció a Theben theLeda B30L kültéri spotban?

Nem, a Theben theLeda B30L kültéri spot nem rendelkezik mozgásérzékelő funkcióval.


Milyen védelmi osztálya van a Theben theLeda B30L kültéri spotnak?

A Theben theLeda B30L kültéri spot IP54 védelmi osztályba tartozik. Ez jelenti, hogy por ellen védett és védett a vízfröccsenés ellen a különböző irányokból.



LEDVANCE Endura Flood kültéri spot 840 DG 20W LEDVANCE Endura Flood kültéri spot 840 DG 20W

Az Endura Flood LED reflektor kompakt kialakításával és nagy fénykibocsátásával tűnik ki. A reflektor többféleképpen felszerelhető és 180°-kal elforgatható a tartóban.

A boltba
LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spotlámpa fehér 10 W LEDVANCE Endura Flood LED kültéri spotlámpa fehér 10 W

Az Endura Flood kültéri LED-es reflektor fehér alumínium házzal rendelkezik, amely az IP65-ös védettségnek köszönhetően különösen robusztus, ami azt jelenti, hogy nem befolyásolja az erős eső vagy a -20 °C és 45 °C közötti környezeti hőmérséklet. A meleg fehér LED-ekkel felszerelt reflektor kültéri területek megvilágítására használható. A 110° x 110°-os szimmetrikus sugárzási szög széleskörű megvilágítást

A boltba
Felszíni ház a Colt 8 W-os kültéri reflektorhoz Felszíni ház a Colt 8 W-os kültéri reflektorhoz

Ez a felszíni ház alkalmas a Colt 8 W-os kültéri reflektor felszerelésére.

A boltba
HUBBLE kültéri reflektor szürke HUBBLE kültéri reflektor szürke

A függőlegesen forgatható (90°) és elforgatható (350°) Hubble alkalmas kültéri területek célzott megvilágítására. A fényhatás variálásához két fényvisszaverő és egy napellenzős rögzítő tartozék kerül szállításra

A boltba
Forgatható kültéri spot Hubble, IK06 Forgatható kültéri spot Hubble, IK06

A függőlegesen elforgatható (90°) Hubble kültéri reflektor alkalmas kültéri területek célzott megvilágítására. A fényhatás változtatásához egy fedelet is mellékelünk. Opcionális földi tüskével együtt. Tengeri vízzel szemben ellenálló.

A boltba
Robusztus, forgatható kültéri spot Helio fekete Robusztus, forgatható kültéri spot Helio fekete

Az alumíniumból készült Helio kültéri reflektor 90°-kal elforgatható, ütés- és tengervízálló. A házfalakra vagy oszlopokra történő szerelés mellett a földi szerelés szilárd és burkolatlan talajon is lehetséges, mivel egy további földi tüske is jár hozzá. UV-álló.

A boltba
LEDS-C4ConvertSurface kültéri falispotlámpa98,4 cm LEDS-C4ConvertSurface kültéri falispotlámpa98,4 cm

Az alumíniumból készült Convert Surface LED falmosó 90°-kal elforgatható fényforrással van felszerelve, így egyedileg szabályozható környezeti megvilágítást biztosít. EKG-t is tartalmaz.

A boltba
STEINEL Spot One LED spot GU10 STEINEL Spot One LED spot GU10

A Spot One LED kültéri spotlámpa elkápráztat purista kialakításával és nagy fényerejével. Kábelen keresztül hálózatba kapcsolható a Spot One S Sensor master verzióval, vagy önálló lámpatestként is használható. Cserélhető LED-lámpa GU10-es talppal tartozék.

A boltba
Lindby Elmana földi tüskés spot, GU10, IP65 Lindby Elmana földi tüskés spot, GU10, IP65

Az Elmana földi tüskés spotlámpa GU10-es lámpával működik, és sötétszürke felülettel rendelkezik. A fényfej rugalmasan igazítható a tárgyak pontos színpadra állításához

A boltba
Spot Minitommy-EL 1-flame CCT fekete/fagyott Spot Minitommy-EL 1-flame CCT fekete/fagyott

Az egylámpás, forgatható LED-es kültéri reflektor Minitommy-EL a falra és a földre is felszerelhető a felületre szerelhető talpával. A Minitommy-EL egy öntöttgyanta házból és egy enyhén süllyesztett, matt polikarbonát diffúzorból áll, szilikon tömítésekkel. - Védelmi osztály: IP66 - Cserélhető GU10 lámpával (3,5 W, 350 lm) - A lámpán lévő kapcsolóval választható fényszín: meleg fehér (2700 K), univerzális

A boltba
Sally földi tüskés lámpa kábellel és csatlakozóval Sally földi tüskés lámpa kábellel és csatlakozóval

Az elforgatható fejjel és 2,50 m hosszú, dugóval ellátott kábellel ellátott földi tüskés reflektor könnyen felszerelhető kültérre, hogy megvilágítsa a növényeket, dísztárgyakat vagy a ház homlokzatát.

A boltba
Megatron LED földi tüskés spot ispot® RGBW Megatron LED földi tüskés spot ispot® RGBW

Az alumíniumból és üvegből készült ispot® elforgatható LED-es földi tüskés reflektor fénye távirányítóval vezérelhető. 15 különböző színből és különböző színváltási módokból (villogó, sikló vagy kézi) lehet választani.

A boltba
LED-es földi tüskés lámpa Vízforraló árnyékolóval Ø 36 cm LED-es földi tüskés lámpa Vízforraló árnyékolóval Ø 36 cm

A Kettle LED földi tüskés lámpatest hatékony világítást varázsol a kertbe, méghozzá a beépített újratölthető akkumulátornak köszönhetően fényerősségtől függően akár 15 órán keresztül önellátóan. A fényerő három fokozatban állítható be és ki többszöri be- és kikapcsolással. Az újratölthető akkumulátor a mellékelt mikro USB-kábelen keresztül tölthető. A lámpasorozat dizájnja a dán Says design stúdiótól

A boltba
Paulmann Radon LED leszúrható lámpa 230V, IP65 Paulmann Radon LED leszúrható lámpa 230V, IP65

A Radon szürke LED-es földi tüskés lámpatest alumíniumból készült és időjárásálló. Különösen alkalmas kültéri akcentusvilágításra, mivel fénye szelektíven bocsátja ki. A földi tüskének köszönhetően rugalmasan elhelyezhető.

A boltba
Paulmann Radix LED földi tüskés lámpa 230V, IP65 Paulmann Radix LED földi tüskés lámpa 230V, IP65

A Radix szürke LED-es földi tüskés lámpatest alumíniumból készült és időjárásálló. Különösen alkalmas kültéri akcentusvilágításra, mivel fénye szelektíven bocsátja ki. A földi tüskének köszönhetően rugalmasan elhelyezhető.

A boltba
Theben theLeda B30L LED kültéri spot, fekete Theben theLeda B30L LED kültéri spot, fekete

ALeda B30L kültéri LED-es reflektor 360 fokban elforgatható fejjel rendelkezik, és ideális az ingatlan kiválasztott területeinek célzott megvilágítására. - falra vagy mennyezetre szerelhető - Környezeti hőmérséklet: - 20 °C-tól 40 °C-ig - Védelmi osztály: IP65

A boltba
Prios Edinai LED kültéri spot, 3db-os Prios Edinai LED kültéri spot, 3db-os

Az Edinai LED-es kültéri reflektor egy modern világítási tárgy, amely 3 darabos szettben kapható. A reflektorok földelt tüskékkel és IP65 védettséggel rendelkeznek.

A boltba
Arcchio Rosu LED-es leszúrható spot, 4,7 W, IP65 Arcchio Rosu LED-es leszúrható spot, 4,7 W, IP65

A LED-es földi tüskés lámpatest alumíniumból készült, és sima fekete színben pompázik. Állandóan beépített LED-jei meleg fehér megvilágítást generálnak, és az IP65 védettségi besorolásnak köszönhetően tökéletesen alkalmas kültéri használatra.

A boltba
Karman Pois Spike állólámpa, IP65 3.000K 93cm Karman Pois Spike állólámpa, IP65 3.000K 93cm

A Karman Pois LED tüskés lámpa meleg fehér LED-ekkel van felszerelve, amelyek kellemes és hangulatos fényt bocsátanak ki. A fehér lámpaernyő műgyantából, a váz pedig fekete lakkozott alumíniumból készült. A design Matteo Ugolinitől származik. Az IP65-ös védelmi osztálynak köszönhetően a lámpatest porálló házzal és sugárirányú vízvédelemmel rendelkezik az erős eső ellen. Exkluzív tápegység

A boltba
Lindby Heath LED földnyárs világítás, 4-es, fekete Lindby Heath LED földnyárs világítás, 4-es, fekete

A Heath földsarkantyús világításkészlet négy LED-es spotlámpából, egy négyutas dugaszolószalagból, egy csatlakozókábellel ellátott meghajtóból (kontúrdugó), négy földsarkantyúból és négy földsarkantyúból áll. Így a praktikus szett egyszerűen csatlakoztatható egy meglévő kültéri aljzathoz, nem kell csatlakoztatni. A reflektorok a kerek alaplemezekkel a talajhoz rögzíthetők, vagy a földtüskékkel a talajba

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung MLT-D307E fekete
93 790 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
La Proromance Fire Pit 2 az 1-ben
21 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bosch UniversalLevel 3
35 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vorel csavarkulcskészlet 20 db, 6-32 mm, kapocs
12 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Ravensburger 167258 Fantasy róka 1000 db
5 190 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Einhell 18V 4-6 Ah Multi-Ah PXC Plus
36 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
English Bridle fali lámpa IP44 Ø21,6cm bronz
172 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Gabby's Dollhouse Nagy ház
51 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék XL
27 890 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Kedvezmény 23%
Product Images
Ingyenes szállítás
Canon C-EXV29 sárga
47 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
MUC-OFF-Bike Cleaner Concentrate 1L Rózsaszín
19 090 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben