Miranda kültéri fali lámpa, fekete


62 990 Ft
  • Raktáron

A Miranda elegáns dizájnnal győz meg, amely elegánsan díszíti a ház falát. Az opálüvegből készült diffúzorral a kültéren is világos fényt biztosít.

EAN: 8033239350013

Gyártó: LCD

Termékleírás

A Miranda elegáns dizájnnal győz meg, amely elegánsan díszíti a ház falát. Az opálüvegből készült diffúzorral a kültéren is világos fényt biztosít.

Kültéri fali lámpák

Kültéri fali lámpák alkatézise - praktikus útmutató a megfelelő árnyékolók kiválasztásához A kültéri fali lámpák az egyik legfontosabb eszközei a kültéri világításnak. Ezek nem csak funkcionális, hanem esztétikai szerepet is betöltnek az otthon, vagy az üzlet homlokzatán. Ám nem egyszerű választani a megfelelő kültéri lámpát, hiszen számos típus és stílus közül lehet válogatni. Az alábbiakban összegyűjtöttünk néhány fontos információt a kültéri fali lámpák alkatézisével kapcsolatban, amelyek segíthetnek a helyes döntés meghozatalában. Az első fontos szempont a fényforrás típusa. A leggyakoribb fényforrás típusok közé tartozik az izzó, az energia takarékos fényforrás és a LED világítás. Az izzók hagyományosan a leghangulatosabbak, azonban a TV-reklámos frázist idézve, kevésbé gazdaságosak. Az energia takarékos és LED fényforrások viszont sokkal energiatakarékosabbak, hosszabb élettartamúak és környezetbarátabbak, amelyekkel jelentősen csökkenthetjük a számláinkat. A következő szempont az árnyékoló anyaga. Az árnyékolók lehetnek üvegből, fémekből vagy műanyagokból. Az üveg árnyékolók modern stílust kölcsönöznek a lámpáknak, ami többnyire passzol a minimál stílusú épületekhez. A műanyag árnyékoló különböző színekben érhető el, és elég meggyőző a tartóssága vonatkozásában. A fém árnyékolók egyre népszerűbbek és az asztalosok között is az egyik leghasználtabb anyaggá váltak. Végül, de nem utolsó sorban fontos szempont a kültéri fali lámpák mérete. A nagyobb lámpa túl fénnyel töltheti el az udvart vagy a teret, de az alulméretezett lámpák csak korlátozott mennyiségű fénnyel rendelkeznek. Az ideális méret egy kültéri lámpához attól függ, hogy hol szeretnénk elhelyezni és az árnyékoló méretétől is függ. Az alábbiakban megemlítettünk néhány fontos szempontot a kültéri fali lámpák megvásárlásához. Ezek a lámpák nem csak az épület homlokzatának megvilágítására szolgálnak, hanem egy olyan izgalmas kihívást jelentenek, amely lehetővé teszi az otthonunk, vagy az üzletünk stílusának kihangsúlyozását. A megfelelő kültéri fali lámpa létrehozhatja azt a hangulatot és környezetet, amelyet keresünk.

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Kültéri fali lámpa 053 mozgásérzékelővel, grafit Kültéri fali lámpa 053 mozgásérzékelővel, grafit

A 053-as sorozatból származó téglalap alakú kültéri fali lámpa opálüveg szórója egyenletes, vakításmentes fénykibocsátást biztosít. Ezenkívül a kültéri fali lámpa grafitfekete rozsdamentes acél vázzal és alumínium falitáblával van felszerelve. 1 x E27, max. 13 W (kizárólag). - állítható, beépített mozgásérzékelővel felszerelt; hatótávolság 8 m

A boltba
Westinghouse Barkley LED fali lámpa, dimmelhető Westinghouse Barkley LED fali lámpa, dimmelhető

A Barkley LED kültéri fali lámpa ipari formatervezésével tűnik ki. A horganyzott acélból készült fémketrec és a csepptiszta üveg biztosítja a kültéri terület optimális megvilágítását, mivel a fény körös-körül ki tud szökni.

A boltba
Lucande Lignus LED kültéri fali lámpa Lucande Lignus LED kültéri fali lámpa

A Lignus LED-es kültéri fali lámpatest a sötétszürke színű, feltűnő kerettel és a természetes fa megjelenésű dekoratív panellel nyűgöz le. Ebben a kialakításban a modern minimalizmus és a természetesség találkozik és egyesül, hogy egyedi megjelenést hozzon létre, amely a lámpatestet a kültéren igazi figyelemfelkeltővé teszi.

A boltba
Djori kültéri fali lámpa, s.szürke, érzékelővel Djori kültéri fali lámpa, s.szürke, érzékelővel

A Djori kültéri fali lámpa nagyon vonzó, és hengeres, tiszta megjelenésű ernyővel rendelkezik. Kiváló kiegészítője számos kültéri területnek. Beépített mozgásérzékelő: A fény időtartama 10 másodperctől 4 percig állítható, állítható hatótávolság max. 8 méter, érzékelési szög 90 fok

A boltba
BEGA 22650K3 LED kültéri fali lámpa grafit 3 000K BEGA 22650K3 LED kültéri fali lámpa grafit 3 000K

A 22650K3 szögletes LED-es kültéri fali lámpa öntött alumíniumból és extra erős kristályüvegből készült, az üveg sarkai és élei öntött alumínium kerettel védettek. A melegfehér LED-ek homogén fényt bocsátanak ki az üvegen keresztül, amely belül fehér. IP65.

A boltba
Kültéri fali lámpa Aqua Rain, nemesacél Kültéri fali lámpa Aqua Rain, nemesacél

A finoman csiszolt rozsdamentes acél elegánsan keretezi az Aqua Rain opálüveg-üveglapjait, amelyek modern és vonzó módon megvilágítják és színpadra állítják a ház kültéri területét.

A boltba
LED kültéri fali lámpa Olan, s.szürke LED kültéri fali lámpa Olan, s.szürke

Az egyszerű téglalap alakú, LED-es kültéri fali lámpatest Olan fröccsöntött alumínium házból és üvegburkolatból áll. A LED-ek függőleges fénykúpokat hoznak létre a falon, amelyek szélessége a csuklós fedelek segítségével állítható.

A boltba
Ízléses kültéri fali lámpa M43, fekete Ízléses kültéri fali lámpa M43, fekete

Az ízléses M43 kültéri fali lámpa optimális világítási funkciót és dekoratív szempontokat ötvöz. Még kikapcsolt állapotban is igazi szemet gyönyörködtető.

A boltba
Karman Movida LED fali lámpa 2 700K fehér Karman Movida LED fali lámpa 2 700K fehér

A Movida egy modern, prémium kategóriás kültéri fali lámpatest felső és alsó világítással. Az IP55-ös védettséggel a Movida védett a por és a vízsugár ellen. Az alumíniumból készült letisztult dizájn két olasz tervező alkotása.

A boltba
Kültéri fali lámpa Kereszt sárgaréz, Ø 20,5 cm Kültéri fali lámpa Kereszt sárgaréz, Ø 20,5 cm

A Cross kültéri fali lámpa egy opálos diffúzorból és egy középen kereszteződő keretből áll. A fény egyenletesen és kiterjedten esik a külső térbe, és modern hangsúlyokat helyez a ház homlokzatára. A lámpatest alkalmas a tengerpart közelében történő használatra.

A boltba
Paulmann Flame kültéri fali 1 izzós 10,3cm antr. Paulmann Flame kültéri fali 1 izzós 10,3cm antr.

A kocka alakú Flame LED-es kültéri fali lámpatest alumíniumból készült. Meleg fehér fényt bocsát ki az egyik oldalra, így a homlokzat melletti területre felfelé irányuló fényakcentust vagy tájékozódási fényt hoz létre, a tájolástól függően.

A boltba
STEINEL L 15 kültéri fali lámpa, fehér színben STEINEL L 15 kültéri fali lámpa, fehér színben

A Steinel klasszikus L15 kültéri fali lámpatest megbízható kültéri világítást biztosít. Nosztalgikus megjelenése igazi fénypontot jelent a ház falán.- Szerelési magasság max. 3 m

A boltba
Lindby LED kültéri fali lámpa Jarte, 20cm, fel/le, sötétszürke Lindby LED kültéri fali lámpa Jarte, 20cm, fel/le, sötétszürke

A Jarte LED-es kültéri fali lámpának felfelé és lefelé is van fénykibocsátása. A sötétszürke szín RAL7024. Az IP65 jelölés azt jelzi, hogy a lámpatest ideálisan alkalmas kültéri használatra. Emellett tengervízálló és IK08 ütésállósági besorolással rendelkezik.

A boltba
Lindby Yannis kültéri fali lámpa Lindby Yannis kültéri fali lámpa

A Yannis kültéri fali lámpa alumíniumból és üvegből készült. Sötétszürke és krémszínű színkombinációja tökéletes kültéri dekorációvá teszi.

A boltba
LED szenzoros kültéri fali spotlámpa Bilbao 2-fényű fekete LED szenzoros kültéri fali spotlámpa Bilbao 2-fényű fekete

A kétlámpás, műanyagból készült, mozgásérzékelővel és állítható fejekkel ellátott Bilbao kültéri LED-es fali spotlámpa funkcionális, rugalmas kültéri világítást biztosít - Védelmi fokozat: IP44 - Érzékelő: állítható hatótávolság 3-12 m, érzékelési szög 150°, 340°-kal elforgatható - Bekapcsolási idő 5 s-tól 3 percig állítható - Állandó fény funkció - Csatlakoztatási funkció: max. 100 W összteljesítményű

A boltba
Philips myGarden Samondra LED fali világítás Philips myGarden Samondra LED fali világítás

A legmodernebb LED-technológiával felszerelt, antracit színű alumíniumból és műanyag diffúzorból készült Samondra LED kültéri fali lámpatest hosszú élettartamú és energiatakarékos fényforrás a kültéri homlokzaton.

A boltba
Philips Tyla LED külső fali lámpa, mozgásérzékelő Philips Tyla LED külső fali lámpa, mozgásérzékelő

A Tyla egy antracit színű, lefelé sugárzó, alumíniumból készült LED-es kültéri fali lámpatest. A melegfehéren világító LED modul a nappali fény és a mozgásérzékelő által automatikusan kapcsol.- Védelmi osztály: IP44- Ajánlott szerelési magasság max. 2,5 m- Mozgásérzékelő: hatótávolság max. 10 m, érzékelési szög 120°- Alkonyatküszöb 30 és 200 lx között állítható- Mozgásérzékelés esetén a követési idő

A boltba
LED külső fali világítás Cristo érzékelővel, ezüst LED külső fali világítás Cristo érzékelővel, ezüst

A Cristo kültéri fali lámpa modern spotlámpás megjelenésű, és praktikus mozgásérzékelővel is fel van szerelve, amely csak akkor kapcsolja be a fényt, amikor valóban szükség van rá. A spotlámpa elforgatható is. Több, legfeljebb 100 W-os lámpatest csatlakoztatható hozzá. Műszaki adatok mozgásérzékelő:- a fény időtartama 5 s-tól 3 percig- érzékelési tartomány 3 - 12 m- érzékelési szög 150°- dupla kattintás

A boltba
Lámpa  31991 KG1 Lámpa 31991 KG1

A Lámpa 31991 KG1 egy stílusos és modern asztali lámpa, amely tökéletes kiegészítője lehet bármely otthoni vagy irodai térnek. A minimalista design és az elegáns fehér szín tökéletesen illeszkedik bármilyen berendezési stílushoz. A lámpa tartós fém váza kiemelkedő minőségű anyagokból készült, és hosszú élettartamot biztosít. A Lámpa 31991 KG1 könnyen kezelhető, és a beépített kapcsolónak köszönhetően

A boltba
Zafferano Poldina akkus fali lámpa, horog, szürke Zafferano Poldina akkus fali lámpa, horog, szürke

A Poldina LED-es fali lámpatest modern és sokoldalú világítási megoldás beltéri és kültéri használatra. Memóriafunkciójával, touchdim funkciójával és IP54-es védettségével egyszerű és intuitív vezérlést, valamint megbízható védelmet nyújt az időjárás viszontagságai ellen. A meghajtó a tartozék, az USB-s Euro-csatlakozós tápegység pedig kényelmes használatot tesz lehetővé.- Világítási idő: 9 óra- Töltési

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

Alza CF540/1/2/3X Multipack 5 db HP nyomtatókhoz
92 890 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Tapintható puzzle - Farm
8 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Clementoni HARRY POTTER Repülő Csikócsőr
9 390 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Richter Czech RK.OV-FORM.BB.CE
9 890 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
KNIPEX TubIX®
27 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
EVERETT-Weber black/red Fekete 41
12 090 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
AUTHORITY KIDS-T-WONDERFUL navy Kék 140/146
2 090 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
HP CF440AM sz. 312A MultiPack eredeti
185 990 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
TREZETA-HURRICANE EVO LOW WP BLUE RED Kék 45,5
34 190 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
LOAP Férfi sportfelső Panet TLM2208-V21V L
12 240 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
NORTHFINDER-XENYIA-549-mineralblue Kék L
41 890 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Einhell fúrókalapács Aku TC-ID 18 Li - Solo
23 690 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Cry Babies Magic Tears Zenés kiadás
11 890 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
AKUKU Chladící kousátko slon
1 390 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
Product Images
Ingyenes szállítás
STANMORE ÚJ mikina tm. barna XL
13 255 Ft
Az ár frissült 09.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben