Vevő kapumeghajtókhoz


7 890 Ft
  • Raktáron

Gyártó: IN

Termékleírás

A kapunyitók ma már olyan technológiával rendelkeznek, melyek segítségével megkönnyítik életünket és biztonságosabbá teszik otthonunkat. Az automatikus kapunyitók, vagy más néven kapumeghajtók sokkal többet jelentenek, mint csak kényelmet és időtakarékosságot nyújtó gépek. A vevőkapumeghajtók olyan típusú kapunyitók, melyek nem csak biztonságot és kényelmet nyújtanak az otthonunknak, de az értékeinket és a családunk jóllétét is szolgálják.

Az általunk kínált vevőkapumeghajtók megbízhatóak, stabilak és könnyen telepíthetők, így nem kell aggódnunk a kapu meghibásodása miatt. Intelligens vezérlőegységgel rendelkeznek, amely biztonságosan és magas hatékonysággal működik, ha beállítjuk az igényeinknek és az otthonunknak megfelelően. Mindez azt jelenti, hogy ha távolról vagyunk otthonunktól, akkor is nyugodtan élhetünk, mert tudjuk, hogy a kapunkat biztonságosan zárjuk és nyitjuk.

Az általunk kínált vevőkapumeghajtók modern megjelenésűek, így stílusod és az otthonod tökéletesen harmonizálhat. A korszerű eszközökkel ellátott kapunyitóink távirányításával kényelem és biztonság érhető el, melyek közvetlen hozzájárulnak az otthonukban érzett kényelem fokozásához, az életminőség javításához, és megbízható biztonsági megoldást nyújtanak.

Jó hír a vevők számára, hogy olyan kapunyitókat kínálunk, amelyek a legmodernebb technológiákkal és innovatív kialakítással rendelkeznek, és kielégítik az igényeinket, valamint a legmagasabb minőségi sztenderdeknek megfelel. Kiváló vásárlási élményt és megfizethető áron is vásárolhatja meg az általunk kínált kapumeghajtókat.

Végül szeretnénk azt mondani, hogy ügyfeleink elégedettsége mindig az elsődleges szempontunk. Kapunyitóinkkal biztonságos és kényelmes életet biztosíthatunk, így ha bármilyen kérdése vagy segítségre van szüksége, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kiegészítők

A weboldalunk a Kiegészítők alkatrészének széles választékát kínálja a Nyomtatók és szkennerek kategóriájában. Célunk az, hogy az ügyfeleink számára egyszerű és gyors megoldást nyújtsunk, amikor új kiegészítőket vagy alkatrészeket keresnek ezekhez a népszerű irodai eszközökhöz. Weboldalunk intuitív és felhasználóbarát felülettel rendelkezik, ami megkönnyíti a termékek keresését és kiválasztását. A főoldalon szűrőrendszert talál, amely segít az ügyfeleknek azonnal megtalálni a nekik megfelelő kategóriát vagy típust. A kategóriák gyors hozzáférést biztosítanak a legfontosabb alkatrészekhez, mint például festékpatronok, tonerek, papírtálcák, szkennerpadok és rengeteg más. Arendelési folyamatunk egyszerű és gyors. Az ügyfelek csak a kívánt terméket kell kiválasszák, hozzáadva azt a kosárhoz, majd a megrendelés befejezése gombra kattintanak. Biztonságos fizetési lehetőségeket kínálunk, amelyek lehetővé teszik az ügyfelek számára a problémamentes fizetést bankkártyával vagy más elektronikus fizetési módokkal. A termékeink nagy választékával büszkélkedhetünk, így biztosak vagyunk benne, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Csak megbízható márkákkal dolgozunk együtt, hogy a vásárlóink minőségi termékeket kapjanak. Minden alkatrész és kiegészítő gondosan ellenőrzött, és csak akkor készül eladásra, ha kielégíti a szigorú minőségi előírásokat. Ha problémája vagy kérdése van a kiegészítőkkel vagy alkatrészekkel kapcsolatban, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésére. Tapasztalt szakembereink válaszolnak az ügyfelekkel való kommunikáción keresztül és segítenek a problémák megoldásában. Weboldalunkon a vevői elégedettség a legfontosabb számunkra, ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy kiváló minőségű termékeket és kiváló ügyfélszolgálatot nyújtsunk. Reméljük, hogy találunk Önnek megfelelő kiegészítőket és alkatrészeket a Nyomtatók és szkennerek kategóriánkban. Várjuk megrendelését!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 990 Ft
Magyar posta - PostaPont 690 Ft
Packeta 990 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
FoxPost 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
AlzaBox 690 Ft
Kiszállítás a címre 1 390 Ft
Budapest - Pontos és gyors kiszállítás 1 390 Ft
Packeta 690 Ft
Mi a Vevő kapumeghajtókhoz termék és miért érdemes megvásárolni?

A Vevő kapumeghajtókhoz termék olyan eszközök összessége, amelyek lehetővé teszik a kapu automatikus nyitását és zárását. Ez kényelmes és biztonságos megoldás a ház vagy az iroda bejárati ajtajának automatizálására. A megvásárlása érdemes, mert időt és energiát takarít meg, és nagyobb biztonságot nyújt a ház vagy iroda lakóinak és tulajdonosainak.


Mi a termék jellemzői?

A Vevő kapumeghajtókhoz termékek jellemzői a következők:


  1. Automatikus nyitás és zárás
  2. Nagyobb biztonság és kényelem
  3. Távirányítóval és automatikus érzékelővel rendelkezik
  4. Könnyű telepítés és használat
  5. Külső és belső felhasználásra is alkalmas
Milyen típusú kapukhoz használható a termék?

A Vevő kapumeghajtókhoz termékek általában olyan kapukhoz használhatók, amelyek sík felületen mozognak és nem túl nehézek. Pld.: sorompó kapuk, szárnyas kapuk, teleszkópos kapuk, tolókapuk, felnyíló kapuk stb.


Hogyan kell telepíteni a Vevő kapumeghajtókhoz terméket?

A Vevő kapumeghajtókhoz termékek általában egyszerűek telepíteni. Megfelelő telepítési útmutató és eszközök szükségesek a telepítéshez, hogy biztonságos és hatékony legyen. Az általános telepítési útmutatók azonban a következők:


  1. Takarítsa meg a kapu nyomvonalát és ellenőrizze megfelelően mozgatható-e
  2. Telepítse a Vevő kapumeghajtókhoz termék kezelő egységét a falra
  3. Csatlakoztassa a kapu motorját és érzékelőit a kezelő egységhez
  4. Tanítsa be az új távirányítót a rendszerhez
  5. Rendszerezze / állítsa be a kezelőegység opcióit a kívánt funkcióknak megfelelően
Mennyi ideig tart a Vevő kapumeghajtókhoz termék telepítése?

A Vevő kapumeghajtókhoz termék telepítése általában körülbelül 1-2 órát vesz igénybe, attól függően, hogy milyen típusú kapu van, és hogy az ügyfél mennyire jártas az ilyen típusú telepítésekben. Azonban a telepítés időtartama eltérő lehet a különböző eszközök és gyártók esetében.


Hogyan kell karbantartani a Vevő kapumeghajtókhoz terméket?

A Vevő kapumeghajtókhoz termékek karbantartása változó lehet, attól függően, hogy melyik típusú terméket választjuk. Általánosan az ajánlott karbantartási tevékenységek a következők:


  1. Ellenőrizze a kapu mozgását. Ha észrevételez bármiféle rendellenességet, szóljon az illetékes szakembernek
  2. Távolítsa el a szennyeződéseket a kapuról és annak nyomvonalaiból
  3. Kenje be az összes mozgó alkatrészt kenőanyaggal, ahogy azt a gyártó javasolja
Van-e garancia a Vevő kapumeghajtókhoz termékre?

Az általánosan elérhető Vevő kapumeghajtókhoz termékek rendszerint 2-3 év garancia időszakot biztosítanak. Azonban a garancia időtartama eltérő lehet a különböző eszközök és gyártók esetében. Minden esetben érdemes tájékozódni a gyártó által biztosított garancia idejéről és feltételeiről.



HyperX Alloy Origins 65 Red Mechanical Gaming Keyboard HyperX Alloy Origins 65 Red Mechanical Gaming Keyboard

A boltba
Microsoft Surface Arc egér, világosszürke Microsoft Surface Arc egér, világosszürke

A boltba
CORSAIR IRONCLAW RGB CORSAIR IRONCLAW RGB

A CORSAIR IRONCLAW RGB egy ergonomikus és teljesítménycentrikus gamer egér, mely tökéletes választás minden játékos számára. Az egér 18 ezer DPI optikai szenzorral rendelkezik, ami kiváló pontosságot és precizitást biztosít bármilyen játék során. A kialakítása a legnagyobb kényelmet és hatékonyságot szolgálja, így akár hosszabb játékidő alatt sem fog fáradtságot érezni a kezében. Az Ironclaw RGB egér

A boltba
ChoeTech MFi 3-in-1 USB to USB-C + Micro + Lightning Nylon 1.2m Cable ChoeTech MFi 3-in-1 USB to USB-C + Micro + Lightning Nylon 1.2m Cable

A boltba
PATONA akku LENOVO L440/T440p 5200mAh Li-Ion 10,8V 45N1145 Premium PATONA akku LENOVO L440/T440p 5200mAh Li-Ion 10,8V 45N1145 Premium

A boltba
AVACOM akkumulátor HP Envy M6, Pavilion DV7-7000 sorozatú készülékekhez, Li-Ion 11,1V 5200mAh /58Wh AVACOM akkumulátor HP Envy M6, Pavilion DV7-7000 sorozatú készülékekhez, Li-Ion 11,1V 5200mAh /58Wh

A boltba
Vention Cable Tie Velcro 1m Black Vention Cable Tie Velcro 1m Black

A boltba
Podruce.cz monitor magasító - 5 cm, white nordic wood Podruce.cz monitor magasító - 5 cm, white nordic wood

A boltba
OEM asztallap alatti/fali PC tartó, fekete, 10kg-ig OEM asztallap alatti/fali PC tartó, fekete, 10kg-ig

A boltba
Dunlop Tortex Standard 0,73 12 db Dunlop Tortex Standard 0,73 12 db

A boltba
AlzaPower Core HDMI 1.4 High Speed 4K 20m fehér AlzaPower Core HDMI 1.4 High Speed 4K 20m fehér

A boltba
Vention USB-A to USB-B Print Cable with 2x Ferrite Core 8m Black Vention USB-A to USB-B Print Cable with 2x Ferrite Core 8m Black

A boltba
AudioQuest Audio Tower RR 1 m AudioQuest Audio Tower RR 1 m

A boltba
ROLINE FDD 5.25\ ROLINE FDD 5.25" - 5.25" és 3.5", 0.25 méteres

A boltba
Adam Hall 3 STAR IPP 0300 VINTAGE Adam Hall 3 STAR IPP 0300 VINTAGE

A boltba
KORG PC-300BR KORG PC-300BR

A KORG PC-300BR egy professzionális, magas minőségű billentyűzetkontroller, amely ideális választás minden zenei producernek és zeneszerzőnek. Ez a kompakt és könnyű eszköz lehetővé teszi számunkra, hogy könnyedén vezéreljük a zenei szoftvereket és plug-ineket. A PC-300BR rendelkezik 25 érintésérzékeny billentyűvel, amelyek precízen állíthatók és kényelmesen használhatók. A különböző vezérlők, mint

A boltba
Urban Classics Rope Solid purple Urban Classics Rope Solid purple

Urban Classics100% Original GuaranteedHigh ComfortImported

A boltba
Paulmann kábelhosszabbító csatlakozó (JST) Paulmann kábelhosszabbító csatlakozó (JST)

Kábelhosszabbítás állandó áramú csatlakozókhoz (JST), teljes hossza 1 m, max. 3 A, pl. 350mA, 700mA, 1000mA állandó áramhoz alkalmas

A boltba
Niceboy csereakkumulátorok a VEGA és a VEGA + számára Niceboy csereakkumulátorok a VEGA és a VEGA + számára

A boltba
Dunlop 84FB Dunlop 84FB

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Samsung CLT-R806K fekete
56 690 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Intex Aligátor játszótér
15 090 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
BOSCH Twist Speed Fúrószár fémhez 5.0mm
2 590 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Alza PG-540 XL fekete - Canon nyomtatókhoz
9 790 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Canon PFI-106PGY fotó szürke
28 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
3D színező készletek /Sci-Fi szórakoztatás
8 090 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
TREZETA-Argo WP black Fekete 42
31 890 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
AUTHORITY-MID-LIVINO blue Kék XXL
14 290 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
4F-WOMENS JACKET KUDP017-34S-LIGHT BLUE Kék S
27 890 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Toddys Betty Blinky - 2 részes
4 990 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
LED függő lámpa Miram akkum., szab., sárga
47 015 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 26%
Pieces Női felső PCTIFFANY Regular Fit 17132739 Black M
4 270 Ft
Az ár frissült 03.06.2024
Product Images
Kedvezmény 50%
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben